E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 27 Ιουλιου 2012

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Κριέ, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλά ζητήματα που αφορούν σε οικογενειακές υποθέσεις και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, είναι καιρός να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, γιατί η εσωστρέφεια που σε έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό, δημιουργεί προβλήματα και σε απομακρύνει από κοντά του. Αν είσαι μόνος, ασχολήσου σήμερα με την εξωτερική σου εμφάνιση και μην παρασύρεσαι από την κάθε γνωριμία, που θα σε κολακέψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και μετρημένος στις κινήσεις σου για να δώσεις μια νέα ώθηση στη δουλειά σου και να κάνεις νέα σχέδια. Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Τα οικονομικά σου, επίσης, θέλουν μεγάλη προσοχή και σωστό προγραμματισμό, γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα.


Ταύρος
21/4-20/5

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου και μπορείς να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Προσοχή μόνο στις βιαστικές κινήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από τη σειρά σου. Επίσης, καλό είναι να περιορίσεις την ευαισθησία σου, γιατί θα σε κρατήσει πίσω στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση απέναντι στο σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, και να μην ξεσπάς πάνω του με κάθε ασήμαντη αφορμή. Αν έχεις ερωτικές μοναξιές, η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μη διστάσεις να μιλήσεις και να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα που σου προκαλούν κάποιες συνεργασίες και να χειριστείς με ηρεμία τις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και σύντομα θα μπορέσεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Μη σταματάς τις προσπάθειες.



Δίδυμοι
21/5-21/6 

Για εσένα που είσαι Δίδυμος, η σημερινή μέρα φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν αναξιοποίητες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και, αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες δραστικές αλλαγές για να το πετύχεις, μη διστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, η αισιόδοξη διάθεση που έχεις φαίνεται και μέσα στη σχέση σου και σε κάνει να εκφράζεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η στάση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας και να νιώσετε πολύ όμορφα και οι δυο. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Μην μένεις κλεισμένος στο σπίτι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και σήμερα ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι νέες συνεργασίες. Θα δεις τους συνεργάτες σου να είναι ανοιχτοί στις ιδέες σου, ακόμα κι αν είναι αρκετά πρωτοποριακές και περίπλοκες. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί ο ενθουσιασμός σου σε οδηγεί σε άσκοπα έξοδα.



Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις που σε απασχολούν και να νιώσεις πιο αισιόδοξος για την έκβασή τους. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση, είναι πως δεν μπορείς να αφήνεις τα προβλήματα σου να μεγαλώνουν, αλλά πρέπει άμεσα να τα αντιμετωπίσεις, γιατί μετά θα πελαγώσεις. Πάντως η σημερινή σου στάση, θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς στις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Καρκίνε. Η υπομονή και η κατανόηση που δείχνεις τον τελευταίο καιρό στο σύντροφό σου, θα σε βοηθήσει να δεις πιο αισιόδοξα τα προβλήματα που υπάρχουν και να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για μια νέα γνωριμία, που μπορεί και να καταλήξει σε σχέση ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, η δουλειά σου θα έχει κάποιες δύσκολες στιγμές και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου, για να μη βρεθείς εκτεθειμένος σε κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Γενικά, κράτησε μια ουδέτερη στάση και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, αλλά με ψυχραιμία και λογική, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις μια χαρά.



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα θα δεις να συμβαίνουν αρκετές αλλαγές και οι εξελίξεις θα σε προλαβαίνουν σε διάφορα επίπεδα, αγαπητέ Λέων. Φρόντισε να είσαι όσο καλύτερα προετοιμασμένος γίνεται και κυρίως να μην χάσεις την ψυχραιμία σου από την ταχύτητα των γεγονότων. Μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές σου σχέσεις, γιατί κι εκεί υπάρχουν κάποιες λεπτές ισορροπίες που κινδυνεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στα αισθηματικά σου τα πράγματα βελτιώνονται καθώς θα νιώσεις να έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις ανοιχτά για όσα σκέφτεσαι, αλλά και να περάσεις μια ερωτική βραδιά, γεμάτη τρυφερότητα. Αν πάλι κοιμάσαι μόνος τα βράδια, θα πρέπει να διώξεις την κακή διάθεση, για να σε πλησιάσει κάποιο άτομο που πραγματικά να σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, χρειάζεται διπλωματία και διαλλακτικότητα, για να ολοκληρώσεις το συντομότερο τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι ότι κάποιοι συνεργάτες θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι και καλό είναι ζητήσεις τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην αποφασίσεις βιαστικά για κάποιες συμφωνίες, που μπορεί να έχουν οικονομικό ρίσκο.




Παρθένος
24/8-22/9

Λίγο περίεργη είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα, φίλε Παρθένε. Από τη μία έχεις μια δυναμική στάση που σε οδηγεί σε δραστικές κινήσεις, για να βγεις από διάφορα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, και μπορείς να μιλήσεις στο σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει και σου χαλάει τη διάθεση. Αυτός άλλωστε είναι και ο μόνος τρόπος να διορθώσεις το αρνητικό κλίμα που πιθανόν επικρατεί στη σχέση σου. Αν πάλι πίνεις καφέ με τη μοναξιά, το πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη γοητευτική σου πλευρά. Αξιοποίησε αυτή την εύνοια κατάλληλα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις πολλά που πρέπει να κάνεις. Ωστόσο, θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και δεν πρέπει να τις απορρίψεις, πριν τις εξετάσεις προσεκτικά. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να αρχίσεις τις σπατάλες, γιατί θα βρεθείς και πάλι χρεωμένος.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα σε χαρακτηρίζει μια θετική διάθεση, αγαπητέ Ζυγέ, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο εμφανιστεί μπροστά σου. Ακόμα και σε κάποια ζητήματα που σε έχουν απογοητεύσει και τα είχες αφήσει, σήμερα θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Ό,τι κι αν γίνει, μην αφήσεις τίποτα να ανακόψει τη δυναμική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, είναι πολύ σημαντικό να αφήσεις τα προβλήματα και τα άγχη μακριά από τη σχέση σου, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και ο σύντροφός σου. Προσπάθησε να δείξεις το ενδιαφέρον σου και κάνε ό,τι μπορείς για να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αρνηθείς, γιατί σου χρειάζεται λίγη διασκέδαση με άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου καλό είναι να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ρίσκο. Γενικά, επιστράτευσε τη σύνεση και τη λογική σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε συμφωνία, κυρίως αν έχει να κάνει με οικονομικά θέματα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, η σημερινή μέρα θέλει την προσοχή σου, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αγχωθείς, γιατί ο πανικός θα σε αποσυντονίσει και μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Αντίθετα, αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, καλό είναι να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια και τις εντάσεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να βγάλεις εκτός ελέγχου το σύντροφό σου. Δείξε υπομονή και περισσότερη διπλωματία. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μάλλον πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, για να αποκτήσεις το ταίρι που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, υπάρχουν θέματα που επανέρχονται, κυρίως με συνεργασίες που σε στενοχωρούν και σε έχουν απογοητεύσει, αλλά καλύτερα να αποφύγεις τις ριζικές αποφάσεις, γιατί θα είναι εν βρασμώ ψυχής. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλύτερα και, αν συνεχίσεις την προσπάθεια που κάνεις, θα έχεις πολύ σύντομα θετικά αποτελέσματα.





Τοξότης
23/11-21/12

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεσμένο για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και τα σημάδια της κούρασης είναι πλέον έντονα επάνω σου. Καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την εμφάνιση και καταλήγοντας στην υγεία σου. Γενικά, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά και να αλλάξεις ό,τι σε χαλάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα ήταν καλό σήμερα να αποφύγεις τον εκνευρισμό και τις εντάσεις με το σύντροφό σου. Μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται μαζί του. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αρκεί να έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς σε γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, υπάρχει ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα και για να ανταποκριθείς θα πρέπει να έχεις μια πολύ καλή οργάνωση και να μην αφήσεις τίποτα να σου τη χαλάσει. Πάντως, η μέρα θα έχει πολλές ευκαιρίες, κυρίως για τα οικονομικά σου. Όλα θα πάνε καλύτερα, αν είσαι σε εγρήγορση.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα μπορείς να αξιοποιήσεις τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος που σου δημιουργούν έντονο άγχος, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις, αρκεί να μην υποκύψεις στον πειρασμό των αναβολών όπως συνήθως… Άλλωστε, σύντομα νέα θέματα θα προκύψουν και θα πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, η μέρα είναι πολύ ερωτική και θα σου δοθεί η δυνατότητα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις μια έκπληξη, που θα ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να αφήσεις την καλή σου διάθεση να γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καλό θα είναι να λειτουργήσεις ομαδικά και να μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος σου, γιατί θα αγχωθείς πολύ και δεν θα καταφέρεις τίποτα. Στα οικονομικά σου, από την άλλη, η κατάσταση δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και, με λίγη προσοχή, μπορείς να φέρεις μια ισορροπία.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Παρασκευή ευνοεί τη δυναμικότητα και την ενέργειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, και με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν με τη στασιμότητά τους εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος, γιατί δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, βρες και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Το χρειάζεσαι επειγόντως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, για να φτιάξουν τα πράγματα, είναι σημαντικό να βρεις χρόνο και ενέργεια για τη σχέση σου. Έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ευτυχία μέσα στην γενικότερη προβληματική ατμόσφαιρα και είναι καιρός να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αν πάλι έχεις ερωτικές μοναξιές, η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις το άτομο που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα είναι καλά. Αν διατηρήσεις σήμερα την ψυχραιμία σου, θα ανταποκριθείς σε κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις με επιτυχία και θα προχωρήσεις ανενόχλητος προς τους στόχους σου. Καλό είναι να αποφύγεις τα θέματα, που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνία με τους συνεργάτες σου. Αλλά και στα οικονομικά σου, η δυναμική σου στάση θα βοηθήσει να βρεις λύσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου




Ιχθείς
20/2,20/3

Οι επιλογές που κάνεις, έχουν και τις επιπτώσεις τους, φίλε Ιχθύ. Φρόντισε λοιπόν οι επιλογές σου να είναι σωστές και να μην αφήνεις κανέναν να σε καταπιέζει. Αξιοποίησε σωστά και τον χρόνο και τους ανθρώπους γύρω σου. Δεν είναι σωστό να επιτρέπεις σε κάποιους να σε ταλαιπωρούν ψυχικά. Δεν είναι δίκαιο για σένα και όσο πιο σύντομα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η Αφροδίτη σήμερα από τους Διδύμους σου δημιουργεί ευχάριστο, ερωτικό και παιχνιδιάρικο κλίμα στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Ο Άρης στον Ζυγό, από την άλλη, σου ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη. Τι το καλύτερο λοιπόν απόψε για τα αισθηματικά σου; Είναι μία καλή ευκαιρία να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους, τόσο αν είσαι αδέσμευτος όσο κι αν είσαι δεσμευμένος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, έχεις αρκετή πίεση και θέλεις να τελειώνεις με κάποια θέματα, που ακόμη είναι στάσιμα. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.


Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger