E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παραταει τη καριερα του ο Παντελης Παντελιδης; ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012


ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ NEWS Η γρήγορη απόφαση που πρέπει να πάρει. Τρελή φίρμα με ημερομηνία λήξης... από τώρα; Μπορεί οι μετοχές του Παντελή Παντελίδη να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη και όλοι να συζητούν για το «φαινόμενο» με τους 50.000.000 viewers στο διαδίκτυο, ωστόσο η σκληρή πραγματικότητα μπορεί να χαλάσει το όνειρο... 

Όλοι πιστεύουν ότι ο 29χρονος τραγουδιστής εγκατέλειψε την καριέρα του στο Ναυτικό για το πεντάγραμμο, κάτι που έχει διαρρεύσει «εντέχνως» προς τα έξω! 
Η αλήθεια, ωστόσο, την οποία αποκαλύπτει η «News», είναι τελείως διαφορετική!  Και αυτή είναι που προβληματίζει έντονα το νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος βρίσκεται στο απόγειό του. Πονοκέφαλος όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τους άμεσους συνεργάτες του, που θέλουν να πιστεύουν ότι ο «Παντελής ήρθε για να μείνει»! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Παντελίδης έχει ζητήσει άδεια για έναν χρόνο. Διάστημα που εκπνέει τον προσεχή Απρίλιο. 
Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε». Πρέπει να αποφασίσει τι θα επιλέξει. Δεν μπορείς, για παράδειγμα, να εμφανίζεσαι μέχρι τις πέντε το πρωί στο «Teatro» και μια ώρα αργότερα να πρέπει να βρίσκεσαι στη μονάδα σου! Η όποια απόφασή του σίγουρα έχει να κάνει και με το οικογενειακό του περιβάλλον. Οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει και κορυφαία ονόματα δυσκολεύονται για το νυχτοκάματο. Η σιγουριά του Δημοσίου ακόμα και σήμερα -υπό τις πλέον δυσμενείς προϋποθέσεις- δεν μπορεί παρά να αποτελεί ανακούφιση. Κάτι που, κακά τα ψέματα, πιστεύει ο κάθε γονιός για το παιδί του. Όσον αφορά σε λεπτομέρειες για τη σχέση του Παντελή Παντελίδη με τη «μαμά-πατρίδα», η σειρά (ο γνωστός στρατιωτικός όρος) του τραγουδιστή ήταν η «99Δ ΕΣΣΟ» και η ειδικότητά του εκπαιδευτής σε νεοσυλλέκτους του Ναυτικού, στο στρατόπεδο Κανελλόπουλος. 
Φυσικά τώρα, με την απρόβλεπτη και για τον ίδιο επιτυχία του, προβληματίζεται για το μέλλον του. Όσο για τη «μαμά-πατρίδα», θα πρέπει να είναι στις υπηρεσίες της -στη βάση του δηλαδή- με το που θα λήξει η άδειά του. Από τους νόμους δεν εξαιρείται κανένας. Εκτός κι αν πάρει κι άλλη φορά απαλλαγή. Εννοείται, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Θα πρέπει γρήγορα ν' αποφασίσει.

Πηγή: Εφημερίδα NEWS 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger