E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 26 Οκτωβριου 2012

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Όσες δυσκολίες κι αν προκύπτουν, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου, φίλε Κριέ. Σήμερα μάλιστα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή και να σε ευνοεί, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να περάσεις μια ρομαντική Παρασκευή μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου, ειδικά για κάποια θέματα που φαίνονται να μην εξελίσσονται. Πάντως, οι νέες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα και μάλιστα σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα οικονομικά σου και οι διάφορες συμφωνίες που τα αφορούν.





Ταύρος
21/4-20/5
Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές μπορείς να τα καταφέρεις, αγαπητέ Ταύρε. Άρπαξε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα, με τη θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή από τον Σκορπιό και να σε ευνοεί και μην κάνεις πίσω, από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τα δικά σου θέλω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, απόψε ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου επίσης μπορείς να κάνεις αρκετές αλλαγές, φίλε Ταύρε, και να οδηγηθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που θα προκύψουν. Δεν είναι ώρα για μεγάλα ανοίγματα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί πρώτα να πιστέψεις εσύ στις δυνάμεις και στις δυνατότητες σου!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δεν σε ικανοποιούν. Αν τολμήσεις να εκδηλώσεις την ερωτική σου φύση περισσότερο, ο σύντροφος σου θα εντυπωσιαστεί. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σου αρέσει, γι’ αυτό μην εγκαταλείπεις τόσο εύκολα τις προσπάθειες σου. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, είναι μια μέρα όπου οι συζητήσεις και οι επαφές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους άμεσους στόχους που είχες. Θα έχεις ιδέες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και θα σου δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να ξεμπερδέψεις με κάποια έξοδα που σε βαραίνουν και επίσης μην δημιουργείς νέες υποχρεώσεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα, φίλε Καρκίνε. Μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου, λόγω της έντονης μελαγχολίας και έντασης που θα σε διακατέχει, εξαιτίας του ότι τίποτα δεν θα προχωράει με τους ρυθμούς που θέλεις. Γι’ αυτό κράτησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό, ό,τι κι αν γίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η Σελήνη από τους Ιχθείς θα δημιουργήσει ιδιαίτερα ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος σου και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Φρόντισε μόνο να είσαι θετικός και ανοιχτός σε προκλήσεις, προσκλήσεις και προτάσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου είναι μια μέρα με πολλές ευκαιρίες, αγαπητέ Καρκίνε, νέες ιδέες αλλά και συνεργασίες, που θα σε πάνε μπροστά. Φρόντισε να τελειώνεις με θέματα του παρελθόντος και κυρίως με χρέη που σε κρατάνε πίσω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να εξελιχθεί σε καβγά, διότι η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με την Αφροδίτη από την Παρθένο, θα σε επηρεάσει άμεσα και θα προκαλέσει ανατροπές στα σχέδιά σου. Απόφυγε οποιαδήποτε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια, που μπορεί να σε εκθέσουν. Ο κίνδυνος και οι αποκαλύψεις παραμονεύουν και θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία, φίλε Λέων. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα, που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα μαζί του. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, βγες απόψε με φίλους και άφησε να σε πλησιάσουν ή να σε φλερτάρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως τα θέλεις. Ταυτόχρονα, έχεις και την υποστήριξη των συναδέλφων σου, που σε βοηθούν στην προώθηση των ιδεών σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, αφού έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε σπατάλες.





Παρθένος
24/8-22/9

Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, με τη Σελήνη να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της από το ζώδιο των Ιχθύων μέχρι το βράδυ και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Αυτό όμως μέχρι το απόγευμα, γιατί από εκεί και έπειτα, η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου, θα σου φέρει ανατροπές και θα μείνεις έκπληκτος με αυτά που θα μάθεις για τους στενούς σου συνεργάτες. Προτού τα πιστέψεις όμως, διασταύρωσέ τα πρώτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην σχέση σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου είναι άκρως ερωτικό, αν είσαι Παρθένος. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, θα νιώσεις σήμερα την εύνοια της Αφροδίτης να σε συντροφεύει και θα συναντηθείς με ένα άτομο, που σε είχε ενθουσιάσει στο παρελθόν… Αυτή τη φορά, δώσε του μια ευκαιρία να δεις τι έχει να σου πει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, η δυναμικότητα σου θα φανεί έντονα σήμερα, φίλε Παρθένε. Το μόνο που σου λείπει είναι μια καλή οργάνωση, για να μην αγχώνεσαι και να μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό… Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια ευνοϊκή μέρα. Μέσα από κάποιες κινήσεις, θα αυξήσεις το εισόδημά σου και θα χαρείς ιδιαίτερα.





Ζυγός
23/9-22/10

Οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό, οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία και θα δεις πολύ γρήγορα τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα και οστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου να βελτιωθεί ή να αναγεννηθεί, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σου. Ιδιαίτερα εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σου αρέσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου έχει κάποιες δυσκολίες, που προκύπτουν από το παρελθόν και από ζητήματα που είχες αφήσει άλυτα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Κοίταξε να ξεμπερδέψεις με κάποιες παλιές υποχρεώσεις, για να βγεις και πάλι μπροστά.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, η δυναμική σου πλευρά φίλε Σκορπιέ δεν περνά απαρατήρητη σε ό,τι κι αν κάνεις. Με την Σελήνη από τους Ιχθείς να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ερμή από το ζώδιό σου, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις, που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, η μέρα σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, για να είσαι περισσότερο ικανοποιημένος και χαρούμενος. Ίσως πρέπει να περιμένεις και μία ευχάριστη έκπληξη από το σύντροφό σου, που θα σε συγκινήσει! Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις πολλές δυνατότητες, αλλά και ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες, αν θέλεις να ανέβεις ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στην ιεραρχία. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κυρίως πρέπει να προσέξεις πόσα χρήματα χαλάς και για ποιό λόγο.





Τοξότης
23/11-21/12


Αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς, φίλε Αιγόκερε, και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες, που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά συμπεριφέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη και, αν είσαι μόνος σου, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Απόφυγε οτιδήποτε ενέχει υψηλό ρίσκο και μάζεψε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γιατί πολύ σύντομα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς, φίλε Αιγόκερε, και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες, που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά συμπεριφέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη και, αν είσαι μόνος σου, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Απόφυγε οτιδήποτε ενέχει υψηλό ρίσκο και μάζεψε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γιατί πολύ σύντομα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Υδροχόε, δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις. Σήμερα πρέπει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε, δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις, θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία, που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι μπορούν να λυθούν πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφήνεις την απογοήτευση να σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να έχεις την ανάλογη αντιμετώπιση στα άτομα που θα γνωρίσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, καλό είναι να τελειώνεις με παλιές εκκρεμότητες και να μην τις αφήνεις να σε αγχώνουν. Οι συνεργασίες σου μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπει μια σειρά, γιατί έχεις βγει εκτός προγραμματισμού.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα έχεις στο τσεπάκι σου την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Να αποφύγεις τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή θα σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Πέρνα ένα όμορφο βράδυ μαζί με την οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ημέρα, που θα σε επηρεάσει και θα προκαλέσει πίεση και υπερβολές στον αισθηματικό σου τομέα. Για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου, φρόντισε να ξεφύγεις με τον σύντροφό σου κάπου, που να μην σας βλέπει κανένας. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, πέρνα το χρόνο σου με φιλικά σου πρόσωπα και φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Ιχθύ, άφησε σήμερα την φαντασία και τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσουν να πραγματοποιήσεις τις απαραίτητες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Θα διαπιστώσεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και οι δουλειές σου θα αυξηθούν. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις οικονομικές δοσοληψίες και να βάλεις σε μια τάξη τα χρέη σου.
Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger