E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ηττα ΣΟΚ για τον Παναθηναικο

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζοντας πολύ κακό πρόσωπο στην Κομοτηνή γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό με έναν πρώην πράσινο, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, να πληγώνει το Τριφύλλι και να κάνει εμφανή τα πολλά κενά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Κατώτερος των περιστάσεων και άστοχος όσο δεν πάει ήταν ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και δίκαια γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Κομοτηνής με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου επτά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Το Τριφύλλι πλήρωσε ουσιαστικά την αστοχία του καθώς αν και δημιούργησε ευκαιρίες δεν μπορούσε με τίποτα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσόπουλου δείχνοντας την φανερή αδυναμία των πράσινων στο σκοράρισμα. Από την άλλη η ομάδα του Πανθρακικού έδειξε καλά στοιχεία, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια πήρε την νίκη.

Ο Φερέρα παρέταξε την ομάδα του χρησιμοποιώντας και τον Κουίνσι αλλά και τον Σισοκό θέλοντας να κάνει ακόμα πιο επιθετικό το Τριφύλλι και να βρει λύση στο σκοράρισμα. Που από ότι φαίνεται εξελίσσεται σε "γάγραινα" για τον Παναθηναϊκό.

Δεν τα κατάφερε όμως καθώς οι παίκτες του ήταν άστοχοι και πλήρωσαν την αστοχία τους. Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ναι μεν είχαν λιγότερες φάσεις από τους πράσινους αλλά εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε στο 83' σκοράροντας μετά από ωραία αντεπίθεση και τελείωμα του Παπαδόπουλου.

Γήπεδο: Κομοτήνης

Διαιτητής: Αρετόπουλος

Πανθρακικός (Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης (66' Σκλιοπίδης), Βαϊρουά (76' Μουνάφο), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μακροδημήτρης, Χρήστου, Μπαϊκαρά (66' Μίνγκας), Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Ζέκα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος (67' Μαυρίας), Σεϊταρίδης (59' Μαρίνος), Φορναρόλι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι (70' Τοτσέ).

Κίτρινες κάρτες: 25' Χριστοδουλόπουλος, 26' Μακρηδημήτρης, 43' Στάθης, 50' Σαρακατσάνος, 66' Κουίνσι

Σκόρερ: 83' Παπαδόπουλος

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ήταν λογικό να μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να έχει την κατοχή της μπάλας καθώς ο Πανθρακικός του έδωσε χώρο στο γήπεδο. Οι πράσινοι έφτασαν στην πρώτη καλή στιγμή στο 8' όταν ο Σεϊταρίδης έκανε την κάθετη μπαλιά προς τον Φορναρόλι ο οποίος κυνήγησε την μπάλα, ο Σαρακατσάνος μπερδεύτηκε με τον Κουτσόπουλο, η μπάλα κατευθύνθηκε προς το τέρμα αλλά τελευταία στιγμή ο αμυντικός των γηπεδούχων έδιωξε.

Στο 13' ήταν σειρά του Πανθρακικού να απειλήσει με τον Παπαδόπουλο ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βαϊρουά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλοί στιγμή αλλά ο Μπαϊκαρά από κοντά μετά από παράλληλο γύρισμα σούταρε έξω.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε, γύρισε την μπάλα στο χώρου του κέντρου και έψαξε για τις λύσεις που θα τον έφερναν μπροστά από την εστία του Πανθρακικού. Στο 18' ο Σπυρόπουλος βγήκε ωραία στην αριστερή πλευρά έκανε το γύρισμα αλλά ο Κουίνσι έκανε το τσαφ στην προσπάθεια του να σουτάρει προς την εστία του Κουτσόπουλου.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία

Το Τριφύλλι έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο 32' όταν ο Φορναρόλι βγήκε στην αντεπίθεση έκανε την κάθετη για τον Κουίνσι ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλου αλλά το πλασέ του Γκανέζου έδιωξε με τα πόδια ο γκολκίπερ του Πανθρακικού. Εν συνεχεία η μπάλα πήγε στον Φορναρόλι που σούταρε απευθείας από δύσκολη θέση με τον Κουτσόπουλο να αποκρούει και πάλι.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν και αυτοί με μια καλή ευκαιρία στο 33' όταν μετά από παράλληλο γύρισμα ο Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

Ο Παναθηναϊκός θέλοντας να κλείσει το πρώτο μέρος με ένα γκολ πίεσε για να το πετύχει. Στο 41' όμως το σουτ του Σεϊταρίδη από μακριά έδιωξε ο Κουτσόπουλος ενώ στο 43' ο Σισοκό πήρε με ωραίο κοντρόλ την μπάλα μπροστά του από τα αριστερά, πέρασε τον Σαρακατσάνο αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις έξω από το δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Πιο δυνατά το Τριφύλλι

Πανθρακικός και Παναθηναϊκός μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μέρος χωρίς αλλαγές με το Τριφύλλι από τα πρώτα λεπτά να πιέζει για ένα γκολ που θα τον έφερνε πιο κοντά στην νίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις στο 48' ο Χριστοδουλόπουλος έκανε έξυπνη σέντρα αλλά ο Σισοκό δεν πρόλαβε απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λάζαρος εκτέλεσε το κόρνερ αλλά η προβολή του Φορναρόλι έφυγε άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 55' όταν το σουτ του Βαϊρουά πέρασε ψηλά έξω από την εστία του Καρνέζη αλλά αυτή ήταν και η μόνη αξιόλογη φάση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος που δεν απείλησαν σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 60' όταν ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε τον Κουίνσι αυτός έφυγε από την δεξιά πλευρά αλλά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των γκολπόστ.

Αλλαγές από τον Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βλέποντας ότι η ομάδα του δεν μπορεί να σκοράρει προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα βγάζοντας τους Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλο και περνώντας στην θέση του τους Τοτσέ και Μαυρία.

Οι αλλαγές αυτές όμως δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς το Τριφύλλι δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Στο 77' η μπάλα έφτασε στον Τοτσέ ο Ισπανός σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφ σαίντ. Στο επόμενο λεπτό όμως ο Μαυρίας έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Τοτσέ από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω.

Στο 81' ο Σπυρόπουλος με νέα σέντρα γύρισε προς τον Σισοκό ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά έπιασε ο Κουτσόπουλος. Ενώ στο 82' ο Φορναρόλι δεν πρόλαβε να γυρίσει σωστά την μπάλα.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να σκοράρει ο Πανθρακικός δεν έχασε την ευκαιρία και ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, τον πλήγωσε στο 83' όταν μετά από ωραία σέντρα του Μουνάφο με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη γράφοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός μέχρι την λήξη του ματς δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και το τελευταίο σφύριγμα του Αρετόπουλου βρήκε τον Πανθρακικό να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη.

Το Κλειδί

Η προσθήκη των Βαϊρουά και Παπαδόπουλου στην ομάδα του Πανθρακικού έχει ανεβάσει σε επίπεδο την ομάδα της Κομοτηνής. Κάθε καλή ενέργεια περνούσα από τα πόδια των δυο άσσων των γηπεδούχων που αρκετές φορές μάλιστα συνδυάστηκαν δημιουργώντας προβλήματα. Το γκολ μάλιστα προήλθε από τα πόδια του Έλληνα στράικερ ο οποίος σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Η απογοήτευση

Ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκει δίχτυα με τίποτα. Φορναρόλι, Σισοκό, Κουίνσι και Τοτσέ έχασαν τα άχαστα. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Όταν όμως χάνεις τη μια ευκαιρία μετά την άλλη θα την πληρώσεις και αυτό έπαθε ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό.

 
Τα στατιστικά του αγώνα
Πανθρακικός
Παναθηναϊκός
1 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
9 Τελικές Προσπάθειες 10
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
1 Κεφαλιές 1
4 Αποκρούσεις 2
34 Επεμβάσεις 29
33 Κλεψίματα 26
14 Φάουλ 15
0 Οφσάιντ 1
5 Κόρνερ 7
35 Λάθη 45
6/34 Γεμίσματα 6/36






































Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger