E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 11 Νοεμβριου 2012

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαύσεις την ηρεμία σου, αγαπητέ Κριέ. Οι πλανήτες είναι αρκετά φιλικοί μαζί σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις σχέδια, αφού από τώρα και στο εξής, πολλές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και αντλείς αρκετή ικανοποίηση από τις εξελίξεις των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το σύντροφό σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Κριέ. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου και μίλα για ευχάριστα πράγματα, που θα φτιάξουν τη διάθεση και των δύο. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Πρέπει, σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις.





Ταύρος
21/4-20/5
Ο Ποσειδώνας σήμερα αγαπητέ Ταύρε, σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, σου δίνει όλα τα εφόδια για να αλλάξεις πολλά από τα πράγματα που δεν σου αρέσουν στη ζωή σου. Θα είναι αισθητή μία αύξηση της φυσικής περιέργειάς σου και ταυτόχρονα της ικανότητάς σου να κατανοείς τις καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Καλό είναι αυτό, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα, που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζεις να ξανοίγεσαι στα δικά σου άτομα και να ζητάς τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η μέρα είναι καλή για να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν ακόμη στη σχέση σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα, φίλε Ταύρε. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις την τάση να κάνεις συνεχώς κριτική, σε σχέση με το σύντροφό σου. Πρόσεξέ το αυτό, για να μην έχεις μπελάδες. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πρέπει να αφήσεις λίγο τον ερωτισμό σου να βγει προς τα έξω. Είναι σίγουρο πως η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα σου χαρίσει έναν πολύ ενδιαφέροντα συνοδοιπόρο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αν είσαι Ταύρος. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Ο Ποσειδώνας σήμερα σε κανονική πορεία στους Ιχθείς και η θετική όψη της Σελήνης με το Δία από το ζώδιό σου, θα σε ευνοήσουν αρκετά, αγαπητέ Δίδυμε, για να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα και να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα προσπαθήσεις να καταφέρεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Δίδυμε. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, κάνοντας κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, παρέα με το σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην απελπίζεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά εκδήλωσε τον συναρπαστικό χαρακτήρα σου. Πολλοί είναι αυτοί που θα γοητευτούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις πρώτα. Ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια, ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται να υπάρχουν και καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις για καινούργιες πηγές εσόδων.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν, που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις, αγαπητέ Καρκίνε. Κινήσου με μεθοδικότητα και χωρίς βιαστικές κινήσεις, αν θες να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς από σήμερα, θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον και σε αυτό θα σε βοηθήσουν και δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπό σου, ώστε να ισορροπήσουν τα πράγματα μεταξύ σας. Αν η μοναξιά επιμένει να μονοπωλεί τη ζωή σου, δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφεύγεις τους εγωισμούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.




Λέων
23/7-23/8

Φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήσεις να σε καταβάλλει το άγχος, αγαπητέ Λέων, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Ο Ποσειδώνας από σήμερα και στο εξής σε ορθή πορεία στους Ιχθείς σε ευνοεί και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν. Η γοητεία σου σήμερα θα είναι αναμφισβήτητη και θα καταπλήξεις τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν, φίλε Λέων. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα θελήσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αν ακόμη ψάχνεσαι, το αποψινό βράδυ η γοητεία σου θα είναι μεγάλη και καλό είναι να μην την αφήσεις να πάει χαμένη, αλλά να βγεις έξω με φίλους για να διασκεδάσεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά πρόσωπα φταίνε στην εργασία σου. Καλό θα είναι να μην μιλήσεις και να αποφύγεις τα καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις και εσύ την κατάλληλη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορείς να πετυχαίνεις τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινήσου με αποφασιστικότητα για να αποκτήσεις αυτά που θέλεις και να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία. Οι δυσκολίες που είχες στο παρελθόν έχουν περάσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα και είσαι ρομαντικός και τρυφερός μαζί του. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι των ονείρων σου, να ξέρεις πως ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς. Δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συνθήκες στην υπάρχουσα εργασία σου θα είναι αρκετά καλές, αν είσαι Παρθένος. Μην πάρεις όμως αποφάσεις σε προτάσεις που θα σου γίνουν, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού, από λάθος κινήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν, στον οικονομικό τομέα. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Ο Ποσειδώνας από σήμερα και στο εξής σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, αγαπητέ Ζυγέ, και η θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιό σου με το Δία από τους φιλικούς σου Διδύμους, θα σε κάνουν να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σου χαλάει την διάθεση. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά. Άντε να ξεπεράσεις και τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί θα τον βάλεις σε ερωτηματικά. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, είναι ώρα να κινηθείς ριζοσπαστικά σε κάποιες καταστάσεις, για να ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να προχωρήσεις σε συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές, που δεν σου χρειάζονται.





Σκορπιός
23/10-22/11

Μια καινούργια ευκαιρία παρουσιάζεται σε κάποιο τομέα της ζωής σου, μετά από πολλές και κοπιαστικές διαπραγματεύσεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Είναι αλήθεια ότι κουράστηκες πολύ μέχρι να εμφανιστεί αυτή η ευκαιρία, αλλά μην κάνεις το λάθος και χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, από την πολύ χαρά. Συνετά και με μικρά βήματα, προσπάθησε να βρεις τα άτομα που θα έχουν ενεργή συμμετοχή σε αυτό που θέλεις να κάνεις και που πιστεύεις ότι θα είναι άξιοι βοηθοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια, που μπορεί να στεναχωρούν το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά μην αγχώνεσαι, γιατί πολύ γρήγορα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Σήμερα, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς και να σε επηρεάζει θετικά, ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, κοίτα να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου, πολλές φορές σε κάνει να έχεις περισσότερα νεύρα. Πρόσεξε να μην βγεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, στα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στη σχέση σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Τοξότη. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις μια αρνητική κριτική διάθεση απέναντι στον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Κι αν η μοναξιά είναι η μόνιμη συντροφιά σου, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες. Τη γοητεία και τη γλύκα τις έχεις, άφησε τες απλώς να εκδηλωθούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, αν είσαι Τοξότης. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για τα κοινά σας συμφέροντα. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δεν κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα και να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν στο μέλλον.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, καλύτερα να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που θέλουν το καλό σου, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια και θα φτάσεις στην κορυφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, και να βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να κάνεις κινήσεις, για μια νέα σχέση. Με τον Ποσειδώνα σήμερα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς και να σε ευνοεί, θα εκπέμπεις ερωτισμό, που θα έχει την ανταπόκριση που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις την ανάληψη μεγάλων ρίσκων.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η ημέρα σου ξεκινάει σε μια ατμόσφαιρα δυναμισμού και αποφασιστικότητας, αγαπητέ Υδροχόε. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να δώσεις γρηγορότερες λύσεις. Έχεις αρκετές δυνατότητες, ώστε να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Υδροχόε. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, είναι μια καλή ημέρα για διασκέδαση η σημερινή, με την Σελήνη από το Ζυγό να πραγματοποιεί θετική όψη με το Δία από τους Διδύμους. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις τον ερωτισμό σου να κατακτήσει τα πλήθη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, αν είσαι Υδροχόος. Απόφυγε να αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε τα έξοδα και τις αγορές.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή και η διάθεσή σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Ιχθύ. Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Κάποια σχέδια που έχεις, μπορεί να τα δεις να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην επαναπαύεσαι όμως και ψάξε να δεις μήπως υπάρχουν κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, που δεν τις έχεις αντιληφθεί. Επιδίωξε να περάσεις το βράδυ με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το χρειάζεσαι, για να αισθανθείς συναισθηματικά καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Ιχθύ, και θα μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άφησε τους εγωισμούς και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, φρόντισε να κινηθείς εκ του ασφαλούς και μην πάρεις σημαντικά ρίσκα, για να μην εκτεθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Όμως, είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν, με αποτέλεσμα να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger