E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτoς ειναι ο πιο τρομακτικoς νεοναζι στον πλανητη [φωτος]

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012


Ο 37χρονος Τζέισον Μπάρνουμ δεν βρίσκεται στην λίστα με τους πλέον καταζητούμενους του FBI. Ούτε είναι σίριαλ κίλερ, παρά ένας συνηθισμένος ηρωινομανής λωποδύτης. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι το κρανίο του.
Σκελετοί και κρανία «στολίζουν» το ξυρισμένο του κεφάλι, το ένα του μάτι είναι τατουαρισμένο μαύρο, ενώ το μισό του στόμα φαίνεται σαν να αποτελείται από γυμνά δόντια. Αυτό το χαρακτηριστικό «λουκ» είναι που κάνει τον 37χρονο εγκληματία από την Αλάσκα να ξεχωρίζει.



Τόσο στα θύματα του, που τον αντίκριζαν να εισβάλει την νύχτα στα σπίτια τους στο Άνκορατζ για να κλέψει ότι βρει προκειμένου να πάρει την δόση του.
Όσο και στους αστυνομικούς που κλήθηκαν να τον συλλάβουν και οι οποίοι προφανώς δεν είχαν καμία αμφιβολία για τον ποιόν ψάχνουν. Αφού είναι αδύνατον να τον μπερδέψεις με οποιονδήποτε άλλον.
Αυτή την στιγμή ο Μπάρνουμ είναι φυλακισμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον συλλάβουν και οι οποίοι αναγκάστηκαν να τον τραυματίσουν στον ώμο προκειμένου να τον αναγκάσουν να παραδοθεί.


Αντίστοιχης λογικής είναι και τα τατού που κοσμούν και το υπόλοιπο σώμα του (όπως φαίνεται από τις φωτό που έχει ανεβάσει στο facebook) όπου ξεχωρίζει το κολιέ με την σβάστικα στο στήθος του και η λέξη «πόνος» που έχει κάνει τατού στο δεξί του χέρι.



http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger