E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν «επιβραβεύει» τους θαυμαστές, μόνο με τα εσώρουχα [εικόνες]

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012


Η Κιμ Καρντάσιαν είναι αναμφίβολα μια προσωπικότητα που κάνει αισθητή την παρουσία της και κυρίως στο αντρικό κοινό. Για αυτό και οι θαυμαστές της την ακολουθούν πιστά ακόμη και στο διαδίκτυο κάτι που η Καρντασιαν αναγνωρίζει και για να τους ευχαριστήσει ποζάρει προκλητικά, για τα μάτια τους μόνο!
Για χατίρι των φανατικών ακόλουθών της στο Instagram που έχουν αισίως φτάσει στους 2.000.000, βγάζει από το συρτάρι φωτογραφίες από το προσωπικό της άλμπουμ και μοιράζεται ανμνήσεις με τους θαυμαστές της.
«Ευχαριστώ τα 2.000.000 σέξι θηρία που είστε εκεί έξω και με ακολουθείται στο Instagram. Έχω ένα δωράκι για σας», γράφει η Κιμ Καρντάσιαν στον δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης και από την χαρά της ποστάρει μία σέξι φωτογραφία της όπου μπουσουλάει με στριγκ και δερμάτινο μπουφάν.
Η 31χρονη βασίλισσα του ριάλιτι επιφύλαξε άλλη μια έκπληξη στο αντρικό κοινό που την καμαρώνει, αναρτώντας φωτογραφία από καλοκαίρι της παιδικής της ηλικίας (1989) όπου παίζει μπάσκετ με τον σούπερ σταρ των γηπέδων του μπάσκετ, τον θρύλο Μάτζικ Τζόνσον.
Κι επειδή από τότε που έγινε ζευγάρι με τον ράπερ Κένι Γουέστ η αυτοπεποίθησή της έχει τονωθεί και η διάθεσή της έχει χτυπήσει κόκκινο... ευχαρίστησε –με λίγες ώρες καθυστέρηση- και τους 15.000.000 ακόλουθούς της στο Twitter ποζάροντας με βρεγμένο μπλουζάκι.
Η είδηση που κάνει ωστόσο αυτή τη στιγμή τον γύρο του κόσμου θέλει την τηλεπερσόνα και τον σύντροφό της να πουλάνε από μία έπαυλη ο καθένας, προφανώς για να αγοράσουν μαζί το σπίτι (υπερπολυτελές, πανάκριβο και με όλες τις ανέσεις φυσικά) που θα στεγάσει τον έρωτά τους.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger