E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαντονα:"Βοηθησα τη Γκαγκα να γραψει το Born this way"

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η 53χρονη βασίλισσα χάνει σιγά σιγά το στέμμα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της για να μιλήσει για νεότερες ανταγωνίστριες....

Η μέρα της Μαρμότας. Παρ' όλες τις προσπάθειες της κόρης της Λούρδης (Lourdes) να την κάνει να σταματήσει ν' ασχολείται με τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga), η Μαντόνα (Madonna) λέει τη μία προσβολή μετά την άλλη κι έχει καταφέρει αυτό που δεν είχε γίνει τόσα χρόνια: να γίνει ασύλληπτα γραφική. Η 53χρονη τραγουδίστρια που ακύρωσε πρώτη φορά στην καριέρα της συναυλίες και οι Αυστραλοί δεν θα τη δουν ποτέ στη χώρα τους και δεν κατέβασε τ' όπλο της σε συναυλία στην Πολωνία , έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό της Βραζιλίας και μίλησε για τ' αγαπημένο της θέμα.

«Είμαι μεγάλη φαν του Born this way και χαίρομαι πολύ που τη βοήθησα να το γράψει» πετώντας υποννοούμενα για τη σύγκριση που είχε γίνει με το δικό τηςExpress yourself όταν κυκλοφόρησε πέρσι και προσθέτει άλλη μία αφορμή για να ασχοληθούν οι haters μαζί της. Η Γκάγκα απο την άλλη δεν έχει απαντήσει ούτε σ' αυτή τη δήλωση ούτε στις προηγούμενες αλλά αναφέρθηκε εμμέσως σ' όλα αυτά που έχουν ειπωθεί σε μία συναυλία της στο Όκλαντ.

Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα με το να στεναχωρούν και να κοροιδεύουν τους άλλους ή να κάνουν πλάκα για τη δουλειά τους. Αυτό δε μ'αρέσει καθόλο. Απλά με κάνει να νιώθω πως δεν είμαι καλός άνθρωπος. Είχε πει η 25χρονη περφόρμερ στο κοινό αλλά δε νομίζουμε ότι συγκινήθηκε και πολύ η Μαντόνα.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger