E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 21 Νοεμβριου 2012

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Φίλε Κριέ, αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από κάποια ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ πιο όμορφα στο παρόν και να υλοποιήσεις τα περισσότερα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι στο χέρι σου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, μην φορτώνεις τη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ, με όλα όσα σε απασχολούν, γιατί θα δημιουργήσεις ένα πολύ βαρύ κλίμα, που δεν θα κάνει καλό. Προτίμησε να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και όχι να τα μεταφέρεις στον σύντροφό σου. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα έχετε την εύνοια του Ήλιου, που από το βράδυ και μετά θα εισέλθει στο φιλικό σας Τοξότη, που σημαίνει πως ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας δυναμικά και δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, αν είσαι Κριός, είναι ένας τομέας που ευνοείται σήμερα, αφού κάποιες καταστάσεις εξελίσσονται πολύ θετικά και σε κάνουν να διώχνεις ένας μέρος του άγχους σου. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σου, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις επηρεάζουν την πορεία σου.







Ταύρος
21/4-20/5
Αρκετά ζητήματα θα σε απασχολήσουν τη σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι δεν λύνεται στην ώρα του δεν εξαφανίζεται, αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για προφανείς λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Σίγουρα κάποια καλή συμβουλή θα πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη και ερωτική ημέρα, φίλε Ταύρε και θα μπορέσεις σήμερα να μιλήσεις για πολλά από αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου και σε απασχολούν. Με την κατανόηση που θα δείξει ο σύντροφός σου, θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις. Εσύ που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές και γνωριμίες. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο, που τώρα τελευταία έχεις γνωρίσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, κάποιες καθυστερήσεις και αναποδιές θα σε αποσυντονίσουν στη δουλειά σου, αλλά η ψυχραιμία σου θα φέρει πάλι την ισορροπία. Με συνέπεια και αυτοέλεγχο, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και μετρημένη διαχείριση.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η ημέρα είναι αγχωτική για εσένα, φίλε Δίδυμε, καθώς θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου. Όμως, με την βοήθεια της Αφροδίτης από το Ζυγό, το μυαλό σου θα είναι καθαρό και θα πάρεις τις πιο ορθές. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η κοινωνικότητα σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, φίλε Δίδυμε. Αν έχεις μόνιμο δεσμό, θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ με το σύντροφό σου και κοινούς φίλους. Αν είσαι μόνος, η ημέρα σε ευνοεί να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα ειλικρινή σου αισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα κινηθεί θετικά, αν είσαι Δίδυμος, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις αρκετά ριζοσπαστικές, για να διορθώσεις λάθη που συμβαίνουν κάτω από τη μύτη σου. Πάντως, τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Αν συνεχίσεις να δρας με σύνεση, θα μπορέσεις να δεις σημαντική αύξηση στα έσοδά σου.






Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα απαιτεί να επιστρατεύσεις τις πιο κοινωνικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες, με άτομα ισχύος που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Επίσης, καλή θα είναι η ημέρα για να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά, απαλλαγμένος πλέον από αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο σύντροφός σου θα είναι στο πλευρό σου, φίλε Καρκίνε, και θα σου συμπαρασταθεί σήμερα στις έννοιες που μπορεί να έχεις, για το μέλλον της σχέση σου. Οι ανασφάλειές σου θα υποχωρήσουν αρκετά, χάρη στα λόγια που θα σου πει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ευχαριστεί και ψάχνεις διακαώς την νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα το άτομο που ψάχνεις θα κάνει την εμφάνισή του και πιθανόν να ανήκει στο στενό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά, καθώς θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου, για την προώθηση κάποιων σχεδίων. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου και, με τεκμηριωμένες κουβέντες, προσπάθησε να τους πείσεις να σε εμπιστευτούν. Τα οικονομικά σου με την σειρά τους, θα αρχίσουν να βελτιώνονται σημαντικά.





Λέων
23/7-23/8

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα είναι απίστευτα μεγάλη, αγαπητέ Λέων, και αυτό σε κάνει να μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί τώρα ή σε απασχολεί από το παρελθόν. Επίσης, θα νιώσεις ανεξάρτητος και αυτάρκης κι αυτό θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις και τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, είναι μια πολύ καλή μέρα για συζητήσεις, που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα σε κάνουν να περνάς καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, το σημερινό βράδυ με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη, προμηνύεται αρκετά ελπιδοφόρο, με κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, όλη αυτή η δυναμικότητα που θα έχεις θα σε κάνει να μοιραστείς τις ιδέες σου, ανακαλύπτοντας ότι η ανταπόκριση γύρω σου είναι ιδιαίτερα θετική. Τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται, αρκεί να δείχνεις προσοχή στα αλόγιστα έξοδα και ρίσκα.






Παρθένος
24/8-22/9

Η ημέρα είναι καλή για να μπεις σε μια διαδικασία περισυλλογής, αγαπητέ Παρθένε. Τώρα που ο κυβερνήτης σου κινείται ανάδρομα, είναι σημαντικό να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες σου που αφορούν τόσο στο μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής όσο και στις σχέσεις σου με κάποια άτομα. Για να αποφασίσεις επ’ αυτών των ζητημάτων, χρειάζεται λίγη ηρεμία και σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, τα πράγματα παίρνουν το δρόμο που θέλεις και τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Άλλωστε, δύο πολύ σημαντικοί πλανήτες, η Αφροδίτη από το Ζυγό και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, ευνοούν κάθε κίνηση ερωτικού περιεχομένου. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία, ειδικά αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η επαγγελματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, θα σου δώσει σήμερα την ευκαιρία να πας μπροστά τα σχέδιά σου. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων σου, οι οποίοι θα εμπιστευτούν και τα μελλοντικά σου σχέδια. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί είναι λίγο επίφοβες σήμερα.






Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή, είναι μια γεμάτη μέρα και πολύ δημιουργική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, αφού η Σελήνη από τους Ιχθείς πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και βελτιώνει κατά πολύ την ψυχολογική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου και να τις πραγματοποιήσεις χωρίς πολύ κόπο. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για νέες προτάσεις και συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα είναι πολύ καλή για μια βόλτα με τον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, ή ένα ρομαντικό ραντεβού, διαφορετικό από αυτά που είχατε μέχρι τώρα. Οι συγκυρίες ευνοούν τόσο τους δεσμευμένους, όσο και τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ιδιαίτερα οι δεύτεροι, έχετε την τύχη στο πλευρό σας για να ξεκινήσετε τώρα μία ερωτική σχέση, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου κάποια πράγματα παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό είναι για καλό. Μην ανυπομονείς, χωρίς όμως να αφήνεις και τα πράγματα στην τύχη τους. Κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις θα σε βγάλουν σήμερα εκτός προϋπολογισμού. Βρες τις κατάλληλες λύσεις, για να αυξήσεις τα κέρδη σου.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα νιώθεις ότι χάνεις την υπομονή σου με κάποια ζητήματα, που παραμένουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μην εκνευρίζεσαι, γιατί θα δεις σύντομα ότι όλα προχωράνε για το δικό σου καλό, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Άλλωστε, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, σε βοηθάει ιδιαίτερα για να πετύχεις όσα έχεις στο νου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα κυλήσουν περίφημα, φίλε Σκορπιέ. Μπορείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου, εισπράττοντας μάλιστα και θετική ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Όσοι είστε χωρίς σχέση, βγείτε με τις παρέες σας και ανοίξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Είστε σε μια πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις κι εσύ καλό είναι μείνεις αμέτοχος, όσο κι αν αισθάνεσαι ότι κάποιος αδικείται. Δε θα σε ωφελήσει να λάβεις θέση δημοσίως. Αν προκύψουν κάποια οικονομικά θέματα, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς πολύ καλά.






Τοξότης
23/11-21/12

Η ημέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου, αγαπητέ Τοξότη, που το τελευταίο διάστημα περνάνε αρκετές δυσκολίες. Με την Αφροδίτη για τελευταία ημέρα στο Ζυγό, μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα όσα σε έχουν στεναχωρήσει. Με την ειλικρίνεια, θα καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις, που σε έχουν προβληματίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου. Μην μεταφέρεις εκεί το άγχος της δουλειάς σου, για να μην κάνει και ο σύντροφός σου το ίδιο. Για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, η ημέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η γοητεία σου ιδιαιτέρως αυξημένη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου θα χαρακτηριστούν από τη δική σου τάση να κάνεις αρκετές αλλαγές, σε τομείς που σε ενοχλούν. Μπορείς σήμερα να κλείσεις κάποια χρέη του παρελθόντος και αυτό θα σε χαλαρώσει αρκετά. Μην χαλαρώσεις όμως πολύ και αρχίσεις τις σπατάλες, που θα σε πάνε πάλι πίσω.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Η καλή όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στην Σελήνη και τον κυβερνήτη σου Κρόνο, αγαπητέ Αιγόκερε, ευνοεί τις κοινωνικές επαφές που θα θελήσεις να κάνεις και θα σου χρειαστούν άμεσα. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και θα θελήσουν να σε βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό θα σε κάνει να ικανοποιηθείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, ίσως να μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν, μέσα από μια μεγάλη, αλλά αποτελεσματική κουβέντα με το σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι σήμερα ευνοείται πολύ η επικοινωνία και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν είσαι μόνος. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείξε τις προθέσεις σου. Δεν είναι ώρα για εγωισμούς..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα στη δουλειά σου μίλησε με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και ψάξε να βρεις μαζί τους κάποιες λύσεις στα ζητήματα που σας πάνε πίσω. Μπορείς να κλείσεις πετυχημένες συμφωνίες και να προχωρήσεις ζητήματα, που θέλουν υπογραφές. Προσοχή στις αποφάσεις που έχουν οικονομικό ρίσκο. Χρειάζεται ώριμη σκέψη.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα θελήσεις να αλλάξεις πολλά πράγματα, που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Υδροχόε. Μην κάνεις πίσω και κυρίως μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Όλα μπορούν να συμβούν αν πραγματικά τα προσπαθήσεις. Με τονισμένη την αυτοπεποίθησή σου μπορείς να κάνεις θαύματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, η ημέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις ανοιχτά στον άνθρωπό σου. Καλό είναι να μην κρατάς άλλο τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι μόνος, να ξέρεις ότι σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Υδροχόε, και αν δείξεις λίγη υπομονή, θα δεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται από μονά τους, χωρίς να σε κουράζουν ιδιαίτερα. Αν τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε ανησυχούν, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η ιεράρχηση των υποχρεώσεών σου θα είναι απαραίτητη σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα όσα πρέπει να κάνεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μην κάνεις τελικά τίποτα. Άλλωστε, το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις τα πάντα τέλεια, δε σημαίνει ότι πρέπει να ‘‘τρελαίνεσαι’’ κιόλας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, καλό είναι να κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου, αν θέλεις να διατηρήσεις στη σχέση που έχεις, αλλιώς δώσε ένα τέλος και κάνε μια νέα αρχή μόνος. Η μέρα πάντως, είναι κατάλληλη για αποφάσεις αισθηματικού περιεχομένου. Αν δεν έχεις σχέση, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε αυτή είναι και η γοητεία σου!!! Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου δες τον χάρτη της σχέσης σου στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα πρέπει να τακτοποιήσεις πρώτα όσα σε αγχώνουν περισσότερο, για να ηρεμήσεις και να κινηθείς αποτελεσματικά και σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, η ημέρα είναι καλή για οικονομικές συμφωνίες, αλλά με προσοχή στα μικρά γράμματα των όρων..
Πηγή: myastro.gr




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger