E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γνωστος Κυπριος ηθοποιος παρενοχλει σεξουαλικα παντρεμενες

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012


Μπορεί να είναι από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της κυπριακής τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου όμως αυτό δεν τον εμποδίζει όχι απλά να φλερτάρει αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy και να... παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες μέσω του Facebook.

Σύμφωνα με δύο συγκεκριμένα παράπονα που δεχτήκαμε από αναγνώστριες, ο εν λόγω ηθοποιός ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των Number One ονομάτων του κυπριακού θεάτρου, καθημερινά δέχεται βροχή μηνυμάτων από δεκάδες θαυμάστριες του μέσω του προφίλ του στο πιο δημοφιλή κοινωνικό δίκτυο επικοινωνίας... Αφού, πρώτα τις αποδεχτεί και δέχεται τα όμορφα λόγια για την σκληρή δουλειά που πραγματοποιεί τόσο στην μικρή οθόνη όσο και στο θεατρικό σανίδι, αρχίζει το δικό του "παιχνίδι" προκειμένου να καταφέρει να της ψήσει να συναντηθούν κάπου οι μόνοι... 




Τα γούστα του κύπριου ηθοποιού όπως φαίνεται είναι οι παντρεμένες αφού και οι δύο περιπτώσεις που έφτασαν στα γραφεία του ShowTime-cy, πρόκειται για γυναίκες 35 και 38 ετών. Συνήθως, αρκετοί καλλιτέχνες δέχονται αιτήματα φιλίας από γυναίκες αφού το επάγγελμα τους και ο θαυμασμός που τρέφουν στο πρόσωπο τους είναι μεγάλο... Όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύονται το... αστέρι της δημοσιότητας και αρχίζουν να... παρενοχλούν σεξουαλικά όσες τους γυαλίζει το μάτι. Αυτό ακριβώς φαίνεται πως κάνει και ο κύπριος ηθοποιός. Και στις δύο περιπτώσεις ο κύπριος "εραστής" αφού τις στόλισε με γλυκόλογα, ακολούθησε το συνηθισμένο του τροπάριο να βρεθούν κάπου για καφέ και να γνωριστούν. Η μία μάλιστα ενώ βρέθηκε μαζί του εκείνος κατάφερε να την πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής προκειμένου να κερδίσει αυτό που ήθελε... Μία... συνουσία μυστική. 

Άλλωστε, εκείνος με το πονηρό μυαλό που διαθέτει γνωρίζει πολύ καλά πως... ποια παντρεμένη θα πήγαινε σε... κρυφό ραντεβού; Άρα, τα θέλει και τα παθαίνει και δεν πρόκειται ποτέ να πει κάτι αφού μετά θα έρθει αντιμέτωπη με τον ίδιο τον σύζυγο της... 

Η δεύτερη όμως... μετά το κάλεσμα του κύπριου ηθοποιού για να συναντηθούν, εκείνη του πρότεινε να βρεθούν κάπου στην Λάρνακα σε παραλιακό σημείο το οποίο συνήθως δεν μαζεύει πολύ κόσμο. Εκείνη, με το "αλεπουδίσιο" της μυαλό, του πρότεινε να πάνε στις Φοινικούδες, αφού θα έφερνε άλλες δύο φίλες της προκειμένου και κάποιος να τους έβλεπε θα μπορούσε να πει πως είναι φίλος... των φιλενάδων της. Έλα, όμως που ο ηθοποιός δεν ήθελε με τίποτα, αφού ο σκοπός του δεν ήταν μόνο η γνωριμία αλλά να καταφέρει να προσθέσει άλλη μία γυναίκα στο μεγάλο "καρνέ" των ερωτικών του στιγμών... Μάλιστα, ενώ και οι δύο επέμεναν στις απόψεις τους, εκείνος όχι απλά της μίλησε άσχημα αλλά την έβρισε κι όλας αποκαλώντας την... λόγια τα οποία - για το επάγγελμα του κ την δημοσιότητα που κατέχει δεν έπρεπε με τίποτα να ξεστομίσει. Και να πεις πως είναι... νεαρός σε ηλικία ο ηθοποιός; Ατυχήσατε ! 

Αρκετά ώριμος για τέτοιου είδους πράξεις... Προσοχή λοιπόν, γιατί ο "κύριος" δεν μασάει από λόγια αλλά... προτιμά τα έργα και μάλιστα, ερωτικού περιεχομένου. Όμως, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και θα... της φάει από κάποιον !!!!! Όσο για το όνομα του... από την στιγμή που δεν έγινε γραπτή καταγγελία εις βάρος του, δυστυχώς δεν γίνεται - προς το παρόν να αποκαλυφθεί.

showtime-cy

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger