E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κουκλος γνωστος ηθοποιος αναζητα «τριο»

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Είναι γύρω στα 25, κούκλος, από τους πλέον αγαπημένους στον γυναικείο πληθυσμό ηθοποιούς και φαίνεται πως του αρέσουν... τα τρίο!

Πρόκειται για γνωστό ηθοποιό από την ελληνική τηλεόραση (τον περασμένο χειμώνα είχε ρόλο σε επιτυχημένο σήριαλ) ο οποίος διατηρεί μόνιμη σχέση με νεαρή που βρίσκεται στην Πάτρα, φαίνεται όμως ότι «απλώνει δίχτυα» και σε άλλες Πατρινές. Η καταγωγή του ηθοποιού είναι από την ευρύτερη περιοχή και αυτό σε συνδυασμό με τη σχέση που διατηρεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα τον φέρνει συχνά... στα μέρη μας.

Όλες οι νεαρές... έχουν ξετρελαθεί, μιλούν με θαυμασμό για τον ηθοποιό και ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμά του μέσω του facebook. Σύμφωνα με όσα μας είπε 20χρονη που... ήθελε να βρεθεί μαζί του, την πλησίασε μέσω του διαδικτύου και μετά από... σύντομη συνομιλία της έκλεισε ραντεβού!

Το σημείο συνάντησής τους ήταν... στο θεατράκι της μαρίνας. Η κοπέλα περίμενε, ο νεαρός ηθοποιός «την έστησε» για λίγα λεπτά, τελικά εμφανίστηκε αλλά... δεν ήταν μόνος! Τον συνόδευε... και η κοπέλα του!

Ο ηθοποιός σύστησε τις δύο γυναίκες, κάθισε να πιει καφέ, η 20χρονη που πίστευε πως είχε βρει τον καλό της... κατάπιε τη γλώσσα της, αλλά δεν έφυγε, προσπαθώντας να καταλάβει... τι συνέβαινε! Μπορεί και να πίστεψε πως είχε «παρεξηγήσει» τις προθέσεις του ηθοποιού! Και που να ήξερε τι θα συνέβαινε αργότερα. Γιατί ο «κούκλος» αποκάλυψε πως ήθελε στο κρεβάτι του... και τις δύο «κούκλες»! Προφανώς η μόνιμή του σχέση δεν είχε πρόβλημα κι έτσι αποκάλυψε στο... νέο του ραντεβού (και μάλιστα «χύμα») την «ροζ» σκέψη του! Να βρεθούν και οι τρεις στο κρεβάτι! Και μάλιστα στο σπίτι της κοπελιάς του (στην οδό Κορίνθου - όπως ο ίδιος είπε). Η νεαρή... τα μάζεψε και έφυγε! Για έναν πήγαινε... δύο της βγήκαν και μάλιστα η μία θηλυκό!

Ειδοποιήθηκαν και οι φίλες...
Ο ηθοποιός έφαγε «χυλόπιτα» για το «τρίο» και προφανώς θα συνέχισε το «ψάρεμά» του με στόχο να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Κάτι που ανακάλυψε η 20χρονη... την επόμενη μέρα. Βγαίνοντας για καφέ με τις φίλες της, εξιστόρησε ότι της είχε συμβεί και έμεινε... άφωνη όταν μία εξ αυτών της αποκάλυψε πως... και σε εκείνη έκανε «καμάκι» μέσω του facebook χωρίς βέβαια να της αποκαλύπτει πως διατηρεί μόνιμη σχέση... στην οδό Κορίνθου!

Η παρέα των κοριτσιών πέρασε από γενεές δεκατέσσερις τον ηθοποιό και αποφάσισαν να ειδοποιήσουν και τις φίλες τους... για να είναι προσεκτικές! Και για να μην βρεθούν σε κρεβάτι... με δύο, αφού αυτός φαίνεται να είναι ο στόχος του «ομορφάντρα»!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger