E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαλαγα-Παναθηναϊκος 2-0

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012



Σε κακό βράδυ βρέθηκε ο Παναθηναϊκός στην Ανδαλουσία και ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από τη Μάλαγα, βλέποντας τις ελπίδες του για πρόκριση στους ομίλους να περιορίζονται στο ελάχιστο. Video

Μετεξεταστέος έμεινε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα, αφού ηττήθηκε με 2-0 και πλέον οι ελπίδες του για πρόκριση στους ομίλους έχουν περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό.
Στο "Ροσαλέδα" οι πράσινοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ξεδιπλώσουν την ποιότητα τους και να κυριαρχήσουν σε όλο το γήπεδο.

Επί της ουσίας, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και η ανωτερότητα των αντιπάλων τους, έφερε μία ήττα χωρίς σε κανένα σημείο να διεκδικηθεί κάτι καλύτερο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δέχτηκε δύο τέρματα χωρίς να το καταλάβει… Αμυντικά ακολουθούσε το πλάνο του Φερέιρα, όμως το 1-0 από τον Ντεμιτσέλις προήλθε από στημένη φάση και το 2-0 του Ελιζέου από μία άψογα εκτελεσμένη αντεπίθεση, που την απέφερε η ποιότητα των μεσοεπιθετικών της Μάλαγα.

Το μεγάλο πρόβλημα του Τριφυλλιού ήταν η επιθετική του λειτουργία, αφού το διάστημα που είχε στην κατοχή του τη μπάλα, δεν είχε τρόπους να διασπάσει την άμυνα της Μάλαγα. Έτσι, ενώ την κυκλοφόρησε αρκετά, όταν έπρεπε να την προωθήσει για την τελική επιλογή, δεν υπήρχε ο ποδοσφαιριστής που θα το κάνει σωστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν μεταβλήθηκε και ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε ικανός να αντιδράσει. Αντίθετα, η Μάλαγα έφτανε με χαρακτηριστική ευκολία στην περιοχή του Καρνέζη και ανά πάσα στιγμή έδειχνε ικανή να σκοράρει. Και το ότι δεν το πέτυχε, οφείλεται στην αστοχία και στην υπερβολική σιγουριά των ποδοσφαιριστών της.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλά πράγματα να κρατήσει από το σημερινό παιχνίδι, αντίθετα πρέπει να το ξεχάσει γρήγορα. Οι ελπίδες του για να προκριθεί είναι πλέον λιγοστές, ωστόσο για χάρη της ιστορίας του και του ονόματος του, πρέπει να τις διεκδικήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο σε έξι ημέρες. Και το κυριότερο, πρέπει να δείξει πως το βράδυ στο "Ροσαλέδα" ήταν μία κακή παρένθεση για μία νέα ομάδα που δημιουργείται.

Γήπεδο: "Λα Ροσαλέδα"

Διαιτητής: Σαπρόν (Γαλλία)

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγιέρο, Γκάμεθ, Ντεμιτσέλις, Ουέλιγκτον, Μονρεάλ, Τουλαλάν, Μαρέσκα (70' Καμάτσο), Ίσκο, Ελιζέου (79' Ντούντα), Χοακίν, Φερνάντες, Ολινγκά (70' Μπουονανότε).

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ (64' λ.τρ. Πίντο), Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Βιτόλο, Ζέκα (39' Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας, Σισοκό, Φορναρόλι (69' Τοτσέ).

Κίτρινες κάρτες: Γκάμεθ (9', Μάλαγα), Ελιζέου (47', Μάλαγα), Ντούντα (93', Μάλαγα)-Ζέκα (19', Παναθηναϊκός), Βύντρα (72', Παναθηναϊκός).

Σκόρερς: Ντεμιτσέλις (17', Μάλαγα), Ελιζέου (34', Μάλαγα).



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger