E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 3 Ιουλου 2012

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και συγκρούσεις με κάποια άτομα από τον περίγυρό σου, αλλά αν εκμεταλλευτείς την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, μπορείς με τα επιχειρήματά σου, να περάσεις αυτά που θέλεις εσύ. Πρόσεξε μόνο να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που στο μέλλον μπορεί να μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου και η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να κινηθείς έξυπνα και γρήγορα, για να κάνεις την γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σου για να το πετύχεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Χαλάρωσε λίγο και συνειδητοποίησε ότι η έκβαση των επαγγελματικών σου υποθέσεων δεν εξαρτάται μόνο από εσένα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σε ευχαριστούν, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα τα άσκοπα έξοδα.






Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς για το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να προσεγγίσεις την επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς σήμερα να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν, με σοβαρότητα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν να περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Και αν δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου για ένα πρόσωπο του παρελθόντος που θα κάνει τώρα την επιστροφή του, ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου είναι μεγάλη, φίλε Ταύρε. Σήμερα, λόγω της Πανσελήνου που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου, φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από ευθύνες και μακροπρόθεσμα σχέδια, για να νιώσεις καλύτερα. Ασχολήσου με ποιο καθημερινά πράγματα και υποχρεώσεις και πάτα λίγο παύση στην προώθηση των ιδεών και σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς κάποιες προτάσεις, που μπορεί να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6 

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, μπορεί να ακούσεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, αγαπητέ Δίδυμε, που θα σε στεναχωρήσουν. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις συζητήσεις, για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί ενδέχεται να προκύψουν αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις καλοκαιρινές σου διακοπές ή κάτι άλλο εξίσου ευχάριστο, ώστε να εξασφαλίσεις την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με αυτά που κάνει και λέει ο σύντροφός σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνος σου, να θυμάσαι ότι μόνο αν ξεκολλήσεις από το παρελθόν σου, θα καταφέρεις να αναζητήσεις μία καλύτερη τύχη στα ερωτικά. Δική σου η απόφαση…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου σιγά-σιγά βελτιώνονται. Σήμερα μην κάνεις πολλά έξοδα και φρόντισε να ξεκινήσεις να αποταμιεύεις κάποια χρήματα, για τις πιθανές μελλοντικές δυσκολίες, που μπορεί να προκύψουν.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω, καλό είναι να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου, γιατί μια απομόνωση από την πλευρά σου δεν θα κάνει καλό σε κανέναν σας. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι πρέπει να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, διαφορετικά τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Ζυγό από σήμερα και στο εξής, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε. Σήμερα όμως, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο, καλό θα είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις την μέρα σου έτσι, που να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Λέων
23/7-23/8

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά, αγαπητέ Λέων, κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα πάει αρκετά καλά τη σημερινή ημέρα, με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, φίλε Λέων. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, να ξέρεις ότι το αποψινό βράδυ είναι καλό για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, με θετικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, σήμερα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σου, για τα μελλοντικά σας σχέδια. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση. Ωστόσο, οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που θα καλυτερεύουν, να συμπεριφερθείς ανάλογα.





Παρθένος
24/8-22/9

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές, αγαπητέ Παρθένε, και θα υπάρξουν στιγμές που θα νοιώσεις έντονη πίεση. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι, δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου, για να τους χαλάσεις την διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά, αν είσαι Παρθένος. Η θέση του Άρη, από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο του Ζυγού, θα κάνει το μεταξύ σας κλίμα εκρηκτικά παθιασμένο. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι μόνιμο στη ζωή σου, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, που θα το γνωρίσεις τελείως ξαφνικά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από το ζώδιο των φιλικών σου Διδύμων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται και να βάλεις τις βάσεις, για να δρομολογήσεις τα νέα σου σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.




Ζυγός
23/9-22/10

Η ημέρα, αγαπητέ Ζυγέ, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν ορισμένες καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που διαθέτεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις εύστοχες ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, και τόσο η Αφροδίτη από τους Διδύμους όσο και ο Άρης, από σήμερα και στο εξής στο ζώδιό σου, θα σου χαρίσουν πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, αλλά φροντίστε να αποφύγετε τα άτομα σας τάζουν “λαγούς με πετραχήλια”...

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, θα τα πας πολύ καλά και θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, σε κάποια θέματα που καθυστερούν. Προσπάθησε να σκεφτείς με καθαρό μυαλό τις διεξόδους που έχεις και μην εμπιστεύεσαι στον οποιονδήποτε τα μελλοντικά σχέδιά σου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να προστατέψεις τη θέση σου. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο, που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Σκορπιός
23/10-22/11

Ο Άρης από σήμερα και στο εξής κινείται στον Ζυγό και σε φέρνει πολύ κοντά στην επιτυχία, αγαπητέ Σκορπιέ. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, μπορείς να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να οργανώσετε μαζί ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να περάσετε καλά. Να καταστρώσετε τα σχέδια του καλοκαιριού, που είναι προ των πυλών και να πάρετε ριζικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αν το θέλεις πραγματικά, θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να κάνεις καινούργια γνωριμία. Το μόνο ζητούμενο είναι να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου και από ό,τι ή όποιον σε τραβάει πίσω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να μιλήσεις με τους ανωτέρους σου για τις ιδέες που έχεις σχετικά με το αντικείμενο σου και αυτοί, με την σειρά τους, θα σου δώσουν την απαιτούμενη σημασία, θα τις εκτιμήσουν και θα τις αξιοποιήσουν αναλόγως. Τα οικονομικά σου είναι λίγο στάσιμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγχώνεσαι. Το θέμα είναι ότι έχεις ξεμπερδέψει με τις οφειλές σου και πλέον μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση.





Τοξότης
23/11-21/12

Έχεις ανεπτυγμένο μέσα σου το αίσθημα της δικαιοσύνης, αγαπητέ Τοξότη, και προσπαθείς να την αποδίδεις σε όλες τις περιστάσεις, ακόμη και όταν δεν σου ζητηθεί. Αυτό συνήθως έχει σαν αποτέλεσμα την ευγνωμοσύνη των άλλων, αλλά κάποιες φορές ερμηνεύεται σαν προσπάθεια να χώσεις τη μύτη σου σε ξένες υποθέσεις και προκαλεί την δυσφορία του περίγυρού σου. Συνειδητοποίησε πως ακόμη κι αν οι προθέσεις σου είναι αγνές, αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνεις στις ζωές των άλλων, γιατί ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το σωστό και το δίκαιο, που ενδεχομένως να απέχει από τις δικές σου εκτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να παραμερίσεις τα προβλήματα που έχεις για όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου σήμερα και να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, ώστε να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο. Εσύ που βιώνεις ακόμη μια περίοδο μοναξιάς, να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, σήμερα θα σου αποκαλύψει τον έρωτά του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, τις σκέψεις που έχεις για αλλαγές στη δουλειά σου, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα. Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, δεν πρέπει να κάνεις αλλαγές και διαφοροποιήσεις που θα έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα. Καμιά φορά κρίνεις τα πράγματα με απόλυτο τρόπο κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα αρχίσεις να βλέπεις αύξηση στα έσοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Μερικές φορές αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα, που νομίζεις ότι δεν τα κάνεις τόσο καλά, αγαπητέ Αιγόκερε. Με την Πανσέληνο όμως να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, καλό είναι σήμερα να διώξεις και την παραμικρή υποψία που έχεις και να αφιερώσεις το χρόνο σου σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, που μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός, φίλε Αιγόκερε, που μπορείς να καθίσεις με το σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, έχε τα μάτια σου ανοιχτά και δες τριγύρω σου, γιατί η γοητεία και ο δυναμισμός σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από κάποιες υποχρεώσεις που σε φορτίζουν ψυχικά και ασχολήσου εξολοκλήρου με το αντικείμενό σου και τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε περιττές αγορές. Όλα με μέτρο!!!




Υδροχόος
20/1-19/2

Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Υδροχόε. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα υπάρχει αλληλοκατανόηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί και εσύ, φίλε Υδροχόε, να δώσεις τις ευκαιρίες στο σύντροφό σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα και να σου εξομολογηθεί όλα όσα τον απασχολούν και ίσως αφορούν στο κοινό σας μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν εκπλήξεις, από μια καινούργια γνωριμία με άτομο που εισβάλλει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο. Φέρσου διακριτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, αρχίζεις σιγά-σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε σειρά στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό, που μπορεί να χαλάσει την ψυχολογία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και σου χαρίζουν την ελευθερία να ξοδέψεις και κάτι παραπάνω!!!





Ιχθείς
20/2,20/3

Μην αποσυντονίζεσαι από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ιχθύ, λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και είναι αρνητική για το ζώδιό σου. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου και στα όνειρα σου. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Οι πλανήτες στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα, καλώντας φίλους ή συγγενείς. Μην δώσεις έκταση σε κουβέντες, που στην ουσία δεν έχουν καμία σημασία. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, κάτσε και αναλογίσου τα λάθη σου και βρες τρόπους να τα διορθώσεις, ώστε να υποδεχτείς έναν νέο έρωτα, με πιο αισιόδοξη και θετική αντιμετώπιση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς ουσιαστικά με γραφειοκρατικές υποχρεώσεις που έχεις και άσε την ονειροπόληση για αργότερα. Ο χρόνος κυλά και στο τέλος θα αγχωθείς και θα πιεστείς. Στα οικονομικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger