E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ! Μητερα πασιγνωστου τραγουδιστη αποκαλυπτει οτι κακοποιουνταν σεξουαλικα απο τα τεσσερα!

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012



Μητέρα γνωστού τραγουδιστή σοκάρει με τις αποκαλύψεις της!
Η... μητέρα του Justin Bieber, Pattie Mallette στην εκπομπή «Today Show» αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των τεσσάρων.
Συγκεκριμένα την κακοποίησε σεξουαλικά ένας άνδρας που την πρόσεχε όταν η μητέρα της απουσίαζε και μετά ένας φίλος του παππού της! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στην κόλαση των ναρκωτικών και του αλκοόλ. Μάλιστα, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας πάνω σε ένα διερχόμενο φορτηγάκι.

«Ντρεπόμουν πολύ. Έμαθα αργότερα ότι είναι φυσιολογικό να αισθάνεται έτσι κάποιος που έχει υποστεί την κακοποίηση που βίωσα εγώ, όπως επίσης και το να κατηγορεί τον εαυτό του ότι ο ίδιος φταίει για ότι έγινε. Ήταν ένα μεγάλο βάρος που το κουβαλούσα για χρόνια» δήλωσε!
Η μητέρα του τραγουδιστή περιγράφει τα όσα έζησε στο βιβλίο τα «Nowhere, but up».
Στα 17 της έμεινε έγκυος στον Justin και παρά τις συμβουλές των δικών της να κάνει έκτρωση, εκείνη αποφάσισε να κρατήσει το μωρό και να συνεχίσει τη ζωή της.
«Ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω έκτρωση. Ήξερα ότι έπρεπε να τον κρατήσω. Δεν γνώριζα πώς θα τα καταφέρω, όμως ήξερα ότι δεν ήθελα να τον χάσω. Έπρεπε να κάνω το καλύτερο και ήμουν αποφασισμένη να κάνω τα πάντα» δήλωσε.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger