E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 5 Σεπτεμβριου 2012

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός
21/3-20/4
Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια θέματα που καθυστερούν, σε εκνευρίζουν αρκετά, αλλά πίστεψε με… δεν αξίζει τον κόπο, γιατί πολύ γρήγορα θα πάρουν το δρόμο τους. Ό,τι περνούσε από το χέρι σου, το έχεις ήδη κάνει. Για να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους και με ήρεμο και διαλλακτικό τρόπο, να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Κριός, αφιερώσου λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις έξω από τη σχέση σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμη σχέση, να θυμάσαι πως η θετική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής από την Παρθένο με τον Άρη, σε ευνοεί να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, μέσα από το στενό σου φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Κριέ, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ωστόσο, σήμερα μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προσπάθησε να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.






Ταύρος
21/4-20/5
Θα κινηθείς με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις αυτήν την Τετάρτη, φίλε Ταύρε, για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, για να λύσεις κάποια θέματα, που αφορούν τη σχέση σας. Αν κινηθείς με χαμηλούς τόνους, τα πράγματα θα πάνε όπως τα υπολογίζεις. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά, φρόντισε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και άνοιξε τα φτερά σου σε νέους κύκλους γνωριμιών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αλλάξεις γύρω σου κάποια πράγματα, που μέχρι τώρα δεν σου άρεσαν και τόσο πολύ. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στο δεσμό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, και αν βέβαια, μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα, που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι και παραμένεις αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, αν αλλάξεις συμπεριφορά και νοοτροπία και γίνεις λίγο πιο ανοιχτός απέναντι στους καινούριους ανθρώπους, που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα αισθάνεσαι ότι η τύχη είναι με το μέρος σου. Θα υπερεκτιμάς τον εαυτό σου ή θα νιώθεις υπερβολική αισιοδοξία. Πρόσεξε τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις και τις υποσχέσεις που δίνεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αργότερα να νιώσεις ότι πνίγεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις. Η διάθεσή σου θα είναι χαρούμενη και οι κοινωνικές σου επαφές καλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας, ώστε να φτάσετε μαζί στα συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, προσπάθησε να μην ενδίδεις αμέσως και χωρίς να έχεις εξετάσει πρώτα τις προθέσεις κάποιων ανθρώπων, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Καρκίνε. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.






Λέων
23/7-23/8

Τίποτα δεν μπορεί να σε συγκρατήσει σήμερα, φίλε Λέων. Από τη μία έχεις την εύνοια των πλανητών, από την άλλη ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που ζητάς και πώς θα το αποκτήσεις. Έχεις οργανώσει τα σχέδιά σου και ήρθε η ώρα να δράσεις. Η θέληση και οι εσωτερικές σου παρορμήσεις συνεργάζονται αρμονικά, ώστε η επιτυχία να έρθει με μικρή σχετικά προσπάθεια. Το σύμπαν είναι με το μέρος σου. Ξεκίνα λοιπόν τις κατάλληλες κινήσεις και θα δεις ότι η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Λέων, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί ο Άρης από τον Σκορπιό, σου δίνει τόσο μεγάλη γοητεία, που μπορείς να κατακτήσει όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό τομέα, αγαπητέ Λέων, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και ζήλεια από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα βγεις από το πρόγραμμά σου.







Παρθένος
24/8-22/9

Ένα αίσθημα καχυποψίας θα σε γεμίσει σήμερα με ανασφάλειες, φίλε Παρθένε, και θα προσπαθήσεις να δεις από που προέρχεται. Θα αναλύεις κάθε τι που βλέπεις και κάθε τι που ακούς και θα προσπαθείς να αντιληφθείς τι κρύβεται πίσω από κάποια λόγια που φτάνουν στ’ αυτιά σου. Θα προσπαθείς να ερμηνεύσεις κινήσεις και μηνύματα και θα το κάνεις τόσο έντονα, που στο τέλος θα γίνει και ενοχλητικό για τους άλλους. Χαλάρωσε λίγο! Πιθανόν τα πράγματα να είναι πιο απλά απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα υπάρξει στασιμότητα στη σχέση σου, αλλά αν θέλεις, μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά. Αν είσαι μόνος, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα δημιουργηθούν ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.







Ζυγός
23/9-22/10

Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, σε αυτά που θέλεις να κάνεις και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου, όποιες δυσκολίες κι αν παρουσιαστούν. Μην κάνεις πίσω σε ό,τι κι αν σου πούνε και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους, που έχεις στο μυαλό σου. Θα δεις ότι έρχονται πολλές ευκαιρίες στον δρόμο σου. Το μόνο που απομένει είναι να τις αρπάξεις, για να έχεις όλη την επιτυχία με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον άνθρωπό σου για την συμπεριφορά του και καλό θα ήταν να μην δώσεις άλλες αναβολές. Εσύ που βιώνεις ερωτικές μοναξιές μην το βάζεις κάτω, άδραξε την ημέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και μέσα από τον διάλογο, να τον γοητεύσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα πάρεις κάποιες αποφάσεις, που θα μπορέσουν να αυξήσουν τα έσοδά σου.








Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά, με αποτελεσματικότητα. Ταυτόχρονα όμως, θα έχεις έντονο εκνευρισμό, για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό το λάθος. Απόφυγε τον εκνευρισμό, γιατί θα κάνεις κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε τις συζητήσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Και αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Σκορπιέ, μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που έχουν γίνει μέχρι τώρα και σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά, μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα δρομολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο.








Τοξότης
23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, με την Αφροδίτη για τελευταία ημέρα στο ζώδιο του Καρκίνου να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, θα μπορέσεις σήμερα να πετύχεις πολλά πράγματα, που ήταν αδύνατα στο παρελθόν. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Φρόντισε όμως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εκτιμάς και σε εκτιμούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για το σύντροφό σου, αγαπητέ Τοξότη, πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του για όλα όσα σας χωρίζουν και διαφωνείτε. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ, διασκεδάζοντας δικούς σου ανθρώπους. Άλλωστε, ό,τι είναι να έρθει, θε να ‘ρθει, αλλιώς ας προσπεράσει…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να πάνε χαμένες. Οι συνεργασίες ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.








Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γι’ αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις. Προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις, για τις υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο για τελευταία ημέρα, μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις, για όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση, φίλε Αιγόκερε, και είναι καλή ευκαιρία να εξωτερικευτείς στον άνθρωπό σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, απόψε η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου με σύνεση και προσπάθησε να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση που βρίσκεσαι.






Υδροχόος
20/1-19/2

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου, αγαπητέ Υδροχόε, γίνονται αιτία να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα επικίνδυνα και να διαταραχτούν σχέσεις, που συνήθως είναι καλές. Ξεκαθάρισε σήμερα και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις μέσα σου και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μπορεί η περίοδος να είναι λίγο έντονη, σε σχέση με αυτά που θέλεις να καταφέρεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι προσπάθειές σου θα πάνε χαμένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου αυτήν την ημέρα, φίλε Υδροχόε, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να ξέρεις πως σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πολύ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Υδροχόος. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.






Ιχθείς
20/2,20/3

Μέρα κοινωνικότητας και επικοινωνίας θα είναι αυτή η Τετάρτη για το ζώδιό σου, φίλε Ιχθύ, μιας και η Αφροδίτη για τελευταία ημέρα από τον Καρκίνο, σου στέλνει χαρμόσυνα μαντάτα και θα σε ικανοποιήσει τα μέγιστα. Θα παρουσιαστούν επίσης πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις κάποια από τα λάθη του παρελθόντος. Γι’ αυτό το λόγο, επείγει να ξεκαθαρίσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, για να δεις τα σχέδιά σου να εξελίσσονται! Μην τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, και μπορεί να γίνει καλύτερη, αν δεν αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι μόνιμο στη ζωή σου, μπορείς να περάσεις το βράδυ σου φλερτάροντας και διασκεδάζοντας με την παρέα σου. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κινηθείς πιο γρήγορα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς επίσης να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς με καλύτερο τρόπο.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger