E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εχασε τη ζωη του λιγη ωρα αφοτου εφαγε 30 κατσαριδες, 30 σκουληκια και 100 σαρανταποδαρουσες!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


Νεαρός πέθανε αφού έφαγε... 160 έντομα!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένας διαγωνισμός... εντομοφαγίας στη Φλόριντα των ΗΠΑ, αφού ο νικητής του διαγωνισμού έχασε τη ζωή του λίγη ώρα αφότου έφαγε 30 κατσαρίδες, 30 σκουλήκια και 100 σαρανταποδαρούσες!

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή σε κατάστημα ερπετών στην παραλία Ντίρφιλντ, 40 μίλια βόρεια του Μαϊάμι, με τη συμμετοχή 30 ατόμων και έπαθλο έναν πύθωνα.

Ο 32χρονος Εντουαρντ Αρτσμπολντ είχε μόλις καταλάβει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό και φωτογραφιζόταν με τον πύθωνα που κέρδισε ως έπαθλο για την κατάκτηση της πρωτιάς, όταν έκανε εμετό, έχασε τις αισθήσεις του, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει ακόμα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, καθώς όπως υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα έντομα δεν είναι μολυσμένα με βακτήρια ή άλλους παθογόνους οργανισμούς αφού μεγάλωναν σε ελεγχόμενο περιβάλλον και προορίζονταν για τα ερπετά. Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως κανένας άλλος διαγωνιζόμενος δεν αρρώστησε μετά την εντομοφαγία.

Πριν από την έναρξη του διαγωνισμού όλοι οι συμμετέχοντες υπέγραψαν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη συμμετοχή τους στον ανορθόδοξο αυτό διαγωνισμό. Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της αυτοψίας για να ανακοινώσουν την αιτία θανάτου.

http://www.newsbomb.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger