E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H πετρα του σκανδαλου

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012



Ο χωρισμός της Vanessa Paradis με τον Johnny Depp δεν φαίνεται να ήρθε και τόσο ξαφνικά στους... κοσμικούς κύκλους, ή μάλλον στα παπαρατσικά πηγαδάκια. Η Amber Heard έχει γίνει σχεδόν μόνιμος κάτοικος του Νέου Μεξικό όπου πηγαίνει στα κινηματογραφικά πλατό να θαυμάζει τον αγαπημένο της στα γυρίσματα, του «Μοναχικός Καβαλάρης». Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Johnny της αγόρασε και άλογο για να κάνουν βόλτες μαζί!


Ωστόσο, επίσημα ο χωρισμός του ανακοινώθηκε χθες, αν και φαίνεται πως το ειδύλλιο κρατά εδώ και μήνες και μετά το χωρισμό πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η σχέση θα πάρει.... σοβαρή μορφή.




Άλλωστε, η Paradis έχει να εμφανιστεί επίσημα στο πλευρό του από το 2010 όταν είχαν αρχίσει οι φήμες για χωρισμό. Κι όσο κι αν ο Depp διέψευδε τις φήμες τους τελευταίους μήνες, η χθεσινή ανακοίνωση διέψευσε ακόμη και τον ίδιο. Με τη Heard είχε ταξιδέψει μέχρι το Λας Βογκάς με ιδιωτικό τζετ κι ενώ εκείνος έπρεπε να παραβρεθεί στην πόλη του τζόγου για επαγγελματικές υποχρεώσεις άγνωστοι παραμένουν οι δικοί της λόγοι...

http://www.real.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger