E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μηνυση σε ζευγαρι που εκανε σεξ μεσα στο νοσοκομειο

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012


Στα δικαστήρια αλλά και στο χειρουργικό τραπέζι οδήγησε ένα ζευγάρι Ιταλών το ερωτικό τους πάθος. Το ζευγάρι έκανε σεξ μέσα στο νοσοκομείο, στο κρεβάτι όπου ανάρρωνε η 50χρονη γυναίκα μετά την εγχείρηση στην οποία είχε υποβληθεί και ενώ στο δίπλα κρεβάτι νοσηλευόταν μια άλλη ασθενής.
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero», η 50χρονη γυναίκα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Κόμο, μετά από επέμβαση στο μηρό. Ενα βράδυ μετά την επέμβαση δέχθηκε την «καυτή» επίσκεψη ενός 48χρονου άνδρα.
Μετά από λίγη ώρα, καθώς το πάθος είχε ανάψει, το ζευγάρι ήρθε σε ερωτική επαφή μέσα στο θάλαμο, αγνοώντας το γεγονός ακριβώς δίπλα τους νοσηλευόταν μια ακόμη γυναίκα.
Καθώς, όμως η ώρα περνούσε και με δεδομένο ότι η γυναίκα είχε μόλις υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, οι φωνές του πάθους άρχισαν να μετατρέπονται σε κραυγές πόνου.
Τις φωνές άκουσε το νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο και έσπευσε στο δωμάτιο όπου βρήκε το ζευγάρι πάνω στο κρεβάτι να κάνει σεξ.
Ο 48χρονος έντρομος έφυγε από το θάλαμο τρέχοντας, χωρίς καν να προλάβει να σηκώσει το παντελόνι του. Η γυναίκα, έμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι - αφού δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά - προσπαθώντας να εξηγήσει στους γιατρούς τι είχε συμβεί.
Εναντίον του ζευγαριού κατατέθηκε μήνυση, ενώ η γυναίκα αναγκάστηκε να υποβληθεί εκ νέου σε εγχείρηση καθώς από τις απότομες κινήσεις του συντρόφου της μετατοπίστηκαν οι βίδες που μόλις της είχαν τοποθετηθεί.


http://www.iefimerida.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger