E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 4 Ιουλιου 2012

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012


Κριός
21/3-20/4


Οι δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Κριέ, είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα μπορείς να τις αξιοποιήσεις, για να πετύχεις αρκετά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρα στα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου. Φέρσου με ψυχραιμία και προτίμησε τον ήρεμο διάλογο με το ταίρι σου, από τη σιωπή. Αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η προσωπικότητά σου σήμερα θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά, φίλε Κριέ. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείς. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ανοίγματα.





Ταύρος
21/4-20/5


Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Τετάρτη είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι, από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό και φυσικά, λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς, καθώς οι δυνάμεις σου, βιολογικές και ψυχολογικές, δεν είναι ανεξάντλητες.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή ορισμένες παρεξηγήσεις, που σε έχουν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, η επαφή σου με τους γύρω σήμερα ευνοείται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.







Δίδυμοι
21/5-21/6 



Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον, αγαπητέ Δίδυμε, είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν την Τετάρτη. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να κατακτήσεις ευκολότερα τους στόχους σου.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν, σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Θα υπάρχει κατανόηση και αλληλοσεβασμός. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, είναι μια καλή μέρα η σημερινή, για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις με αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αυτή την Τετάρτη, φίλε Δίδυμε, είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, γιατί μπορείς να τα χειριστείς πολύ καλά.






Καρκίνος
22/6-22/7



Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχει πολύ άγχος καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα, δεν τις προλαβαίνεις όλες μόνος σου. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του, ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχετε. Και για τις μοναχικές ψυχές, είναι καιρός να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, για να περνάτε καλύτερα. Μην χάνετε με τίποτα την αυτοπεποίθησή σας.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Στα οικονομικά, μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα.







Λέων
23/7-23/8



Η σημερινή Τετάρτη σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν, αγαπητέ Λέων. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται αλλά και τη δική σου ενέργεια, για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, όλα πάνε πολύ καλύτερα και, με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να γοητεύσεις αυτόν ή αυτήν που επιθυμείς.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις, που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Ασχολήσου κυρίως με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέες πηγές εσόδων.







Παρθένος
24/8-22/9



Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις, αγαπητέ Παρθένε, και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να πραγματοποιεί θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ουρανό και να σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις προβληματικές καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα, που πραγματικά σε νοιάζονται και θέλουν το καλό σου.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, φίλε Παρθένε, αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να θυμάσαι ότι οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.






Ζυγός
23/9-22/10



Κάποιες καταστάσεις, αλλά και ειδήσεις, ίσως να σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση, αγαπητέ Ζυγέ. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, για να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Άσε τα υπόλοιπα σε άλλους, που δεν έχουν κάτι σημαντικό να κάνουν.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου, για όσα μπορεί να σας χωρίζουν. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, άφησε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, απαιτούν όλη σου την ενέργεια, γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια προαγωγή ή έστω την παραμονή σου στη θέση που βρίσκεσαι. Συγκράτησε τα νεύρα σου ό,τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου και οφείλεις να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να μην χαθείς στα χρέη.







Σκορπιός
23/10-22/11



Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις σήμερα είναι αρκετές, αγαπητέ Σκορπιέ, και κυρίως αφορούν σε άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, η σημερινή Τετάρτη είναι λίγο περίεργη, καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα, χωρίς πολλές κουβέντες. Εσύ που ακόμη έχεις μοναξιά στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην αρνηθείς.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά, φίλε Σκορπιέ. Δούλεψε με τα άτομα που σου ταιριάζουν περισσότερο και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολύ περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά, με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.








Τοξότης
23/11-21/12



Η σημερινή Τετάρτη κρύβει για εσένα αρκετό προβληματισμό, αγαπητέ Τοξότη, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας τις διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά που έχεις για εκείνον, χωρίς δισταγμούς. Μόνο έτσι θα έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά, μην το βάζεις κάτω. Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Άρης από τον Ζυγό, κυνήγησε δυναμικά τον έρωτα που ψάχνεις και δεν θα χάσεις!



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, φίλε Τοξότη, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό, θα τα πας περίφημα. Απόφυγε ωστόσο τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχεις αμελήσει.







Αιγόκερως
22/12-19/1



Η σημερινή Τετάρτη περιλαμβάνει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά, αγαπητέ Αιγόκερε. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει και να καθοδηγεί τις κινήσεις σου. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως. Αν μάλιστα προσπαθήσεις να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου, σίγουρα θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Εσύ που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει. Μη βιάζεσαι λοιπόν, για να κάνεις λάθος επιλογές.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι πολλά αυτά που θέλεις να ισορροπήσεις. Με λίγη προσοχή και την οικονομική βοήθεια κάποιων δικών σου, θα τα καταφέρεις, αλλά φρόντισε να μην υποπέσεις στα ίδια λάθη, γιατί μετά δεν θα υπάρχει σωτηρία. Το νου σου!!!







Υδροχόος
20/1-19/2



Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο!!!



Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις, στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος σου, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρνα όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει…



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή μέρα και, αν δείξεις λίγη ωριμότητα, θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.






Ιχθείς
20/2,20/3



Τα νεύρα σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να ταράξεις ισορροπίες σε σχέσεις ετών.



Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το σύντροφό σου και το κλίμα στη σχέση σας είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας, για να μιλήσεις για το πώς ακριβώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, κάνε την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.



Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, φίλε Ιχθύ, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά χρειάζονται επίσης σωστή και μετρημένη διαχείριση. Κάνε ό,τι μπορείς, για να μην βγεις από το πρόγραμμά σου.




Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger