E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Χιου Χέφνερ παίζει πλακωτό με 26χρονη

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012


Η γιορτή για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στην έπαυλη του Playboy βρήκε τον 86χρονο εκδότη πιο χαρούμενο από ποτέ, αφού γύρισε στην αγκαλιά του η Κρίσταλ Χάρις, εκείνη που τον παράτησε 6 μέρες πριν τον γάμο τους.
«Το μωρό μου και εγώ», τουίταρε ο Χιου μια εικόνα του -όπου είναι ντυμένος με ναυτικό καπέλο και μεταξωτή πιτζάμα- αγκαλιά με την 26χρονη Κρίσταλ Χάρις. Λίγο αφού είχαν ολοκληρώσει μια παρτίδα τάβλι (όπως φαίνεται άλλωστε από την εικόνα).
Το συγκεκριμένο πάρτι ήταν ουσιαστικά μια μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση με επιλεγμένα κουνελάκια και συγγενείς του, όπως τον 21χρονο γιο του Κούπερ.
Ενώ το παρών έδωσαν και κάποιοι -ελάχιστοι, λιγότεροι από κάθε άλλη φορά- celebrities φίλοι του B διαλογής όπως ο Κόρευ Φίλντμαν.
Σύμφωνα με το radar, τα δυο «πιτσουνάκια», είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ«όπως όταν ξεκίνησε η σχέση τους. Σαν να μην χώρισαν ποτέ».
Να διευκρινίσουμε πως η Κρίσταλ είναι η Playmate που χώρισε τον Χέφνερ 6 μέρες πριν τον γάμο τους το 2011. Αλλά εκείνος, καψουρεμένος, την δέχτηκε πίσω όταν κυριολεκτικά τον παρακάλεσε να επιστρέψει στην έπαυλη.
Ουσιαστικά μοναδική χαμένη είναι η Σέρα Μπέρχαρντ, η τελευταία αγαπημένη του Χιου, που αναγκάστηκε να μετακομίσει από την έπαυλη για να κάνει χώρο για την Χάρις.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger