E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Στη Βουλγαρία λένε ‘Προσέξτε, θα γίνουμε Ελλάδα’», δηλώνει η κριτής του Dancing

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αποκαλυπτική όσον αφορά την δημόσια εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό ήταν η Γκαλένα Βελίκοβα στα πλαίσια της τηλεοπτικής της εμφάνισης στο ΟΛΑ.



«Ζούμε ‘μεγάλες’ στιγμές στην Ελλάδα. Σκεφτείτε ότι πλέον στη Βουλγαρία λένε ‘Προσέξτε, θα γίνουμε Ελλάδα’». Αυτό δήλωσε η Γκαλένα Βελίκοβα, η Βουλγαρικής καταγωγής κριτής του Dancing with the stars στα πλαίσια της τηλεοπτικής της εμφάνισης.

Προσθέτοντας πως «Στην Βουλγαρία είμαστε σε μια στάσιμη κατάσταση. Κάτι που πιστεύω ότι τελικά είναι καλύτερο. Γιατί όταν έχεις κάτι και το χάσεις σου κοστίζει πάρα πολύ. Αν δεν είχες ποτέ τίποτα, δεν νοιώθεις τόσο δυσαρεστημένος».


Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Γκαλένα μίλησε για τα 18 χρόνια που ζει στην Ελλάδα και το πόσο ελληνίδα νοιώθει «Έχω γίνει πολύ Ελληνίδα. Και με ταυτότητα. Και στην ψυχή μου. Ειδικά από την στιγμή που έχω και την οικογένειά μου εδώ».


Ενδιαφέρον έχει επίσης το σχόλιο της Βελίκοβα για το πόσο πιο αυστηρά είναι τα σχόλια των κριτών στο ιταλικό dancing with the stars «Είχα πάει και είχα δει από κοντά την Ρία Αντωνίου. Της έλεγαν ‘ Είσαι χάλια’, ‘είσαι σαν φουσκωτή κούκλα’ και άλλες χοντράδες. Εκεί οι κριτές δεν μάσαγαν τα λόγια τους».

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger