E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αποκαλυψη για τη Maserati Quattroporte!

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012







Περίπου δύο μήνες πριν από την επίσημη πρεμιέρα της νέας Maserati Quattroporte, στο Detroit Motor Show, η ιταλική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του εντυπωσιακού μοντέλου.

Η 6η γενιά της 4θυρου πολυτελούς coupe της Maserati, είναι, πλέον, γεγονός! Θα παρουσιαστεί επίσημα τον Ιανουάριο του 2013, στο Detroit Motor Show, ωστόσο οι Ιταλοί μας έδωσαν μια γερή και σίγουρα απολαυστική πρόγευση από το εντυπωσιακό μοντέλο. Παρά το γεγονός ότι η νέα Quattroporte θα είναι ελαφρύτερη κατά 50 κιλά (1940 κιλά, στο σύνολο), σε σχέση με την προκάτοχό της, οι διαστάσεις της και ειδικότερα το μήκος, έχουν αυξηθεί αισθητά, φτάνοντας τα 5200 χλστ. (+148 χλστ.), ενώ μεγαλύτερο θα είναι και το μεταξόνιο, για την άνεση των πίσω επιβατών.

Καινούριο, σύμφωνα με τη Maserati, θα είναι και το πλαίσιο της Quattroporte, η οποία θα λανσαριστεί με την... παραδοσιακή πισωκίνητη "συνταγή" μέσα στο επόμενο έτος και ένα χρόνο αργότερα (2014) θα δούμε και την τετρακίνητη έκδοσή της. Κάτω από το καπό θα συναντήσουμε -πιθανότατα, καθώς οι Ιταλοί δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες- τον made by Ferrari V8 κινητήρα των 4.7 λίτρων, με μεγαλύτερη απόδοση από αυτή των 453 ίππων, χαμηλότερη κατανάλωση και αισθητό περιορισμό των ατμοσφαιρικών ρύπων. Η μετάδοση θα γίνεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου της ZF, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για δύο ακόμα υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες: έναν V6 βενζίνης και έναν V8 πετρελαίου.

Όπως κάθε Maserati που... σέβεται την εμβληματική τρίαινα στο καπό της, η νέα Quattroporte θα είναι συνώνυμο της πολυτέλειας, με νέα τεχνολογικά καλούδια, αλλά και υλικά υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό της. 

















http://www.autotriti.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger