E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

The Grey

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ο Ottway (Liam Neeson) προσπαθεί να ξεπεράσει το θάνατο της γυναίκας του, εργαζόμενος σκληρά για μία εταιρεία εξόρυξης πετρελαίου. Καθώς ταξιδεύει παρέα με μία ομάδα συναδέλφων σε άσχημες καιρικές συνθήκες, το αεροπλάνο τους πέφτει κάπου στην Αλάσκα. Στο χιονισμένο τοπίο, στη μέση του πουθενά, η εναπομείνασα ομάδα των διασωθέντων έχει μία και μόνη επιλογή: να δώσει μία υπεράνθρωπη μάχη με τις ακραίες καιρικές συνθήκες, τους σοβαρούς τραυματισμούς, τις ελάχιστες προμήθειες και - κυρίως - μία πεινασμένη αγέλη λύκων που τους υποδέχεται με τις αγριότερες των διαθέσεων. Ο Ottway και η υπόλοιπη ομάδα θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι αν θέλουν να επιβιώσουν, με τον χρόνο - τηρουμένων των συνθηκών - να κυλά γοργά εναντίον τους.

Ο Joe Carnahan («Narc», «Smokin' Aces») συναντά ξανά τον Liam Neeson μετά το «The A-Team», αυτή τη φορά σε μία περιπέτεια επιβίωσης με εμφανείς υπαρξιακές νύξεις. Βλέπετε, ο κεντρικός ήρωας έχει χάσει τη σύζυγό του, όπως και ο ηθοποιός που τον υποδύεται, προσδίδοντας έτσι μία διαφορετική διάσταση στην ταύτισή του με το χαρακτήρα. 

Το «The Grey» πραγματοποίησε ένα ελπιδοφόρο άνοιγμα στο αμερικανικό box-office, ενώ απέσπασε ως επί το πλείστον θετικές κριτικές. Έτσι, παρά το φαινομενικά τετριμμένο της θέμα και το γεγονός ότι ο Neeson βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα δεύτερα "ήντα", η ταινία καταφέρνει να αντλήσει ενέργεια από αυτή τη δεύτερη, περιπετειώδη καριέρα που ακολουθεί με επιτυχία ο πρωταγωνιστής της. Ό,τι κι αν κάνει πάντως, εμάς μας είναι αγαπητός και χαιρόμαστε που ο "survivor" Liam δεν το βάζει ποτέ κάτω, ειδικά μετά τον απρόσμενο θάνατο της αγαπημένης του Natasha Richardson. 





cinemanews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger