E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πρωτιά στο Twitter για την Lady Gaga! Ξεπέρασε το φράγμα των 25 εκ. followers

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012


Η αμερικανίδα ποπ σταρ Lady Gaga είναι ο πρώτος άνθρωπος που ξεπερνάει το όριο των εκ. followers στο λογαριασμό της στο Twitter, αφού πλεόν την ακολουθούν περισσότεροι από 25,21εκ. εγεγραμμένοι χρήστες.
Για το λόγο αυτό θεωρεί τον εαυτό της ιδιαίτερα τυχερό αφού όπως και ίδια έγραψε στο Twitter της «Είμαι επισήμως το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο σήμερα», από τη νοτιοανατολική Ασία όπου βρίσκεται,  στο πλαίσιο της περιοδείας της.
Σύμφωνα με τον twittercounter.com, επτά στους δέκα λογαριασμούς που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό followers στο Twitter ανήκουν σε αστέρια της ποπ: την  Lady Gaga, τον Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με περισσότερους από 22 εκ. followers, την Κέιτι Πέρι, τη Ριάνα, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, την Σακίρα και την Τέιλορ Σουίφτ.
Οι άλλοι τρεις που βρίσκονται στον κατάλογο με τους 10 πρώτους είναι ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος καταλαμβάνει την 7η θέση με περισσότερους από 16 εκ. followers στον λογαριασμό του, η αμερικανίδα ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βρίσκεται στην 8η θέση με 14,8 εκ. followers, και ο λογαριασμός του ιστοτόπου Youtube, ο οποίος καταλαμβάνει την 10η θέση αυτής της κατάταξης με 13 εκ. followers.
Η πρωτιά στον τομέα αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για την αμερικανίδα σταρ, καθώς η  Lady Gaga ήταν ήδη η πρώτη σταρ που ξεπέρασε το όριο των 10, των 15 και των 20 εκ. followers στο Twitter.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger