E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στα παρασκηνια της φωτογραφισης της Kim Kardashian

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012



Η Kim Kardashian πρόσθεσε ακόμα μια φωτογράφιση στο ενεργητικό της αυτή τη φορά γα λογαριασμό του αγγλικού InStyle για το μήνα Αύγουστο.


Η 31χρονη ριάλιτι σταρ είναι εκθαμβωτική μέσα στο μαύρο φόρεμα που φοράει στο εξώφυλλο του περιοδικού ενώ μίλησε τόσο για τη σχέση της με τον Kanye West μέχρι και για τον αποτυχημένο γάμο της με τον Kris Humphries.



«Ξέρουμε τι σημαίνει ο ένας για τον άλλο. Μας συνέδεε μια βαθιά φιλία για πολύ καιρό και αυτό είναι μια πολύ καλή αρχή για μια γερή σχέση», δηλώνει η Kim για το νέο της σύντροφο Kanye West.





Όσο για τον πρώην σύζυγο είπε: «Το να μείνουμε σε απόσταση ήταν αναγκαίο. Ανέκαθεν ερωτευόμουν κεραυνοβόλα και με κάθε μου σύντροφο, κάνω εικόνα το γάμο μας στο μυαλό μου. Και όμως, αυτή η σχέση μου έμαθε να αφήνω τα πράγματα να εξελίσσονται μόνα τους.





«Πάντα πίστευα στην αγάπη. Δεν ήμουν πάντα τυχερή, αλλά ακόμα πιστεύω σε εκείνη. Καθένας θα ήθελε να προχωρήσει τη ζωή του και να πάρει ένα μάθημα από όλο αυτό. Τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο, απλά δεν ήταν ο ιδανικός για μένα. Προσπαθώ να κρατάω το κεφάλι ψηλά και να προχωράω τη ζωή μου!», είπε χαρακτηριστικά η Kim όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι τόσο δυνατή μετά το διαζύγιο.



Πηγή: newsbeast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger