E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 18 Σεπτεμβριου 2012

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012


Κριός
21/3-20/4


Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα, φίλε Κριέ, και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει σε κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις και μείνε προσγειωμένος, αλλά χωρίς να χάσεις το χαμόγελό σου. Έχει έρθει η ώρα να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να προχωρήσεις στους δρόμους της επιτυχίας που έχεις ονειρευτεί.



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, η επικοινωνία που έχεις σήμερα με το ταίρι σου είναι πολύ καλή και θα δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί με αγαπημένους φίλους και σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, θα τα καταφέρεις πολύ καλά και μέσα από τις επιτυχημένες συνεργασίες με τους συναδέλφους σου, θα φτάσεις σε αποτελέσματα πολύ καλύτερα απ’ ό,τι αν εργαζόσουν μόνος σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι πιο ευοίωνα, αφού κάποιες προτάσεις αυξάνουν το εισόδημά σου.







Ταύρος
21/4-20/5


Σήμερα,  αγαπητέ Ταύρε, είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Κάποιες από αυτές τις σκέφτεσαι εδώ και καιρό, αλλά ίσως δεν το έπαιρνες απόφαση για να προχωρήσεις στην υλοποίηση τους. Τώρα είναι η ώρα να το κάνεις και μάλιστα με πολύ καλή διάθεση και αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα.



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, έχεις σύμμαχό σου τον Ερμή, που από χτες βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνει ερωτική ενέργεια, αλλά και μια τάση να πάρεις πρωτοβουλίες, που θα βγάλουν τη σχέση σου από τα αδιέξοδα. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, αξιοποίησε αυτήν την Τρίτη για να κάνεις την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και δεν θα χάσεις.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, καλό είναι να είσαι συγκρατημένος στη δουλειά σου και να σκεφτείς καλά κάποιες προτάσεις ή πιθανές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε αγχώνουν. Άρχισε να σκέφτεσαι τρόπους που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Υπάρχουν ίσως κάποιες λύσεις που σου διαφεύγουν και σήμερα να εμφανιστούν μπροστά σου.








Δίδυμοι
21/5-21/6



Η σημερινή μέρα είναι αρκετά έντονη για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και εκτός αυτού, θα βρεις και διάφορα εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων σου. Κινήσου ήρεμα και χωρίς να παρασύρεσαι από κάποιους ανθρώπους, ώστε να μπορέσεις προγραμματισμένα να ανταποκριθείς σε όλα τα θέματα που σε αφορούν.



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορούν να πάνε καλά, αν σταματήσεις να ξεσπάς στη σχέση σου τα νεύρα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στη δουλειά. Καλύτερα μοιράσου τα και συζήτησε με το σύντροφό σου ό,τι σε προβληματίζει για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για μια νέα γνωριμία.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, είναι στο χέρι σου να διεκπεραιώσεις κάποια ζητήματα που παραμένουν στάσιμα μέχρι τώρα και να προχωρήσεις στα επόμενα βήματά σου, χωρίς εμπόδια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκύψεις το κεφάλι και να δουλέψεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, όπου κάποιες συμφωνίες ή ξεκινήματα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.








Καρκίνος
22/6-22/7



Σήμερα, φίλε Καρκίνε, κάποιες κοινωνικές επαφές θα σε ωφελήσουν ιδιαίτερα και δεν πρέπει να κάνεις το λάθος να κλειστείς στον εαυτό σου. Δεν είναι ώρα για εσωστρέφειες!!! Ωστόσο, απόφυγε και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, που θα σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις. Οι ικανότητές σου είναι παρά πολλές. Αξιοποίησε τες!



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, είναι σε μια καλή μέρα και σε περιμένουν ήρεμες στιγμές δίπλα στον σύντροφό σου. Εκδήλωσε τα συναισθήματά σου και βάλε τη σχέση σου σε μια νέα βάση. Όσοι είστε μόνοι, θα χρειαστεί να γίνετε ίσως περισσότερο συναισθηματικοί, για να προσεγγίσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά από εκείνα που σκέφτεσαι και, με λίγο προγραμματισμό, θα προλάβεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ενίσχυση. Μην αγχώνεσαι και βάλε μια σειρά, για να τακτοποιήσεις τα χρέη σου.








Λέων
23/7-23/8



Τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά στην ζωή σου, φίλε Λέων. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει δείχνουν να αποδίδουν και με λίγη ακόμα δουλειά, θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται και να σε γεμίζουν ικανοποίηση με την εξέλιξή τους.



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, βρες ποιό πραγματικά είναι το θέμα που σε προβληματίζει στη σχέση σου και μίλα με τον σύντροφό σου γι’ αυτό, χωρίς να κρύβεσαι. Με το να απομακρύνεσαι, χειρότερα κάνεις τα πράγματα και όχι καλύτερα. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις πως η μέρα θα φέρει φλερτ, γι’ αυτό μη μένεις σπίτι.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέων, κάποιες καθυστερήσεις τώρα εξαλείφονται και μπορείς να κάνεις νέα σχέδια, που θα πάνε μπροστά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, οι εξελίξεις είναι θετικές, αφού νέες πηγές εσόδων προκύπτουν και σε ανακουφίζουν.







Παρθένος
24/8-22/9



Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα χαλάσει από κάποιες σκέψεις που σε αναστατώνουν. Κλείσε τα αφτιά σου σε όσα σχόλια σε κάνουν απαισιόδοξο και κοίταξε με ειλικρίνεια, ποιά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα. Δε χρειάζεται να σώσεις σήμερα τον κόσμο. Επικεντρώσου στα δικά σου ζητήματα.



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, δεν θα πάνε καθόλου άσχημα και αν δεν επηρεαστείς από το περιβάλλον και την κακή διάθεση που επικρατεί, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Εσύ που ψάχνεις να βρεις έναν άνθρωπο να πορευτείς στην ζωή σου, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις που θα τον φέρουν δίπλα σου και ξεκόλλα μια και καλή από το παρελθόν και από οτιδήποτε σε τραβάει πίσω.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, έχουν εξελίξεις και πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ό,τι προκύψει. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη μέρα, καθώς οι υποχρεώσεις δεν παίρνουν άλλη αναβολή και θα πρέπει να βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου.








Ζυγός
23/9-22/10



Η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, φίλε Ζυγέ, και φέρνει θετικές εξελίξεις στα σχέδιά σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακούς με μεγαλύτερη προσοχή τους γύρω σου και να μην επιμένεις στην άποψή σου, πριν καταλάβεις τι θέλουν να σου πουν. Ίσως κάποιες συζητήσεις να σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου, γι’ αυτό έχε το νου σου.



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, εκμεταλλεύσου την εύνοια του Ερμή από το ζώδιό σου, για να βελτιώσεις την επικοινωνία μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να λύσεις τα προβλήματά σου μέσα από το διάλογο. Όσο για τους αδέσμευτους, αυτή η Τρίτη μπορεί να σας εκπλήξει με μια γνωριμία από το παρελθόν, που επανέρχεται δυναμικά.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, είναι καιρός να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη και να μην αφήνεις κάποιες ιδέες να μένουν στο ντουλάπι. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και υλοποίησε όσα έχεις στο μυαλό σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις και ανασφάλειες. Τα οικονομικά σου, σου προκαλούν αβεβαιότητα, αλλά δεν πρέπει να αφήσεις το άγχος να σε πνίξει. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και μείωσε όσο το δυνατόν περισσότερο τα έξοδά σου, για να δεις σύντομα θετικό αποτέλεσμα.









Σκορπιός
23/10-22/11



Η ψυχολογία σου δεν είναι και στα καλύτερά της αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην αφήνεις όμως να σε παίρνει από κάτω και αξιοποίησε το ταλέντο σου στη λογική σκέψη, για να βάλεις τα πράγματα σε σειρά. Απόφυγε με κάθε τρόπο οτιδήποτε σε χαλάει και επικεντρώσου σε όσα μπορείς να κάνεις, για να φτιάξεις τα ζητήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου.



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, άφησε τα συναισθήματά σου να βγουν ελεύθερα και μην φοβάσαι να εκφραστείς στον σύντροφό σου. Είναι ο μόνος τρόπος για να πάς πιο πέρα τη σχέση σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, είναι μια καλή μέρα για φλερτ. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην απομακρύνεσαι από τις παρέες σου.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου μπορεί να έχουν κάποιες καθυστερήσεις και απογοητεύσεις, φίλε Σκορπιέ, αλλά αυτό δεν πρέπει να ανακόψει την πορεία σου. Συνέχισε τις προσπάθειές σου και από εδώ και στο εξής, που ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψει. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα. Απόφυγε τα έξοδα και κυρίως δες με μεγαλύτερη σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω.









Τοξότης
23/11-21/12



Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις, αλλά για να είναι οι σωστές, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και συνετός. Μην παρασυρθείς από τα μεγάλα λόγια και δες με μεγαλύτερη ψυχραιμία κάποια άτομα, που σε πλησιάζουν με πολλές υποσχέσεις.



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, πάρε πρωτοβουλίες και ανανέωσε τη σχέση σου, η οποία περνάει μια δύσκολη φάση. Είναι στο χέρι σου να αντιστρέψεις το κλίμα που επικρατεί. Εσύ που ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, το κοινωνικό σου προφίλ είναι πολύ ανεβασμένο σήμερα και αυτό θα σου φέρει μια γνωριμία, που αξίζει τον κόπο.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά, φίλε Τοξότη, και κάποιες συνεργασίες που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, θα σου βγουν σε καλό για την πρόοδο των σχεδίων σου. Χειρίσου με σοβαρότητα τα οικονομικά ζητήματα που έχεις παραμελήσει, για να μπορέσεις να δώσεις τελικές λύσεις και να νιώσεις καλύτερα.









Αιγόκερως
22/12-19/1



Η σημερινή μέρα θα σε κουράσει αρκετά, αγαπητέ Αιγόκερε, αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί και μόνος σου. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και τα νεύρα σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Ωστόσο, η ψυχραιμία και η σύνεση θα σε σώσουν και αν δεν κινηθείς βιαστικά και σπασμωδικά, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, σε σώζει ο Πλούτωνας, που από σήμερα και στο εξής επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, αξιοποίησε τη δύναμη της γοητείας σου, για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως στα επαγγελματικά σου έχεις πολύ άγχος και νιώθεις ότι τελικά δεν καταφέρνεις όσα θέλεις. Όμως, με μια δεύτερη ματιά θα διαπιστώσεις ότι ήδη έχεις κάνει αρκετά βήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει και μην ενεργείς εν βρασμώ ψυχής, γιατί μπορεί να προκύψουν μοιραία λάθη. Τα οικονομικά σου φορτώνονται με έξοδα και καλά θα κάνεις να περιορίσεις με κάθε τρόπο τις σπατάλες. Μη βιαστείς να πεις ναι σε οικονομικές συμφωνίες.









Υδροχόος
20/1-19/2



Είναι πολλά τα λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν, αγαπητέ Υδροχόε, και σήμερα σου έρχονται στο νου και σε αναστατώνουν. Αν καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες αυτές ως μαθήματα, θα πετύχεις πολύ πιο γρήγορα τους στόχους σου. Ειδικά σήμερα μην αφήσεις κάποια απωθημένα να σταθούν εμπόδιο στις κινήσεις σου. Τα παθήματα ας σου γίνουν μαθήματα.



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν και να περάσεις μια ζεστή και ερωτική μέρα μαζί του, χωρίς εντάσεις. Όσο για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί έναν μεγάλο έρωτα, που θα συναντήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Φρόντισε μόνο να είσαι διακριτικός.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά, φίλε Υδροχόε, και παρότι οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται, είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις εκκρεμότητές σου. Κάνε το ίδιο και με τα οικονομικά σου. Βάλε τα χρέη σου σε μια σειρά και μην ξεφεύγεις άλλο με τα έξοδά σου.








Ιχθείς
20/2,20/3



Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, είναι πολλές και αξιοπρόσεκτες, αλλά με την τάση για απομόνωση που έχεις, μάλλον θα τις βλέπεις από μακριά να περνούν και να χάνονται… Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς και να αρχίσεις να εκμεταλλεύεσαι κάθε περίσταση. Κουβέντιασε με τα δικά σου άτομα και να είσαι σίγουρος ότι θα σε ακούσουν και θα σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις.



Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα στη σχέση σου. Απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφό σου και μίλησε ήρεμα για όσα σε απασχολούν. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες από το καβούκι σου, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο.



Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα δεχτείς προτάσεις πολύ ενδιαφέρουσες και νέες συνεργασίες θα σε κάνουν να πας πολύ μπροστά τα σχέδιά σου. Αρκεί να είσαι εκεί, για να δεις τα θετικά αποτελέσματα και μην παρασυρθείς ακόμη μία φορά από τον ενθουσιασμό σου. Τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους και με λίγη προσοχή στα έξοδά σου, θα μπορέσεις να τα φέρεις σε μια καλή ισορροπία.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger