E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ροζ σβαστικα!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012



«Ροζ» και όχι...μαύρο ήταν το χρώμα της σβάστικας σύμφωνα με ντοκουμέντα που φέρνει στο φως ένα βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 1995 και αποκαλύπτει τη σχέση του ναζισμού με την ομοφυλοφιλία.

Το βιβλίο έχει τον τίτλο «The Pink Swastika: Homosexuality in the Nazi Party» και οι συγγραφείς του παραθέτουν -όπως αναφέρουν- αποδείξεις όχι μόνο για για τις σχέσεις του ναζιστικού κινήματος με την ομοφυλοφιλία, αλλά και ότι πολλά στελέχη του ναζιστικού καθεστώτος ήταν στην πραγματικότητα ομοφυλόφιλοι.

Μάλιστα, οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι το ροζ τρίγωνο -σύμβολο του κινήματος για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων εμπνέεται από το μήνυμα που φέρει η σβάστικα.

Το βιβλίο παραθέτει περίπου 200 γραπτά ιστορικά ντοκουμέντα που αποδεικνύονυ σύμφωνα με τους συγγραφείς ότι ενώ οι Ναζί επιδίδονταν σε διώξεις των ομοφυλόφιλων, στην πραγματικότητα είχαν στους κόλπους τους πολλά στελέχη με τέτοιο σεξουαλικό προσανατολισμό και μάλιστα ακόμη και στα ανώτατα κλιμάκια της ηγεσίας τους.

Μάλιστα οι συγγραφείς αφήνουν υπόνοιες και για μια θεμελιώδη μορφή του ναζιστικού κινήματος, τον Ερνστ Ρεμ και τη σχέση που αυτός είχε με τον Αδόλφο Χίτλερ.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger