E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Παπαδημος ειχε αρνηθει την επαναδιαπραγματευση του... Μνημονιου!

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012


Απόκάλυψη-σοκ για τον πρώην Πρωθυπουργό...

Η Τρόικα παρουσιάζεται πάντα ως ο "κακός" της ιστορίας. Ωστόσο, σε αναφορά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το ελληνικό πρόγραμμα αποδεικνύεται πως στο ελληνικό παραμύθι υπήρχε και άλλος "κακός".



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του exomatiakaivlepo.blogspot.gr, στη σελίδα 18 της έκθεσης του ΔΝΤ της 9ης Μαρτίου 2012 αναφέρεται ότι οι ελληνικές αρχές ( ο κ. Παπαδήμος δηλαδή) αρνήθηκαν την πρόταση των δανειστών για επέκταση της προσαρμογής, για να μην τεθεί σε κίνδυνο η αξιοπιστία μας από τους εταίρους μας!



Το προσωπικό (της τρόικας) υποστήριξε ότι οι αυξημένες επιπτώσεις από την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, καθώς και οι ασθενέστερες οικονομικές προοπτικές στην Ευρώπη, καλούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προσαρμογής (επιτρέποντας έτσι επίσης μια πιο χαλαρή δημοσιονομική πολιτική στο εγγύς μέλλον).


Οι αρχές (Ελληνικές) υποστήριξαν ότι η παράταση της πορείας προσαρμογής πέραν του 2014, θα θέσει σε κίνδυνο την αξιοπιστία, και λαμβάνοντας υπόψη την αντίσταση από τους ευρωπαίους εταίρους τους , ανησυχούν ότι αυτό θα εκληφθεί ως έλλειψη δέσμευσης για τους στόχους Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

24wro.blogspot.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger