E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποτε γεννηθηκε ο Ιησους; Ο Παπας πιστευει οτι εγινε λαθος

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012


Πρέπει να πετάξουμε τα ημερολόγια και τις ατζέντες στα σκουπίδια. Γιατί αν πιστέψουμε τον Πάπα Βενέδικτο XVI, ο Ιησούς δεν γεννήθηκε το έτος 1, όπως πιστεύουμε, αλλά μερικά χρόνια νωρίτερα!
Στο τρίτο του βιβλίο αφιερωμένο στη ζωή του Ιησού, ο Πάπας αυτή τη φορά ασχολείται με τη γέννηση του Υιού του Θεού και ισχυρίζεται ότι ο Σκύθης μοναχός και εκκλησιαστικός συγγραφέας Διονύσιος ο Μικρός (532 μ.Χ.), έκανε λάθος όταν θεώρησε ότι ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου του έτους 1.
Χωρίς να δίνει την ακριβή χρονολογία της γέννησης του Ιησού ο Πάπας Βενέδικτος αφήνει να εννοηθεί ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ...στο 2010. «Η ιστορική χρονολογία της γέννησης του Χριστού πρέπει να καθοριστεί μερικά χρόνια νωρίτερα» γράφει ο Πάπας στο βιβλίο του.
Σύμφωνα με έναν υπολογισμό που βασίζεται στον αστρονόμο Κέπλερ, ο Χριστός γεννήθηκε 6 ή 7 χρόνια νωρίτερα απ'ό,τι πιστεύουμε. Αν πιστέψουμε «τους κινεζικούς χρονολογικούς πίνακες», τους οποίους επικαλείται ο Πάπας, η διαφορά μειώνεται στα 4 χρόνια.
«Η παιδική ηλικία του Ιησού» κυκλοφορεί ήδη σε πολλές γλώσσες στον καθολικό κόσμο και ασχολείται με την χρονολογία γέννησης αλλά και με την καταγωγή και σύλληψη του Χριστού, γεγονόταν πιο δύσκολα να διαφωτιστούν, ακόμη και για έναν Πάπα.



http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger