E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δυσκολες ωρες για τη Λιζα Δουκακαρου

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012



Απαρηγόρητη είναι η δημοσιογράφος, Λίζα Δουκακάρου, αφού αργά χθες το βράδυ, έχασε εντελώς ξαφνικά τον σύζυγό της, Στέλιο Εμβαλωμένο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας το απόγευμα της Κυριακής ένιωσε έντονη δυσφορία, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του. Οι δυο τους περίμεναν φίλους για να πάνε για φαγητό, όμως η ζωή ανέτρεψε πλήρως τα σχέδιά τους.
Η Λίζα Δουκακάρου κάλεσε αμέσως τους «Γιατρούς SOS», οι οποίοι και διέγνωσαν καρδιακό επεισόδιο. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε.
Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και αργά το βράδυ έφυγε από τη ζωή.
Η δημοσιογράφος ήταν όλη νύχτα στο νοσοκομείο και με αγωνία περίμ

Δύσκολες ώρες για τη Λίζα Δουκακάρου

ενε πως ο σύζυγός της θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη. Στο πλευρό της είχε την πολύ καλή της φίλη Πόπη Τσαπανίδου, ενώ σήμερα, μετά την τραγική κατάληξη, έσπευσαν να της συμπαρασταθούν φίλοι και συγγενείς.
Ο Στέλιος Εμβαλωμένος δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με την υγεία του και ο ξαφνικός χαμός του, βύθισε στη θλίψη τη σύζυγό του.
Οι δυο τους ήταν μαζί 22 χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν ακόμα η Λίζα Δουκακάρου ήταν φοιτήτρια και παντρεύτηκαν το 1992. Όλοι μιλούσαν για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, που είχε καταφέρει να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική του ζωή.
Η κηδεία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger