E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προεδρος Μουσουλμανων Ελλαδας: «Ο Σαμαρας ειναι ρατσιστης» [βιντεο]

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012


Με προκλητικό τρόπο κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εκφράσθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ κατά τη διάρκειας συνέντευξη Τύπου, χαρακτηρίζοντας τον ως «ρατσιστή».


Τη συνέντευξη τύπου οργάνωσε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος με αφορμή τις αντιδράσεις από την προβολή της ταινίας «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων», η οποία θεωρείται ότι προσβάλει το Μωάμεθ.



«Ζω σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός μας ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ρατσιστής. Βασίζομαι στην καμπάνια που έκανε πριν τις εκλογές που έλεγε και ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας που έλεγε για τους μετανάστες ότι είμαστε κατακτητές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ελνταγούρ.



Ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος καταδίκασε την ταινία τονίζοντας ότι προσβάλλει 1,8 δισεκατομμύρια πιστούς, ωστόσο καταδίκασε παράλληλα και τις ακραίες ενέργειες από την πλευρά των μουσουλμάνων, οι οποίες, όπως είπε, «δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν μία ολόκληρη θρησκεία».

Σχετικά με το θέμα του τζαμιού, ανέφερε ότι θα έπρεπε να έχει γίνει μέχρι σήμερα επίσημος χώρος προσευχής των μουσουλμάνων ενώ σχολίασε ότι η Εκκλησία, «γεγονός που είναι υπέρ της», για δεύτερη φορά έδωσε μέρος για να γίνει το τζαμί που ζητούν, με την επίσημη Πολιτεία να κωλυσιεργεί.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ για τον Πρωθυπουργό, δήλωσε:

«Προφανώς, ο εν λόγω κύριος παραποιεί σκόπιμα και συκοφαντικά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, που αφορούσαν παράνομους μετανάστες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Του υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να σέβεται τον Πρωθυπουργό και τους νόμους της χώρας που τον φιλοξενεί».



http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger