E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νέα "παπαδια" στη Λαμια - Τον σκοτωσε μαζι με τον εραστη της!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

- Φως στη δολοφονία του 45χρονου πατέρα δύο παιδιών

- Το παράνομο ζευγάρι φέρεται να έχει ομολογήσει
- Το φονικό έγινε ανήμερα των γενεθλίων της 42χρονης συζύγου
- Δεν έπεισε την αστυνομία το "σκηνικό ληστείας" που έστησαν οι δύο εραστές

Φως στο άγριο φονικό της Λαμίας έριξε η αστυνομία. Η σύζυγος του 45χρονου μαζί με τον εραστή της φέρονται να σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον άτυχο πατέρα 2 παιδιών ανήμερα των γενεθλίων της...

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το νέο σατανικό ζευγάρι φέρεται να έχει ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πολύωρη ανάκριση και έρευνα κατάφεραν να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις προσπάθειες της συζύγου να τους οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ζευγάρι των δολοφόνων είχε το χρόνο να καθαρίσει το διαμέρισμα, να εξαφανίσει κάποια στοιχεία και να το αφήσει σε τέτοια κατάσταση που να υποδηλώνει ληστεία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η δολοφονία έγινε με όπλο και όχι με αντικείμενο. Όπως γραφει το LamiaReport, η άγρια δολοφονία έγινε με πυροβόλο όπλο τύπου "φλόμπερ" το οποίο έχει στη διάθεσή της η αστυνομία. Μάλιστα φέρεται αρχικά να χτύπησαν πολλές φορές με το πίσω μέρος του όπλου το κεφάλι του θύματος και στη συνέχεια να του έδωσαν την χαριστική βολή.

Η 42χρονη συζυγοκτόνος είχε πολλά προβλήματα με τον άνδρα της και όπως όλα δείχνουν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, με τον 45χρονο εραστή της, που γνώριζε από παλιά. Ο 45χρονος δούλευε ως φαναρτζής, αλλά αυτή την περίοδο ήταν άνεργος.

Το ζευγάρι διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της 42χρονης για να βγάλουν από την μέση τον άτυχο 45χρονο την ώρα που κοιμόταν...


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger