E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο γιος του αντρακλα υπουργου που ερωτευτηκε τον …μπετατζη και η CIA. Πως γινεται η “υψηλη” διπλωματια

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012


Για τον Χριστοφοράκο και την λίστα που κρατά υπόδουλη την ελίτ του πολιτικού συστήματος, τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Το ξεπούλημα της χώρας σε Γερμανούς και η απεμπόληση εθνικών δικαίων με την Τουρκία, είναι έργο της Siemens.

Αυτό όμως που βγήκε πρόσφατα σε Γερμανική ιστοσελίδα σαν “αντίποινα”, είχε τα αντίστοιχα όπλα της CIA που όμως και πάλι δεν μπορούν να συγκριθούν με τα γερμανά και τα… τσολιαδάκια τους. Η νέα εποχή δεν ενδιαφερόταν τόσο για την “τιμή και την υπόληψη”, όσο για τα φράγκα. Είδατε πουθενά να ιδρώσει το αυτί του Μαντέλη ή του Τσουκάτου για τα εγκλήματα τους;
Στο θέμα μας τώρα, με μεγάλη λεπτότητα. Όσοι έχουν διαβάσει παλαιότερη αποκάλυψη του Ολυμπία, θα καταλάβουν ακριβώς ποιός είναι ο γόνος. Ο γόνος που δεν ακολούθησε τον 
πατέρα υπουργό στο …”αντριλίκι” και πήρε τον δικό του δρόμο.
Η σεξουαλική του επιλογή βέβαια δεν θα απασχολούσε κανέναν, εάν ο έρωτας του ήταν “αγνός”.
Η άτιμη μοίρα όμως τον έκανε να πέσει στα επιδέξια χέρια ενός “άνδρα” που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “μπετατζής”.
Ο “μπετατζής” όμως είχε κατιτις με την παραβατικότητα. Οπότε τα αισθήματα του για τον γόνο, δεν διακατέχοντο από αγνότητα, αλλά από στυγνό συμφέρον.
Το μεμπτό ξεκινά από τότε που ο έρως, μπήκε στην μπίζνα. Και ειδικότερα στους τομείς ευθύνης του πατρός.
Από το πουθενά λοιπόν, με την βοήθεια του έρωτος του, ο μάτσο καπάτσο, χρίστηκε μπίζνεσμαν παίρνοντας κάποιες χρυσές δουλειές. Δεν του έφτανε όμως αυτό, αλλά χρησιμοποιούσε και τα αγνά αισθήματα του συντρόφου του για να βάλει στο παιχνίδι και άλλους “γνωστούς” της προηγούμενης, “στενής” ζωής του.
Αυτό το σκηνικό ήταν απολύτως μεμπτό. Δεν μιλάμε απλώς για διαπλοκή αλλά για συνδικάτο που αναλάμβανε διάφορες δουλειές.
Που ενεπλάκησαν οι “φίλοι” μας;
Ήταν η εποχή που προωθούσαν ειδικά συμφέροντα στα Βαλκάνια και ο υπουργός είχε την φήμη του “σκληρού” που θα προκαλούσε πρόβλημα στους σχεδιασμούς. Δεν μιλάμε όπως καταλάβατε για πολιτικό τύπου “Μαντέλη”.
Ενώ λοιπόν ο υπουργός ξιφουλκούσε εναντίον συναδέλφων του αλλά και δημοσιογράφων με επικούς “φιλιππικούς”, ξάφνου την κρίσιμη στιγμή σιώπησε. Οι ευχαριστίες ερχόντουσαν αδιαμαρτύρητες.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι η “υπηρεσία” έδρασε με τέτοιον τρόπο ώστε ο “τίγρης” έγινε τόσο αρνάκι, αφού οι αποκαλύψεις ήταν πραγματικά εξωφρενικές και δεν είχαν να κάνουν με το σεξουαλικό, αλλά αυτό τον πείραξε τόσο, που τα τελευταία “ηρωϊκά” λόγια που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν…
“…βρε τον Π**στη, με ξεφτίλισε.”


Θα επανέλθουμε με ακόμα μία ιστορία, πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς, με τελείως διαφορετική κατάληξη.

http://olympia.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger