E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κανείς από τους συγγενείς δε θέλει να θάψει τη σορό του μακελάρη του Κονέκτικατ!!!

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012





Η κηδεία της Νάνσι Λάνζα, της μητέρας του 20χρονου που αιματοκύλισε το σχολείο Sandy Hook σκοτώνοντας 20 παιδιά και έξι ενήλικες, έγινε την Πέμπτη. 

Το σώμα του μακελάρη Άνταμ Λάνζα, όμως, φαίνεται πως δεν το διεκδικεί κανείς. Σε στενό οικογενειακό κύκλο, η Νάνσι Λάνζα, το πρώτο από τα 27 θύματα του Άνταμ Λάνζα, οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στο Κίνγκστον του Νιου Χαμσάιρ. Εκεί έζησε κάποτε, εκεί συνεχίζει να μένει ο αδερφός της, συνταξιούχος αρχηγός της αστυνομίας και η οικογένειά της διατηρεί φάρμα. Άγνωστο είναι αν στην κηδεία της παραβρέθηκαν ο πρωτότοκος γιος της, Ράιαν και ο πρώην σύζυγός της.


 Η σορός του 20χρονου, που πέρασε στην ιστορία ως ο υπεύθυνος για τη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία σε σχολείο των ΗΠΑ, παραμένει στα... αζήτητα. Ούτε ο πατέρας του, Πίτερ, ούτε ο αδερφός του, Ράιαν, έχουν ζητήσει να τους παραδοθεί για να τον κηδέψουν. Και ακόμη δεν είναι σαφές τι πρόκειται να γίνει αν δεν το κάνουν και στο άμεσο μέλλον. Η τυπική διαδικασία στο Κονέκτικατ προβλέπει πως η αστυνομία πρέπει να καταγράψει πως κανένας κοντινός συγγενής δε βρέθηκε ή ότι αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν το πτώμα. Ένα γραφείο κηδειών θα αναλάβει τότε να βρει εθελοντές για να αναβάλουν την επιμέλεια της σορού, την οποία θα θάψουν ή θα αποτεφρώσουν με έξοδα της πολιτείας (1.800 δολάρια). 


Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Πίτερ Λάνζα και η δεύτερη σύζυγός του, Σίλεϊ Κάντινερ μάζεψαν τα πράγματά τους κι έφυγαν από το σπίτι τους, στο Στάμφορντ, λίγο αφού πληροφορήθηκαν τη σφαγή στο δημοτικό σχολείο του Νιούταουν. Από τότε, ο πατέρας του 20χρονου μακελάρη δεν έχει εμφανιστεί δημόσια. Έδωσε στη δημοσιότητα μόνο μια γραπτή ανακοίνωση, την επόμενη του μακελειού. Ο Πίτερ και η Νάνσι Λάνζα χώρισαν το 2001 και το 2009 κατέθεσαν τα χαρτιά του διαζυγίου. Είχαν την κοινή επιμέλεια του Άνταμ και ο Πίτερ τον επισκεπτόταν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Όμως από τότε που παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, ο Πίτερ Λάνζα δεν είχε σχέσεις με τον μικρό του γιο. Λέγεται ότι ο Άνταμ έκοψε κάθε επικοινωνία με τον πατέρα του γιατί ξαναπαντρεύτηκε. Δε μιλούσε όμως ούτε με τον αδερφό του, που εργάζεται στην Ernst&Young, στη Νέα Υόρκη. Νέες αποκαλύψεις Η Άνταμ Λάνζα ήθελε να καταταχθεί στους πεζοναύτες και παρόλο που αρχικά η μητέρα του ήταν θετική, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη. Πίστευε, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως ο γιος της δε θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στη σκληρή ζωή του στρατού. Όπως δήλωσε στη New York Post η φίλη της, Έλεν Αντριάνι, του υπενθύμισε ότι δεν ήθελε να τον αγγίζουν και πως αν σε κάποια μάχη τραυματιζόταν, οι γιατροί και οι νοσοκόμοι θα έπρεπε να τον περιποιηθούν. 

Αποκαλύφθηκε ακόμη ότι λίγες μέρες πριν από την επίθεση στο σχολείο του Νιουτάουν, ο Άνταμ είχε μείνει μόνος του για τρία 24ωρα στο σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του και το οποίο ήταν γεμάτο όπλα. Η Νάνσι φέρεται να είχε λείψει διακοπές. Στο διάστημα αυτό, δε μίλησε καθόλου μαζί της. Πιστεύεται ότι εξαιτίας αυτού θύμωσε τόσο πολύ, που αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη σφαγή. Ο νεαρός μακελάρης περνούσε πολλές ώρες μόνος του στο σκοτεινό υπόγειο του σπιτιού, παίζοντας βίαια παιχνίδια. 


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger