E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αχαια:Τρανσεξουαλ απειλει να τιναξει το γαμο του πρωην της,στον αερα!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012


Σε ροντέο ενδέχεται να μετατραπεί ο επικείμενος γάμος ενός νεαρού εξ αιτίας της πρώην ερωμένης του, που...απειλεί ότι θα προβεί σε «ροζ» αποκαλύψεις μέσα στην εκκλησία, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου!Το θέμα έρχεται από τα παλιά, όταν οι δύο νέοι διατηρούσαν ερωτική σχέση, η οποία αν και φαινομενικά ήταν συνηθισμένη, στην πραγματικότητα, κάθε άλλο παρά ως τέτοια θα μπορούσε να καταγραφεί. Αυτό, γιατί η ερωμένη ήταν άνδρας που είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου!


Σύμφωνα με το dete.gr, τη σχέση τους διέλυσε ο πατέρας του νεαρού, που είχε γίνει αποδέκτης σχετικών πληροφοριών. Έτσι πίεσε και τελικά υποχρέωσε την κοπέλα, να υποβληθεί σε γυναικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να πιστοποιηθεί το φύλλο της. Κάπως έτσι η σχέση τελείωσε αλλά η τρανσέξουαλ υποσχέθησε… εκδίκηση!


Ενώ λοιπόν και ενώ η παράξενη αυτή σχέση, έχει λάβει τέλος εδώ και κάποια χρόνια, φαίνεται ότι η νεαρή, δεν έχει ξεχάσει τον πρώην αγαπημένο της. Έτσι, έχει διαμηνύσει στο φιλικό της περιβάλλον, ότι στον επικείμενο γάμο του πρώην της, θα …εισβάλλει στον Ιερό Ναό και θα αποκαλύψει ενώπιον ιερέων και καλεσμένων, την πραγματική της ταυτότητα!


Η οικογένεια του νεαρού από την άλλη, την προειδοποιεί πως αν τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο θα φύγει από την εκκλησία μαύρη στο ξύλο, καθώς η οικογένεια του νεαρού… έχει λάβει τα μέτρα της! Για την ιστορία ο γάμος αναμένεται να γίνει στις αρχές του Δεκέμβρη…

http://www.mychannel.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger