E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 14 Ιουνιου 2012

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012



Κριός
21/3-20/4


Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις θα είναι αυτή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Κριέ. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως μέρα είναι και θα περάσει, γι’ αυτό μην χολοσκάς και μην τα βάφεις μαύρα. Από το απόγευμα και μετά η κατάσταση αλλάζει και θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα προκαλούσαν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, ο σύντροφός σου διανύει μία ιδιαίτερα αγχωτική περίοδο στη δουλειά του και εσύ από την πλευρά σου θα πρέπει να του συμπαρασταθείς και να τον ηρεμήσεις. Μην λειτουργήσεις εγωιστικά, αλλά προσπάθησε να τον καταλάβεις. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα εκνευριστείτε και μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένες ενέργειες, λόγω της στασιμότητας που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, σήμερα μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για κάποια σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό σου χώρο, να βάλεις εφικτούς στόχους και να εστιάσεις την προσοχή σου στις μεθόδους που θα πρέπει να υιοθετήσεις, για να τους ακολουθήσεις. Στα οικονομικά, έχεις πολλά έξοδα. Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.





Ταύρος
21/4-20/5


Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα έχεις έντονο άγχος για να προλάβεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά και πάνω από όλα, μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, και συναισθηματισμό έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις, εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου, που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου και θα διαπιστώσεις ότι πολύ γρήγορα η τύχη θα σου χαμογελάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα έχεις αρκετό φόρτο και το άγχος θα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις, αρκεί να μείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην πανικοβάλλεσαι. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.





Δίδυμοι
21/5-21/6


Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Δίδυμε. Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Φρόντισε να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσεις τα θέματα που σε αγχώνουν. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για προβλήματα της σχέσης, γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις και λογομαχίες, που θα σου χαλάσουν την ψυχολογία. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, άκουσε την φωνή της διαίσθησής σου, σε μία γνωριμία που θα κάνεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα δεν θα πέσεις έξω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, πρέπει να επιδείξεις υπευθυνότητα και συνέπεια στο χώρο της εργασίας σου, ώστε να διατηρήσεις την εύνοια και την συμπάθεια των συνεργατών σου. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι από κάποιες καθυστερήσεις που θα έχεις, γιατί μπορεί να κάνεις και να πεις πράγματα, που στην ουσία δεν εννοείς. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις αρκετά.





Καρκίνος
22/6-22/7


Ιδιαίτερα θετική θα είναι η σημερινή Πέμπτη για όλους τους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Καρκίνε. Τόσο η οικογενειακή όσο και η επαγγελματική σου ζωή βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία και επιπλέον σήμερα θα σου δοθεί η μοναδική ευκαιρία να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, οι προτάσεις που θα δεχτείς σήμερα από την πλευρά του συντρόφου σου θα είναι αρκετά ελκυστικές, γι’ αυτό μην διστάσεις να ενδώσεις στις προσκλήσεις του. Καμιά φορά οι υπερβάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα μονοπάτια, που ούτε καν είχες φανταστεί. Οι ελεύθεροι, δείτε με καλό μάτι τις κινήσεις που κάνουν κάποια πρόσωπα για να σας γοητεύσουν και μην είστε αρνητικοί απέναντι τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, η διορατικότητα που διαθέτεις, θα προλάβει σήμερα κάποιες παγίδες που προσπαθούν να στήσουν οι ανταγωνιστές σου. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.




Λέων
23/7-23/8


Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ σημαντική για εσένα, αγαπητέ Λέων, καθώς θα έχεις φτάσει σε ένα σημείο που θα νιώθεις ότι χρειάζεσαι τονωτική ένεση. Πράγματι, θα ανοίξουν πολλές νέες πόρτες και θα σου δοθούν καινούργιες ευκαιρίες. Το αν θα τις εκμεταλλευτείς ή όχι, εξαρτάται από εσένα και μόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, οι συναισθηματικές εξάρσεις που θα σε διακατέχουν σήμερα, θα κάνουν το σύντροφό σου να αναρωτιέται αν πραγματικά τον αγαπάς ή όχι. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από πρόσωπο του παρελθόντος, η οποία ίσως σας κάνει να σκεφτείτε πιθανή επανασύνδεση μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ άγχος σχετικά με ένα θέμα που δεν τελειώνει. Καλό θα είναι να το συζητήσεις με τους συνεργάτες σου ή να ζητήσεις τη βοήθειά τους αν χρειαστεί και να αφήσεις το χρόνο να φέρει τις εξελίξεις. Ούτως ή άλλως, το να πιέζεις καταστάσεις, δεν σου εγγυάται ότι θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.





Παρθένος
24/8-22/9


Θετικές αλλαγές σε περιμένουν την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι, προκειμένου να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Μην κινηθείς βιαστικά και μην κάνεις οτιδήποτε, χωρίς να το έχεις πρώτα σκεφτεί διεξοδικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μερικά ερωτηματικά που θα σου δημιουργηθούν σήμερα στη σχέση σου, μπορεί να είναι εντελώς αβάσιμα, γι’ αυτό μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματα. Οι υπόνοιες και οι φοβίες δεν είναι οι καλύτεροι καθοδηγητές της ζωής σου. Εάν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ο ο Άρης από το ζώδιό σου, σου στέλνει χαιρετίσματα, με έναν ιδιαίτερα γοητευτικό άνθρωπο μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, η στασιμότητα που επικρατεί στον τομέα της εργασίας σου σε έχει κουράσει και αναζητάς τώρα νέες, δημιουργικές λύσεις, που θα σε αναζωογονήσουν. Η επικοινωνία που έχεις με τους συναδέλφους σου είναι σε καλά επίπεδα και μπορείς να περάσεις μία ευχάριστη και δημιουργική ημέρα μαζί τους, προωθώντας όσα θέματα θέλεις. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις μια σχετική οικονομία.





Ζυγός
23/9-22/10


Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες για σένα, αγαπητέ Ζυγέ. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Πρέπει να σκεφτείς καλά τις όποιες αλλαγές θέλεις να κάνεις στα σχέδια σου, γιατί το πλανητικό σκηνικό σε παραπλανά, χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, φρόντισε σήμερα με την συμπεριφορά σου, να δείξεις στο ταίρι σου ότι είσαι δίπλα του και το καταλαβαίνεις, για να μπορέσει να ηρεμήσει από το άγχος που έχει. Για σένα που αναζητάς αυτή την περίοδο σύντροφο, κάποια εμπόδια θα εμφανιστούν στο δρόμο σου και θα σε απογοητεύσουν. Ξεκόλλα από το παρελθόν, αν θέλεις να πας τη ζωή σου μπροστά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δημοτικότητα σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη, φίλε Ζυγέ, χάρη στη θέση του Δία στους Διδύμους, με αποτέλεσμα να έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου όταν την χρειάζεσαι. Έτσι, η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται και το άγχος σου μειώνεται. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς επίσης να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.





Σκορπιός
23/10-22/11


Η προσωπική σου ζωή σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε προβληματίζει και σου δημιουργεί κάποιες ανασφάλειες, σχετικά με φιλικές σου σχέσεις. Να γνωρίζεις ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες, γι’ αυτό μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα και από την δική τους θέση και μετά βγάλε τα συμπεράσματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα σε περιμένουν στην αισθηματική σου σχέση, αν είσαι Σκορπιός, και θα νιώσεις ότι έχεις ένα σημαντικό στήριγμα στη ζωή σου: το σύντροφό σου!!! Μπορείς να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, χωρίς εγωισμούς. Το ίδιο ισχύει και αν ακόμη δεν έχεις μόνιμο δεσμό και σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο. Μην φοβηθείς να παραδεχτείς αυτά που νιώθεις, γιατί αυτός τελικά μπορεί να είναι και ο τρόπος, για να ξεκινήσει μία ερωτική σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, φίλε Σκορπιέ. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία και να μιλήσεις πειστικά στους συνεργάτες σου, ώστε να καταφέρεις αυτά που θέλεις, αρκεί βέβαια να είναι εύκολα υλοποιήσιμα. Στα οικονομικά, θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αρκεί να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές ή έξοδα.





Τοξότης
23/11-21/12


Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να σημειωθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη, και όλο αυτό το κύμα ανανέωσης θα ξεκινήσει από σήμερα. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να λυθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μην αντιμετωπίζεις το σύντροφό σου με εγωισμό και ισχυρογνωμοσύνη, αλλά προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός απέναντι του, γιατί όσα λάθη κάνει αυτός άλλα τόσα κάνεις και εσύ. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος και αν πραγματικά επιθυμείς να συνεχίσεις αυτήν τη σχέση, πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και συμπεριφορά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε ένα ευχάριστο μήνυμα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη. Θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να φροντίσεις την τακτοποίηση των υποχρεώσεων που ήδη υπάρχουν. Τα έξοδα που κάνεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Ηρέμησε και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.





Αιγόκερως
22/12-19/1


Σήμερα η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες, αγαπητέ Αιγόκερε. Η θέληση που έχεις αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου κι έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να έρθουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από την εξέλιξη των γεγονότων και βγεις από το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι, να περιμένετε σήμερα την εμφάνιση ενός ατόμου από το παρελθόν, που θα προσπαθήσει να ξαναμπεί στη ζωή σας με κάθε τρόπο. Καλό είναι να μην ενδώσετε, όσο κι αν αυτό σας δώσει ικανοποίηση, γιατί ένα τέτοιο πισωγύρισμα μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, που δεν χρειάζεστε την παρούσα στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα έχεις πολύ άγχος, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Κάποια περιουσιακά στοιχεία ίσως να γίνουν το μήλο της έριδος ανάμεσα σε εσένα και την οικογένειά σου.





Υδροχόος
20/1-19/2


Με την ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να τελειώσεις μια και καλή με κάποιες υποθέσεις σου, που εκκρεμούν. Αν ζητήσεις και την βοήθεια κάποιων ατόμων στο χώρο της εργασίας σου, τότε πολύ γρήγορα θα κάνεις το επόμενο βήμα και θα καταστρώσεις νέα σχέδια. Φρόντισε να μετριάσεις λίγο τον παρορμητισμό σου. Μην κάνεις καμία υπερβολή και απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου, θα είναι σήμερα σε καλά επίπεδα και επιτέλους θα αρχίσουν να φεύγουν μακριά τα μαύρα σύννεφα από τη σχέση σου. Εσύ που θέλεις να γνωρίσεις το έτερον σου ήμισυ, πρέπει πρώτα να ξεκολλήσεις από το παρελθόν και μετά να κάνεις κινήσεις, για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει, αρκεί να συνεργαστείς και με τους γύρω σου. Πρέπει λίγο να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.






Ιχθείς
20/2,20/3


Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, είσαι στα φόρτε σου! Το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα βρίσκεται στο αποκορύφωμά του και η ευστροφία σου θα σε βοηθήσει να ξεγλιστρήσεις από τις προβληματικές καταστάσεις. Ένας στόχος που είχες στο παρελθόν, σήμερα θα σημειώσει κάποια βήματα εξέλιξης. Η υπερένταση που θα έχεις, θα σε ωθήσει να ασχοληθείς παράλληλα με αρκετά πράγματα μαζί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στο σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ. Δώσε τόπο στην οργή και άφησε πίσω σου όλα τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας και σας έχουν απομακρύνει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, με την ευχάριστη, επικοινωνιακή σου διάθεση, η μέρα σου θα είναι γεμάτη φλερτ και αισθηματική επιβεβαίωση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σταμάτα να αγχώνεσαι και να γκρινιάζεις σχετικά με καθυστερήσεις και αναβολές που υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα και στρώσου στη δουλειά, για να τελειώνεις σιγά-σιγά με όσα έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις πολλές αγορές αυτή την περίοδο.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger