E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 21 Ιουνιου 2012

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012


Τα Ζώδια Σήμερα 21 Ιουνίου 2012

Κριός
21/3-20/4

Ο παράγοντας της τύχης δεν λείπει σήμερα από τη ζωή σου, φίλε Κριέ. Παρ’ όλο που σε διέπει μία ανασφάλεια αυτό το διάστημα, επιμένεις να θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, τόσο στις αισθηματικές όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις. Προχώρα με γνώμονα το μέτρο και θα τα καταφέρεις μία χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα, αν είσαι Κριός. Θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν και θα βελτιώσουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, να ξέρεις ότι μόνο αν βγεις έξω, μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θα σε γοητεύσει. Μην κάθεσαι λοιπόν στο σπίτι περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα, αλλά δραστηριοποιήσου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω και να περάσεις τη μέρα ξεκούραστα και ξέγνοιαστα. Τα σχέδιά σου προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στη θετική επίδραση που ασκεί ο Ουρανός από το ζώδιό σου. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.





Ταύρος
21/4-20/5

Έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα, αγαπητέ Ταύρε. Προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει, για να χαλαρώσεις λίγο και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασε τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις μερικά πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Κι αν ακόμη είσαι αγχωμένος και προβληματισμένος με την πορεία του δεσμού σου, καλό είναι να μοιραστείς τις ανασφάλειές σου με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θα σε συμβουλεύσει σωστά. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, ευχάριστα θα είναι τα νέα που σε περιμένουν, με κάποιο μήνυμα που θα λάβεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα το απόγευμα, θα σου προσδώσει μία μεγαλύτερη εσωστρέφεια, νευρικότητα και ίσως σε αφήσει ανικανοποίητο, σχετικά με κάποια επαγγελματικά θέματα. Κάνε υπομονή και μεθόδευσε τις κινήσεις σου, ώστε τα πράγματα να πάνε πιο στρωτά για σένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, αγαπητέ Δίδυμε, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με το σύντροφό σου, αν είσαι Δίδυμος. Με χαμηλούς τόνους, προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην καταθέτεις τα όπλα σου σε κάθε μικρή δυσκολία και προσπάθησε περισσότερο, ώστε να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Να θυμάσαι ότι τα αγαθά (και μαζί με αυτά και ο έρωτας) κόποις κτώνται…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου πλέον έχει αποκατασταθεί και το μόνο που σου απομένει είναι να καταβάλεις προσπάθειες για να την διατηρήσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Ο Ερμής από το ζώδιό σου, αγαπητέ Καρκίνε, και ο Άρης από την Παρθένο, καθιστούν αυτό το διάστημα ιδιαίτερα ευνοϊκό για τη ζωή σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Απόβαλε λοιπόν όσο μπορείς το άγχος, που συνεχώς σε κυριεύει και φρόντισε να χαλαρώσεις με αγαπημένους φίλους και την οικογένειά σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος στον αισθηματικό τομέα, φίλε Καρκίνε. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις και θα δώσουν άλλη προοπτική στη σχέση σας. Από εδώ και στο εξής, μπορείς να ονειρεύεσαι χωρίς τον κίνδυνο της απογοήτευσης. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να πλησιάσεις και να ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, κινήσου σήμερα με γνώμονα την διαίσθησή σου, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σου. Αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των συνεργατών σου και μην τους φέρνεις αντιρρήσεις, γιατί θα σε βοηθήσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Κινήσου με ρεαλισμό στη διαχείριση των οικονομικών σου και πολύ γρήγορα θα τα δεις να αυξάνονται.



Λέων
23/7-23/8

Μπορείς από σήμερα, αγαπητέ Λέων, να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές, που σου στέλνει ο Δίας από τους Διδύμους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, οι σημερινές συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα σε φέρουν πολύ πιο κοντά του, αρκεί να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί του και να μην του κρύψεις τίποτα. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, η προσωπικότητά σου θα λάμψει στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες που θα κάνεις, με σημαντικά πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, η σημερινή ημέρα ξεκινά με κάποια ένταση στο χώρο της δουλειάς σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη, με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Άρη από την Παρθένο. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικές κινήσεις και φρόντισε να έχεις σκεφτεί καλά, πριν πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Οικονομικά είναι στο χέρι σου να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να μην προβείς σε περιττές αγορές




Παρθένος
24/8-22/9

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Παρθένε. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται, με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά, στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα νιώθεις τις αντοχές σου να σε προδίδουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έντονα προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, και υπαίτιος για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι εσύ. Καλό θα είναι λοιπόν να μην μιλάς πριν πρώτα να έχεις σκεφτεί, γιατί άθελά σου μπορεί να τον πληγώσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, η στιγμή που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ κοντά, γεγονός που θα σε ελευθερώσει από τις αρνητικές σκέψεις και θα σε κάνει να  δεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής πολύ πιο αισιόδοξα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Η διαχείριση των οικονομικών σου είναι από τα πρωτεύοντα πράγματα που πρέπει να ασχοληθείς, καθώς πρόκειται να κάνεις σημαντικές οικονομικές κινήσεις, που θα σου αποφέρουν αρκετά κέρδη.




Ζυγός
23/9-22/10

Οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί, αγαπητέ Ζυγέ. Πρόσεξε τη διατροφή σου και αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Το ευχάριστο της περιόδου είναι ότι βλέπεις κάποιους στόχους σου να πραγματοποιούνται. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και θα ικανοποιήσουν τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα, αν είσαι Ζυγός, και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και δεν θα εισπράξεις άρνηση σε τίποτα από ό,τι προτείνεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί, μιας και ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η ανεξήγητη στάση κάποιων κοντινών σου ατόμων στον επαγγελματικό σου χώρο, φίλε Ζυγέ, δεν πρέπει σήμερα να σου χαλάσει την διάθεση. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί τους, για να δεις που οφείλεται και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και σου χαρίζουν την πολυτέλεια να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα αρχίζεις να ηρεμείς, αγαπητέ Σκορπιέ. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος, σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις, με κάποια άτομα της οικογένειας. Με σύμμαχό σου τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, ξεκαθάρισε ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν και θα λυτρωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί και αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Ταυτόχρονα, θα δεχτείς μία πρόταση από το σύντροφό σου, που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Καλά θα κάνεις να την δεχτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις σταθερή σχέση αυτή την στιγμή στη ζωή σου, καθώς μία πρόσκληση που θα λάβεις από άτομο που σε ελκύει, θα σου φτιάξει για τα καλά την διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Σκορπιέ, και πρέπει να συνεχίσεις με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς την εργασία σου, ώστε να δεις άμεσα τα θετικά αποτελέσματα που περιμένεις. Συνεργάτες και συνάδελφοι θα σταθούν στο πλάι σου και θα στηρίξουν τις ιδέες σου, εκεί που δεν το περιμένεις.  Στα οικονομικά σου έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται αρκετές εκκρεμότητες.




Τοξότης
23/11-21/12

Μην επηρεάζεσαι σήμερα από εξωγενείς παράγοντες, αγαπητέ Τοξότη, αλλά βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπίες σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα σε αγχώσουν. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό, για κάθε ενδεχόμενο, πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, πάψε να σκέφτεσαι αρνητικά και να μεταφέρεις αυτή σου τη διάθεση και στο σπίτι, γιατί μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα ενώ δεν το θέλεις. Εάν δεν έχεις σχέση, είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση, που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει, και μετά να κυνηγήσεις τον στόχο σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Με την βοήθεια της πείρας που έχεις αποκτήσει, φίλε Τοξότη, κινήσου σήμερα διπλωματικά και πλησίασε όλους όσους μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σου. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες μπορούν να κερδηθούν μόνο με σκληρή δουλειά, απόλυτη συνέπεια, σωστό προγραμματισμό και καλή συμπεριφορά. Στρώσε λοιπόν τον δρόμο, για να έρθουν αυτά που επιθυμείς.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, να περάσεις καλά με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε αυτά που σε περιμένουν. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο κερδοφόρες από ό,τι είναι ένας τσακωμός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δεσμός σου φαίνεται ότι θα περάσει μία δύσκολη ημέρα, φίλε Αιγόκερε, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Κρόνο. Εξάντλησε όλα τα λογικά περιθώρια που υπάρχουν, προτού πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με εσένα και τη σχέση σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος, σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Αιγόκεροι, καλό θα είναι να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Είναι προτιμότερο να αναζητάς μόνος σου αυτό που επιθυμείς, παρά να περιμένεις να σου το βρει ο περίγυρος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, η οργάνωση και η πειθαρχία είναι τα κλειδιά για την επιτυχία της σημερινής ημέρας. Στρώσου λοιπόν στη δουλειά και μην περιμένεις  από τους άλλους να δουλέψουν για εσένα, διαφορετικά πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Υδροχόε, και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητά σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη την δική τους συμμετοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα έχεις αρκετά καλές προοπτικές για να περάσεις ευχάριστα με το δεσμό σου, αν είσαι Υδροχόος. Για να αποφύγεις λογομαχίες μαζί του, μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει, από την στιγμή που βλέπεις ότι είναι σημαντικές για εκείνον. Στάσου λίγο στο πλάι του τώρα που σε έχει ανάγκη και μην ασχολείσαι συνεχώς μόνο με τα δικά σου προβλήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, υπάρχουν αισιόδοξες προοπτικές για νέες συμφωνίες, που μπορείς να κλείσεις στο χώρο της δουλειά σου. Με σύμμαχο τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων, η γοητεία και η ευγένειά σου θα ανοίξουν πόρτες, που μέχρι πρόσφατα ήταν ερμητικά κλειστές. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αυτή η Τετάρτη θα φέρει απρόσμενα νέα στη ζωή σου, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αγαπητέ Ιχθύ. Οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και ξεκίνα να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες ατασθαλίες του παρελθόντος μπορεί να βγουν σήμερα στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με το σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί του και μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τον στεναχωρήσεις περισσότερο και να τον απογοητεύσεις. Εάν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι η μέρα είναι ιδανική μόνο για μία εσωτερική αναζήτηση και για επαναπροσδιορισμό των αναγκών σου. Μέχρι εκεί…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η επιμονή και η υπομονή σου σε ένα φλέγον ζήτημα που θα παρουσιαστεί σήμερα στα επαγγελματικά σου, θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία. Πάλεψε το όσο μπορείς και θα δεις ότι η τύχη θα σε ανταμείψει τα μέγιστα.  Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις από το πρόγραμμά σου. Κράτησε τις καταναλωτικές τάσεις σου για λίγο αργότερα.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger