E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στην Ελλαδα ερχεται η Παρις Χιλτον

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012


Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την 2η δισκογραφική της δουλειά (εξίσου άθλια με την πρώτη), η κληρονόμος με την φωνή καρακάξας ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή παγκόσμια περιοδεία της, στάση της οποίας έχει ανακοινωθεί πως είναι και η Ελλάδα.
«Είμαι ενθουσιασμένη με το νέο μου άλμπουμ.To τελειώσαμε μετά από ένα χρόνο δουλειάς. Και σε λίγο ξεκινάμε παγκόσμια περιοδειά σε διάφορα φεστιβάλ με στόχο να κάνουμε ταυτόχρονα και έρευνα στις παγκόσμιες μουσικές τάσεις». 
Ένας ενθουσιασμός που δεν μοιράζεται κανένας άλλος στον πλανήτη, όσο πιστός φαν της και αν είναι.
Η ουσία είναι ότι η Πάρις ξεκινάει την περιοδεία της αυτό τον μήνα από μουσικό φεστιβάλ στο Σάο Πάολο -όπου θα παρουσιάσει ένα σόου μιας ώρας που θα περιλαμβάνει και τραγούδια και dj set- και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι.
Το πιο τραγικό είναι ότι η εμφάνιση της Χίλτον θα ακολουθήσει αυτή της Τζένιφερ Λόπεζ, που είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι και πολύ ευχαριστημένη από το γεγονός ότι θα είναι ουσιαστικά το opening act της Πάρις.
Εξίσου τραγικό το ότι η πρώτη της κυκλοφορία από το νέο της album με τίτλο Drunk Text ήταν τόσο άθλια που αναγκάστηκε να την αποσύρει από το youtube.

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger