E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αγριο εγκλημα στη Συρο

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Δράστης της απίστευτης δολοφονίας που έχει συγκλονίσει τη Σύρο ένας 61χρονος, εργαζόμενο στο ναυπηγείο του Νεωρίου.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε μπαρ της Ερμούπολης. Ξεκίνησε από τον τσακωμό του δράστη με έναν 53χρονο πολιτικό μηχανικό και κατέληξε στην εν ψυχρώ δολοφονία του 42χρονου ιδιοκτήτη του μπαρ. 

Ήταν 03:45 τα ξημερώματα, λίγο πριν κλείσει το μπαρ. Στο μαγαζί, που βρίσκεται στην οδό Πάρου στην Ερμούπολη βρισκόταν ακόμη αρκετός κόσμος. Ο 61χρονος δράστης διαπληκτίστηκε με τον πολιτικό μηχανικό. 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όπως γράφει το cyclades24.gr, ο δράστης βγήκε από την τουαλέτα με ένα μπουκάλι οινόπνευμα στα χέρια του. Έλυσε τον 53χρονο και του έβαλε φωτιά! 

Ακολούθησε πανικός, με τους θαμώνες και το προσωπικό του μαγαζιού να προσπαθούν να βοηθήσουν τον άτυχο πολιτικό μηχανικό που καιγόταν. Ανάμεσα σε εκείνους που έτρεξαν για βοήθεια ήταν και ο 42χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ. 

Η κίνηση αυτή απέβη μοιραία. Ο 61χρονος τράβηξε ένα 32αρι πιστόλι και εν ψυχρώ πυροβόλησε τον 42χρονο στον πνεύμονα! Και σα να μην έφτανε αυτό, πυροβόλησε και στον αέρα, μάλλον για να εκφοβίσει όσους ήταν εκεί. Ο κόσμος είχε πέσει στο πάτωμα, πανικοβλημένος από όσα έβλεπε. 

Σε κατάσταση αμόκ, ο δράστης έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος τρέχοντας αλλά λίγα λεπτά μετά ξεκίνησε η καταδίωξή του από την αστυνομία, που είχε ήδη κληθεί. Ο δράσης πήγε πρώτα στα ναυπηγεία του Νεωρίου. Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, υπάρχουν πληροφορίες ότι ανέβηκε σε γερανό με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Όμως συνάδελφοί του που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα ναυπηγεία, τον απέτρεψαν. Αφού έφυγε από το ναυπηγείο, πήρε ταξί για να φτάσει ως τον Φοίνικα κι από εκεί με μοτοσικλέτα έφτασε στον Γαλησσά. Εκεί όμως, τον βρήκε η αστυνομία και περίπου στις 06:00 του πέρασε χειροπέδες. 

Ο μηχανικός τον οποίον ο δράστης περιέλουσε με οινόπνευμα και του έβαλε φωτιά, νοσηλεύεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο Σύρου. Εκεί μεταφέρθηκε και ο 42χρονος επιχειρηματίας, αλλά οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.



http://www.newsit.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger