E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξανανοιγει ο φακελος της εξαφανισης του μικρου Μπεν - Ξεκινουν ερευνες στην Κω

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012


Ξανανοίγει έπειτα από 21 χρόνια ο φάκελος της εξαφάνισης του 21 μηνών τότε, Μπεν Νίνταμ από τη Βρετανία, μετά από την κατάθεση που έκανε πρόσφατα κάτοικος του νησιού, ότι ίσως, τελικά, το παιδί να είχε καταπλακωθεί από μπάζα....


Οταν είχε συμβεί το περιστατικό, όλοι θεωρούσαν ότι ο μικρός Μπεν έπεσε θύμα απαγωγής. Εικοσιένα χρόνια μετά η μαρτυρία του οδηγού γερανοφόρου, Κωνσταντίνου Μπάρκα, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο κ. Μπάρκας, τον περασμένο Μάιο κατέθεσε στην Αστυνομία ότι το παιδί ίσως καταπλακώθηκε από μπάζα. Μάλιστα κατέδειξε συγκεκριμένο σημείο, όπου και εργαζόταν ο ίδιος την εποχή εκείνη.

Ηδη οι βρετανική Αστυνομία βρίσκεται σε συνεννόηση με τις αρχές της Κω προκειμένου να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και να αρχίσει η έρευνα στο σημείο που υπέδειξε ο Κωνσταντίνος Μπάρκας.

Πέρα από ανασκαφές που μάλλον θα γίνουν εκεί, οι αρχές του South Yorkshire έχουν στο μυαλό τους να χρησιμοποιήσουν 3D εργαλεία, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η μητέρα του παιδιού, η 40χρονη -σήμερα- Κέρι Νίνταμ, μιλώντας στην Daily Mail είπε πως οι έρευνες θα την «επιβαρύνουν ψυχολογικά», αλλά τις θεωρεί αναγκαίες.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger