E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τρικαλα: Οταν της ειπαν για ''κουρεμα ομολογων'' η γιαγια εβγαλε οπλο στην τραπεζα!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Μια ηλικιωμένη κυρία φαίνεται ότι επηρεάστηκε από την άφιξη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα και την Τρίτη το πρωί πήγε στην τράπεζα για να προεξοφλήσει τα ομολόγα που είχε και να εισπράξει τις καταθέσεις της με το έτσι θέλω!


Οι κουβέντες στην τράπεζα σταμάτησαν και τα βλέμματα όλων, έπεσαν στο γραφείο του διευθυντή. Εκεί μια ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε καθίσει απέναντί του, κρατούσε όπλο και ζητούσε να της δώσουν τα χρήματα που είχε σε ομόλογα και προνομιακές καταθέσεις! 

Η 64χρονη γυναίκα έγινε έξω φρενών όταν άκουσε τον διευθυντή του υποκαταστήματος να της λέει για «κουρέματα» στα ομόλογα και άλλα παρεμφερή που θα μείωναν το αρχικό ποσό. Τότε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έβγαλε από την τσάντα της ένα περίστροφο και το ακούμπησε πάνω στο γραφείο, ζητώντας να της δώσουν όλο το ποσό που είχε στις καταθέσεις της!

Και ενώ όλοι έψαχναν τρόπο για να φύγουν από την τράπεζα, ο διευθυντής κατάλαβε ότι το όπλο που βρισκόταν στο γραφείο του ήταν... πασχαλινό και δεν κινδύνευε! Έτσι, πάτησε το μπουτόν για να ειδοποιηθεί η αστυνομία και έπιασε την κουβέντα στην ηλικιωμένη. Λίγα λεπτά αργότερα μπήκαν στην τράπεζα αστυνομικοί και οδήγησαν την πρωταγωνίστρια του επεισοδίου στο αστυνομικό τμήμα...


Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Κατα την γνωμη μου επρεπε να τον καθαρησε.Τι θα πει οτι την φαγαν οι αλητες τα λευτα δεν τρεποντε,αλλα σ'αυτον τον τοπο τι πληρωνουν οι τιμιοι και οι φτωχοι,οι κλεφτες και τα λαμογια επηπλεουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger