E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 6 Ιουλιου 2012

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου, αγαπητέ Κριέ. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν προγραμματίσεις τις δουλειές σου και κάνεις ό,τι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους, χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή, φίλε Κριέ, και βλέπεις ότι πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Και για τις μοναχικές ψυχές, η ημέρα αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, φρόντισε να συνεργαστείς, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ έχεις αρκετό άγχος. Τα πράγματα όμως αρχίζουν να ισορροπούν και θα καταφέρεις να αυξήσεις λίγο τα έσοδά σου.





Ταύρος
21/4-20/5

Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, αγαπητέ Ταύρε, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες, χάρη στις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Άρης από τον Ζυγό, και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτε, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθεί σε κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις του παρελθόντος, που σε στενοχώρησαν στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, και μην δίνεις περισσότερη έκταση από όσο χρειάζεται. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με το ταίρι σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, θα δεχτείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν, αλλά καλό για εσάς είναι να μην αποδεχτείτε καμία πρόσκληση από την μεριά του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία, αν είσαι Ταύρος. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν πηγή άγχους και σήμερα θα προβληματιστείς αρκετά, από τα πολλά έξοδα που θα εμφανιστούν.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σε απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις με τους άλλους σε όλο το εύρος της γκάμας τους. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, απέναντι στις αλήθειες που θα αντιμετωπίσεις και που μέχρι τώρα προτιμούσες να αγνοείς. Έτσι, θα βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου και θα πάψεις να βασίζεσαι ή να εκτιμάς ανθρώπους, που δεν αξίζουν καν την προσοχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για την πορεία της και καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις περισσότερο και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Διαφορετικά θα τριγυρνάς στα ίδια πρόσωπα, που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, θέλεις να καταξιωθείς στη δουλειά σου και σήμερα θα σου δοθούν ορισμένες ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Οι ανώτεροί σου θα σου δείξουν εμπιστοσύνη, μόνο αν είσαι συνεπής στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα πρέπει να είσαι προσεχτικός, αγαπητέ Καρκίνε, και να ανεχτείς κάποιες αντιθέσεις που θα προκληθούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς και να δείξεις κατανόηση σε όσους αναπτύξουν εριστική συμπεριφορά απέναντι σου, ακόμη κι αν το δίκιο είναι όλο με το μέρος σου. Κινήσου διαλλακτικά σε κάποιες εύθραυστες επαγγελματικές συνεργασίες και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου, αν είσαι Καρκίνος. Εκδήλωσε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου και να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Κι αν ακόμη πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, γίνε πιο θετικός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, φίλε Καρκίνε, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Σημασία έχει βέβαια να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου άμεσα, ώστε να νιώσεις καλύτερα.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ, αγαπητέ Λέων, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι προθεσμίες που έχεις βάλει, για να πετύχεις τους στόχους σου, πλησιάζουν σύντομα και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βρες τον εαυτό σου, περιορίζοντας το άγχος που έχεις, φίλε Λέων, και φρόντισε να περάσεις μια όμορφη κι ερωτική Παρασκευή με το σύντροφό σου. Μια βραδινή έξοδος θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Όσο για εσένα, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τους Διδύμους, είτε για να επιστρέψεις σε έναν παλιό σου έρωτα είτε για να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις και κράτα μία διπλωματική στάση απέναντι στα δρώμενα. Στα οικονομικά σου, αν κάνεις ένα καλό προγραμματισμό και αποφύγεις τα πολλά έξοδα, να ξέρεις ότι θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, με τον καλύτερο τρόπο.





Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια, που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου, χωρίς να πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, φρόντισε να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα στα δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ, αλλά και αυτός να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η σχέση σας και να μην νοιώθει ανασφάλεια. Εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος, φρόντισε να το απολαύσεις τώρα που μπορείς, γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείς δεσμευμένος από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα είναι μια μέρα, που θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου, για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες.





Ζυγός
23/9-22/10

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα, αγαπητέ Ζυγέ. Όλα πηγαίνουν καλά και, αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές και ίσως δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και τα καλύτερα είναι ήδη στην πόρτα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις ορισμένες σημαντικές αποφάσεις, που θα βελτιώσουν την πορεία της σχέσης σου. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, προσπάθησε να μην φορτίζεσαι αρνητικά σήμερα και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον σου. Τακτοποίησε παρελθοντικές υποθέσεις που έχεις αμελήσει και, για να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους, δούλεψε περισσότερο από ό,τι συνήθως, αν χρειαστεί. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Επίσης, φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα.






Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και την ενέργεια να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα, που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται ιδιαίτερα, με τον Ερμή να κινείται στο δυναμικό Λέοντα και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά προσπέρασε τα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς να δώσεις ένα καλό τόνο στη σχέση σου και να κάνεις το σύντροφό σου να περνάει καλά μαζί σου. Εσύ, φίλε Σκορπιέ, που ακόμη είσαι αδέσμευτος, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες, αν είσαι πιο αισιόδοξος και θετικός.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που παίρνεις ή τις καινούργιες συνεργασίες, που σκοπεύεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Μην κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.






Τοξότης
23/11-21/12

Προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα, για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Τοξότη, και να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι ιδιαίτερα φιλικοί με το ζώδιό σου, ώστε να τα καταφέρεις. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λανθασμένες κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, αν εκδηλώσεις σήμερα τον ερωτισμό σου, θα κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας, καθώς το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που σε βλέπουν ερωτικά, αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν. Αν δείξεις λίγο πιο “διαθέσιμος”, το ερωτικό σου μέλλον θα σε αποζημιώσει ευχάριστα!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, αρχίζουν να βελτιώνονται. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν να ισορροπούν. Με κατάλληλες κινήσεις, μπορείς να καταφέρεις και κάποια αύξηση ή ένα έξτρα μπόνους.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει όμως να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και, με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια κοντινά σου άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα αισθανθείς κάποια απομόνωση στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε. Μίλα με το σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να διαιωνίζονται. Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείς ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεσαι επαγγελματικά, που από τη μία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, από την άλλη όμως θα σε βάλει σε σκέψεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Αιγόκερως, καλό είναι να αποφύγεις αλλαγές ή κάποιες σημαντικές συμφωνίες, γιατί τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως φαίνονται και κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις περιττά έξοδα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα, που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητα και βγάλεις στην επιφάνεια τον ερωτισμό σου. Εσένα που δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλεις. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου δες τον χάρτη της σχέσης σου στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται, αλλά με σωστούς χειρισμούς και έπειτα από ορθή και μελετημένη σκέψη. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, με ζητήματα νόμου.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα, αγαπητέ Ιχθύ. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από τον Υδροχόο, για να κάνεις τώρα χρήσιμες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να δώσεις λύσεις σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Ιχθύ, με την μεγάλη κατανόηση που θα σου δείξει ο σύντροφός σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην απογοητεύεσαι, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Ακόμη κι αν τα άτομα που θα γνωρίσεις δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου, σίγουρα θα ανανεώσεις το ηθικό σου και θα συνεχίσεις να είσαι μέσα στο παιχνίδι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη δουλειά σου. Οι ιδέες σου είναι πραγματικά καλές και πρέπει να τολμήσεις να τις αποκαλύψεις και στους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση, αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger