E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2012

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, αγαπητέ Κριέ. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία, αν προκύψουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις σοβαρές αποφάσεις για σημαντικά θέματα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η θετική όψη που πραγματοποιεί το απόγευμα η Σελήνη με τον Κρόνο, φίλε Κριέ, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές για να περάσεις καλά στη σχέση σου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο και θα περνάς πολύ καλά με το σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι Κριοί, θα έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Φερθείτε με διακριτικότητα και προστατέψτε με κάθε τρόπο την αξιοπρέπειά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, αρκετές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά και σήμερα θα καταφέρεις να τελειώσεις μια και καλή με παλιές υποθέσεις, που σε αγχώνουν. Μην κάνεις καμιά συναλλαγή, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και απαιτούν την προσοχή σου.






Ταύρος
21/4-20/5
Η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή, με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να σκεφτείς και να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να φροντίσεις τη διατροφή σου. Το βράδυ μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θέλει μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής μαζί σου, φίλε Ταύρε. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου σε όλο τους το μεγαλείο και κάνε κινήσεις, που να φανερώνουν την αγάπη που τρέφεις. Αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, αποκάλυψε τη γοητεία που διαθέτεις και θα δεις ότι κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, απόφυγε τα καινούργια ξεκινήματα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα, που μέχρι τώρα ήταν σε εκκρεμότητα. Ορισμένα σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και προσπάθησε να αντισταθείς στην καταναλωτική σου μανία.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Δίδυμε. Αυτό θα σε κάνει να καθίσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, ώστε να μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου, σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, και να προσπαθήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν αυτή την περίοδο. Αν ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω. Βγες, διασκέδασε και πέρνα καλά. Να είσαι Σίγουρος πως θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Η ημέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο, είναι καλή για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες που αφορούν στο αντικείμενό σου. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν κάποιες υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες. Κάνε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα άσκοπα έξοδα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα οικογενειακά σου, ενώ δεν θα σου μένει χρόνος για να ασχοληθείς με εσένα. Ωστόσο, οφείλεις να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά, αν είσαι Καρκίνος, η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε γεμίζει ερωτισμό και γοητεία. Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ή να προσκαλέσεις το σύντροφό σου κάπου ξεχωριστά και να του εξομολογηθείς τα αισθήματά σου. Η αντιμετώπισή του θα σε κάνει ευτυχισμένο. Όσο για εσένα, που δεν έχεις ακόμη μόνιμο σύντροφο, ετοίμασε την αγκαλιά σου, για να υποδεχτεί έναν παλιό σου έρωτα, που σε είχε παιδέψει πολύ στο παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά πράγματα, όσο και να έχεις διάθεση για κάτι τέτοιο. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου και πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να τα προγραμματίσεις και να τα διεκπεραιώσεις άμεσα, προτού σου γίνουν βραχνάς.





Λέων
23/7-23/8

Σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, αγαπητέ Λέων, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, σήμερα θα κάνεις επιτέλους κάποια ξεκαθαρίσματα. Πρέπει να δεις μερικά πράγματα με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Φρόντισε επίσης να συναντήσεις κάποια οικεία πρόσωπα, για να ανταλλάξετε απόψεις και να εκτονώσεις την ψυχική πίεση που νιώθεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μερικά πράγματα στη σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο, φίλε Λέων, και θα αρχίσεις να νιώθεις ξανά όπως στο μακρινό παρελθόν. Ο σύντροφός σου σε καταλαβαίνει και σου δείχνει έμπρακτα όλα όσα νιώθει, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι και εσύ πλήρης και ασφαλής. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε ευχάριστα μαντάτα από ένα άτομο του παρελθόντος. Αν ο χωρισμός σας ήταν δική σας υπαιτιότητα, φροντίστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να ξανασμίξετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα, που είναι σε στασιμότητα. Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη που σου δείχνουν οι ανώτεροί σου θα σε βγάλουν από μια πιθανή, δύσκολη θέση που θα βρεθείς. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε καλό σημείο, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα, αν θες να τα διατηρήσεις ως έχουν.






Παρθένος
24/8-22/9

Μία δύσκολη ημέρα θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, μιας και η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, πραγματοποιεί δυσμενείς όψεις με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή και φέρνει δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις που θα κάνεις, αν θες να έχεις καλά ξεμπερδέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο ερωτισμός σε διακατέχει αυτό το διάστημα και κάνει τη σχέση σου ιδιαίτερα ευχάριστη, φίλε Παρθένε. Από την άλλη όμως, οι εκρήξεις ζήλειας που σε χαρακτηρίζουν, θα φέρουν σε δύσκολη θέση το σύντροφό σου και καλό θα ήταν να περιορίσεις όσο μπορείς αυτή σου την συμπεριφορά. Οι αδέσμευτες καρδιές να έχετε το νου σας και τα μάτια σας ανοιχτά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, γιατί υπάρχει ένα πρόσωπο που σας έχει ερωτευτεί αλλά η αυστηρά επαγγελματική στάση σας, δεν το αφήνει να το εκδηλώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Τα οικονομικά σου, σε απασχολούν έντονα. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς και να κάνεις έξοδα και, όσο μπορείς, φρόντισε να ανακαλύψεις νέα πηγές εσόδων, που θα σε κάνουν να νιώσεις ήρεμος.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς, θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, καθώς διάφορα θέματα σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να πάρεις αποφάσεις σε βασικά ζητήματα της ζωής σου. Ωστόσο, όποιες ενέργειες κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα χωρίς λόγο. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου. Είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του και θα αποφορτιστείς από τις έννοιες και τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν. Εσύ που είσαι μόνος, πάρε τα πάνω σου, γιατί με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον φιλικό για εσένα Τοξότη, ευνοείσαι να κάνεις μία νέα γνωριμία, που θα σημαδέψει τη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, φίλε Ζυγέ, για να λύσεις εκκρεμότητες που σε καθυστερούν. Οι ιδέες σου θα είναι ευφυείς και θα απολαύσεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό, τόσο των συναδέλφων όσο και των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις που υπάρχουν.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις έντονο εκνευρισμό, λόγω των αρνητικών όψεων που πραγματοποιεί η Σελήνη από τους Ιχθείς με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή, και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, χωρίς όμως σημαντικό αποτέλεσμα. Δώσε προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν και προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι, ό,τι και αν γίνει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται και, αν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου συναντούν επανειλημμένα εμπόδια, κάνε ένα διάλειμμα και συνεχίζεις αύριο…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, και θα θέλεις να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά με το ταίρι σου. Αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές, με την γοητεία και τον ερωτισμό που θα σε διακατέχει, καθώς και με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα νωρίς το απόγευμα, θα σαγηνεύσεις όποιον επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Σκορπιός. Ωστόσο, φρόντισε να αποφύγεις τα καινούργια ξεκινήματα και τις συνεργασίες, αν πρώτα δεν τα έχεις εξετάσει καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις.






Τοξότης
23/11-21/12

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει, με σύνεση και προγραμματισμό. Ακολούθησε το ένστικτό σου, για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα, που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτήν την Τρίτη μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με το σύντροφό σου, φίλε Τοξότη, ώστε να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα τον παρασύρεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι μην στεναχωριέσαι, γιατί σήμερα μία πρόκληση από έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο θα σου φτιάξει το βράδυ και θα επαναφέρει την αισιοδοξία στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν και να βάλεις νέες βάσεις για τους στόχους, που θέλεις να κατακτήσεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Όμως, δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω, γιατί με αργά και σταθερά βήματα, θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Ημέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη από τους Ιχθείς με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή. Αν μπορείς, και έχεις βέβαια την δυνατότητα, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όλα θα συμβούν και κάθισε να σκεφτείς, να αφομοιώσεις τις αλλαγές και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πέρνα σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ρίξε λίγο τον πήχη και θα δεις ότι είναι πολλοί αυτοί που θα μπορούσαν και θα ήθελαν να σε πλησιάσουν και να σε κάνουν ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συζητήσεις, που να αφορούν στο μέλλον σου. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις, που έχεις από παλιά.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις αλλαγές σε όλα αυτά, που σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις το μεταξύ σας κλίμα κατά πολύ. Πρόκειται για θέματα που εσύ θα θέλεις να εξελίξεις και να τα ολοκληρώσεις και αυτά θα καθυστερούν. Κάνε υπομονή και περιόρισε την ανυπομονησία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με την εύνοια του κυβερνήτη σου Ουρανού στον Κριό, φίλε Υδροχόε, η σχέση σου μπορεί να γίνει ιδανική. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο και το αποψινό βράδυ προμηνύεται ιδιαιτέρως… καυτό, αν πραγματικά και εσύ το θελήσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε έναν παραπάνω λόγο να χαίρεστε, μιας και ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος θα έρθει τώρα στη ζωή σας και θα σας ξελογιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και εσύ συνεχίζεις να κάνεις καινούργια σχέδια, για να μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις αρκετά τα έσοδά σου, γεγονός που θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε διακατέχει μία διάθεση να προβείς σε σημαντικές αλλαγές στους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου, που δεν σε ικανοποιούν. Δεν πρέπει όμως να κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν σ’ εσένα και στο στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα στο σύντροφό σου και να σταματήσεις να θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου. Προσπάθησε να σκεφτείς και τις δικές του ανάγκες και μην του ζητάς πάντα να ικανοποιεί μόνο τις δικές σου, διαφορετικά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην τρελαίνεσαι και πέρνα καλά με όσους έχεις αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Προπάντων, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και ευχαριστήσου τη ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ιχθύ, στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές είναι θετικές και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με σύνεση και μην παραστρατήσεις.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger