E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 23 Αυγουστου 2012

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κριός
21/3-20/4
Σήμερα, φίλε Κριέ, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να τελειώνεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και εσύ, αγαπητέ Κριέ, θα έχεις τη διάθεση να δώσεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου. Κι αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά, μπορείς να τη διώξεις από τη ζωή σου, αρκεί να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο που σε διεκδικεί καιρό να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια στα επαγγελματικά σου θα είναι αυτή η Πέμπτη για το ζώδιό σου, αν είσαι Κριός. Θα μπορέσεις να λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο κάποια προβλήματα που είχες πριν και η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι στα φόρτε της. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.







Ταύρος
21/4-20/5
Η ημέρα και οι περιστάσεις απαιτούν αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα, αγαπητέ Ταύρε. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από εξωτερικούς παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τα αισθηματικά σου θα είναι μια πολύ καλή μέρα, φίλε Ταύρε, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν είναι και στα καλύτερά της, από τα υπόλοιπα άγχη που σε ταλαιπωρούν. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελο σου και βγες έξω, να κατακτήσεις τα πλήθη..

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να υποκύψεις στον πειρασμό να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν σε παίρνει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα το σημερινό βράδυ. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα είναι σήμερα στα ύψη τους, με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού και να σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που ζεις ακόμη στη μοναξιά, είναι καιρός να την αποχωριστείς, γιατί μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει θα ανοίξει τον δρόμο για την δημιουργία σχέσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να περιορίσεις τις άσκοπες αγορές και τα περιττά έξοδα.







Καρκίνος
22/6-22/7

Η ημέρα θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις, φίλε Καρκίνε. Το αίσθημα απομόνωσης που νοιώθεις τελευταία, πηγάζει από μια ασυνείδητη ανάγκη εσωτερικής αναζήτησης, που σε κανονικές συνθήκες απεχθάνεσαι και αποφεύγεις. Είναι κάποιες μέρες που σε κάνουν να μελαγχολείς περισσότερο, αλλά μερικές φορές επιδιώκεις αυτή την ατμόσφαιρα, γιατί νοιώθεις ασφάλεια μέσα σε αυτή. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να ξεκολλήσεις από αυτή την αδιέξοδη συμπεριφορά. Αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι οι υπαρξιακές αναζητήσεις, αλλά οι πρακτικές λύσεις σε όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του, θα νιώσεις καλύτερα. Και για τους μοναχικούς Καρκίνους το αποψινό βράδυ επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και φέρνει στο δρόμο σας συναντήσεις, με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που επιθυμείς. Με τις κατάλληλες κινήσεις θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου και αυτό θα σου ελευθερώσει τα χέρια. Στα οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.






Λέων
23/7-23/8

Η ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, φίλε Λέων, καθώς ο Άρης κάνει την είσοδό του από το απόγευμα και μετά στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σου δώσει μεγάλο δυναμισμό. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Αν φροντίσεις να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλα σήμερα με το σύντροφό σου, αγαπητέ Λέων, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις για το πως βλέπεις τη σχέση σας και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μήπως πρέπει να την εκμεταλλευτείς, για να ασχοληθείς περισσότερο με τους δικούς σου ανθρώπους και για να καλύψεις τις καθαρά προσωπικές σου ανάγκες; Νομίζω είναι ότι καλύτερο για την σημερινή ημέρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά θέματα μελλοντικά και να μην εμπιστεύεσαι με ευκολία άτομα, που στο παρελθόν σε έχουν προδώσει. Όσο και αν έχεις ανάγκη να μιλήσεις, για το δικό σου καλό, προτίμησε την σιωπή. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες και πρέπει να σκεφτείς τρόπους για να τις εξαφανίσεις. Μια καλή αρχή είναι να περιορίσεις τις δαπάνες σου.






Παρθένος
24/8-22/9

Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Σκορπιού, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι μια περίοδος που μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και πρέπει να ασχολείσαι μόνο με αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα, που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλεις. Αν πάλι η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ελευθερία σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις οτιδήποτε οικονομικό ρίσκο, που μπορεί να θίξει τα κεκτημένα σου. Επίσης, καλό θα είναι να χειριστείς με πολύ σύνεση τις αγορές που μπορεί να προκύψουν.







Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα, φίλε Ζυγέ, που δεν θα μπορείς να τα αποτρέψεις. Φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πώς θα βαδίσεις στο μέλλον. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις και προπάντων κάνε αυτό που έχεις σχεδιάσει μέσα στο μυαλό σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από τρίτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αγαπητέ Ζυγέ. Άφησε το άγχος που έχεις και φρόντισε να περάσεις ήρεμα και ρομαντικά με το σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές, αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο τα δαχτυλάκι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Μπαίνεις σε περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά χρειάζεται υπομονή από την πλευρά σου.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με ρεαλισμό. Έτσι θα καταστρώσεις πιο ορθολογικά τα σχέδιά σου, για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιό σου, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχει o σύντροφος με τη δουλειά ή την οικογένειά του. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να τον βοηθήσεις. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, να περιμένετε μία ερωτική πρόσκληση από άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καλά θα κάνετε να την αποδεχτείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’ αυτό προσπάθησε να τακτοποιήσεις τα γραφειοκρατικά και ‘‘βαρετά’’ θέματα του αντικειμένου σου. Πρόσεξε επίσης να μην πάρεις μέρος σε κουτσομπολιά συναδέλφων, γιατί μπορεί να εκτεθείς από εκεί που δεν το περιμένεις. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι τώρα που ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Με τη Σελήνη να κινείται στο Σκορπιό, θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα που σε στεναχωρούσαν. Πρέπει να δείξεις πνεύμα διαλλακτικότητας, για να μπορέσεις να κινηθείς σωστά. Πρόσεχε μόνο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με τα δικά σου άτομα, όλες τις πιθανές λύσεις που έχεις στη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Τοξότη, και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, βγες έξω και πέρνα χρόνο με αγαπημένα σου άτομα. Μην διστάσεις να μοιραστείς το άγχος που έχεις για τα ερωτικά σου. Ίσως αυτοί μπορούν να σου προτείνουν κάποια λύση..

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν. Με την βοήθεια της νέας θέσης του Άρη στον Σκορπιό, από το απόγευμα και μετά, ίσως να βρεις τις κατάλληλες λύσεις τους.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα θα σε κάνει να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και θα φέρει αρκετό εκνευρισμό. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Θα γίνουν ορισμένες αλλαγές που δεν τις περίμενες και θα σε ανησυχήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης σήμερα, από το απόγευμα και μετά στο ζώδιο του Σκορπιού, σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και έχεις έντονη δυναμικότητα, φίλε Αιγόκερε. Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου να περάσει μία αλησμόνητη βραδιά μαζί σου και καλό θα ήταν να αφήσεις κατά μέρους τις αναστολές και να εκδηλωθείς. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν να σου μιλήσει. Ίσως τα λόγια του σε πείσουν να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να μην παρασυρθείς και να μην κάνεις πολλά έξοδα.






Υδροχόος
20/1-19/2

Η Σελήνη σήμερα από τον Σκορπιό, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα και θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα. Επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε συντηρητικό ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τόσο τις πνευματικές όσο και τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει η ανταμοιβή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, φίλε Υδροχόε. Μπορείς να κάνεις το πρόγραμμά σου με τον αγαπημένο σου και να περάσετε ένα διασκεδαστικό βράδυ οι δύο σας. Αν ακόμη ζεις στη μοναξιά, τώρα που ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό, ο ερωτισμός σου θα είναι τόσο έντονος που θα καταφέρεις να προκαλέσεις και, γιατί όχι, να κατακτήσεις αυτόν ή αυτήν που έχεις βάλει στο μάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη δουλειά σου και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι κατ







Ιχθείς
20/2,20/3

Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη, φίλε Ιχθύ, με τη Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί. Θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα όμως να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό, με τις πολλές υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αγαπητέ Ιχθύ, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Πέρνα χαλαρά και ρομαντικά με τον άνθρωπό σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σας. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος, γιατί θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σου φέρει πολύ χαρά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για αλόγιστες σπατάλες.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger