E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σεξουαλικο σκανδαλο χωρις προηγουμενο στην Κινα!

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012


Ένα σεξουαλικό σκάνδαλο άνευ προηγουμένου συνέβη στην Κίνα. Στο κινεζικό Twitter, που ονομάζεται Weibo κυκλοφορούν περισσότερες από 100 φωτογραφίες που σύμφωνα με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων εμφανίζουν τον Wang Minsheng, γραμματέα κομμουνιστικού κόμματος, της Περιφέρειας Luijang, στην επαρχία Anhui με το Νο 2 του κόμματος να ποζάρουν γυμνοί σε δωμάτια μαζί έναν άντρα, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα και δύο γυναίκες.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος δήλωσε ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και ρετουσαρισμένες. Πρόσθεσε επίσης ότι έχει πέσει θύμα σκανδάλου διαφθοράς και ότι προσπαθούν να τον ενοχοποιήσουν άδικα.



Στην επίσημη σελίδα της περιφέρειας Luijang στο κινέζικο twitter, την Πέμπτη 09 Αυγούστου γράφτηκε ότι ο γραμματέας του κόμματος δεν συμμετείχε στα όργια και ότι πρόκειται για συκοφαντία. Απειλούν μάλιστα με μηνύσεις , όσους το διαδώσουν περισσότερο.


Από την άλλη πλευρά ο αναπληρωτής γραμματέας του Κομμουνιστικού Συνδέσμου Νέων του Πανεπιστημίου του Hefei στην πρωτεύουσα Anhui, Γουάνγκ Γιου, αναγνώρισε στις φωτογραφίες τον γραμματέα του Κομμουνιστικού κόμματος και το Νο2 επίσης.


Τη Δευτέρα 13 του Αυγούστου ανακοινώθηκε ότι ο Wang απομακρύνθηκε από τη θέση του και έχει τεθεί το θέμα υπό διερεύνηση.


Στις φωτογραφίες φιγουράρει και η σύζυγός του, ενώ σύμφωνα με το site οι φωτογραφίες ελήφθησαν πριν από πέντε χρόνια, όταν και το ζευγάρι παντρεύτηκε.


Το περιστατικό έχει διχάσει την χώρα και τους κατοίκους. Αρκετοί είναι αυτοί που τους θεωρούν ένοχους και άλλοι αθώους.


Δεν είναι όμως λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το θέμα βγήκε στην δημοσιότητα για να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από την σύζυγο του πρώην ισχυρού πολιτικού ηγέτης της Κίνας ,Bo Xilai.


Για το λόγο αυτό οι φωτογραφίες βγήκαν την ημέρα της ακρόασης της συζύγου του Κινέζου πρώην ηγέτη.


Υπενθυμίζουμε ότι στην Κίνα τα όργια μπορούν να τιμωρηθούν μέχρι και με 5 χρόνια φυλάκιση.

Πηγή:star.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger