E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Bachelorette (2012)

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012



Τρεις φίλες από το Λύκειο συναντιούνται μετά από καιρό, με αφορμή το γάμο μιας τέταρτης φίλης τους. Η Becky (Rebel Wilson) είναι από τους τύπους που στο σχολείο δεν ήταν καθόλου δημοφιλής όμως τώρα παντρεύεται έναν από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς της Νέας Υόρκης. 

Η παρέα των τριών περιλαμβάνει τη Regan (Kirsten Dunst), μια υπερφιλόδοξη παράνυφο που ενοχλείται κρυφά που δεν είναι η πρώτη της παρέας που παντρεύεται, τη Gena (Lizzy Caplan) που μοιάζει πνευματώδης και σαρκαστική, αλλά κατά βάθος είναι αθεράπευτα ρομαντική, και την Katie (Isla Fisher) που θέλει απλά να περνάει καλά και να ζει μέσα στα λούσα. Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι τρείς φιλενάδες δεν σκοπεύουν να αφήσουν τη νύφη σε χλωρό κλαρί, σχεδιάζοντας ένα ξέφρενο bachelor party για να αφήσει πίσω της την εργένικη ζωή. Το γλέντι όμως θα εξελιχθεί σε αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να είναι όλα (και όλες) στην εντέλεια για το γάμο.

Η Leslye Headland διασκευάζει το δικό της θεατρικό έργο και κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, με ένα φιλμ γεμάτο τολμηρά αστεία και politically incorrect καταστάσεις στα χνάρια των «Hangover» και «Bridesmaids». 





Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger