E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 25 Ιουνιου 2012

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν, απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Δίας με τον Ποσειδώνα, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τη σημερινή Δευτέρα μπορείς να περάσεις υπέροχα, φίλε Κριέ, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Εσένα που πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, σε περιμένει ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό βράδυ με στενούς σου φίλους. Φρόντισε να το απολαύσεις και μην κολλάς συνέχεις τη σκέψη σου στην μοναξιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση, αλλά και εσύ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Μπορείς να βάλεις ένα καλό προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε όσα σε ικανοποιούν περισσότερο. Σήμερα ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, καθώς η έμπνευσή σου θα χτυπήσει κόκκινο. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν στο μέλλον. Να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να προκύψουν και κάποια απρόοπτα έξοδα.





Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, χρειάζεσαι περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, που θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Μην πελαγοδρομείς, σε καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καθυστερήσεις και μείνε συνετός στην κάλυψη των ευθυνών που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μην αλλάξεις στάση απέναντι στον άνθρωπό σου, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις. Αν έχεις ακόμη παρέα την μοναξιά, οι συνθήκες που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό είναι ιδανικές, για να αφήσεις κάποιους ανθρώπους να εισχωρήσουν τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, η ημέρα είναι ιδανική για να δρομολογήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις ευθύνες και υποχρεώσεις της εβδομάδας. Ζήτα τη βοήθεια των συναδέλφων σου, αν βλέπεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, και μην πανικοβάλλεσαι άνευ λόγου. Άλλωστε, αυτό το διάστημα κάθε επαφή και επικοινωνία ευνοείται ιδιαίτερα για το ζώδιό σου, με τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε σήμερα στις συζητήσεις που θα κάνεις με όσους συναναστρέφεσαι, να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα. Η ημέρα, με τον Δία από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα, είναι επικίνδυνη, γι’ αυτό προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό μπορεί θα σε εκνευρίσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο να κλειστείς στο σπίτι και ζήτα από το σύντροφό σου να περάσετε το αποψινό βράδυ παρέα με φίλους. Καλό θα είναι να κάνετε το ίδιο και οι ελεύθεροι του ζωδίου, μιας και η ημέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες κατακτήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τα καινούργια ξεκινήματα και τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις και να σκεφτείς πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά κάθε σου κίνησης. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι σε συμφωνίες, που μπορεί να μην σε συμφέρουν.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αυτή η Δευτέρα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις κρυφές πτυχές που έχουν πολλά άτομα από τον περίγυρό σου και αισθάνεσαι καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος σου, ο Κρόνος που σήμερα επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Ζυγό, θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό. Εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα καταφέρνεις να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στην εργασία σου. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει, με τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή και για οικονομικά ανοίγματα, που θα σου αποφέρουν τα μέγιστα.



Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή Δευτέρα είναι μία μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις για εσένα, αγαπητέ Λέων. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και εκείνον. Ετοίμασε ένα δείπνο μόνο για τους δυο σας και υιοθέτησε μία θετική συμπεριφορά σε αυτά που θα σου πει. Με γνώμονα το καλό της σχέσης σας, μπορεί να γίνουν θαύματα και ο έρωτας να κατακλύσει ξανά τη ζωή σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η βραδιά προσφέρεται για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και, με τις σωστές κινήσεις, να το κατακτήσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μία χαρά, αν είσαι Λέων, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά με μεγάλη προσοχή και ύστερα από ώριμη σκέψη. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.





Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, ασχολήσου σήμερα με δικά σου άτομα, που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι ικανότητές σου είναι πολλές και είναι κρίμα να τις υποτιμάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, αν ηρεμήσεις λίγο και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις, που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις, με τον Κρόνο να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Ζυγό και να σας ευνοεί, για να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα απαλλαγείς από καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Φρόντισε να προσέχεις την οικονομική διαχείριση που κάνεις, γιατί διανύεις μία περίοδο σπατάλης και εύκολα μπορείς να παρασυρθείς, χωρίς να το καταλάβεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Ζυγέ, και με θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική σου πορεία. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα, σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως να σε προβληματίζουν ακόμη και σταματούν την εξέλιξή σου, και να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Ζυγός. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου και συμπεριφέρσου με όμορφο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί ο Κρόνος επιστρέφει σε κανονική πορεία σήμερα στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά σήμερα για τους Ζυγούς. Θα έχεις συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα και να βάλεις πλώρη για νέα σχέδια. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Πριν απαντήσεις σε κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, να την μελετήσεις πολύ καλά.




Σκορπιός
23/10-22/11

Μέχρι το μεσημέρι η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τις επαγγελματικές σου σχέσεις, αγαπητέ Σκορπιέ, και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσεις κάποια επιπλέον χρηματική αμοιβή. Από εκεί και μετά όμως, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε παρασύρει σε άπληστες συμπεριφορές, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με γνώμονα τη λογική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το βράδυ το ταίρι σου και μην βγαίνεις τόσο εύκολα εκτός εαυτού. Μπορείς, με διαλλακτικότητα, να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα. Οι αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για πολύ καλές καταστάσεις, που θα αλλάξουν τελείως τη ζωή σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στη δουλειά σου, γιατί έχεις δρομολογήσει όλα τα θέματα με τόσο καλό τρόπο, που θα απολαμβάνεις την υλοποίηση των στόχων σου. Όμως, θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα έσοδά σου ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Τοξότη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς για να τα βελτιώσεις. Η σημερινή Δευτέρα είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα σε σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς, γιατί οι μεγαλύτεροι συχνά ξέρουν καλύτερα!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται σύντομα να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου, φίλε Τοξότη, και να περάσεις μαζί του μια ρομαντική κι ερωτική βραδιά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεκολλήσετε την σκέψη σας από την ερωτική σας αποκατάσταση και να ευχαριστηθείτε την ελευθερία σας. Δεν είναι καιρός για έρωτες…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και προέρχονται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πολλές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Αιγόκερε, και πρέπει να κινηθείς βιαστικά, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα που σε βασανίζουν. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι που μπορείς να έχεις. Προτίμησε την διπλωματική οδό, που μπορεί να σου δώσει συμφέρουσες λύσεις, τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, ορισμένες συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Μήπως είναι καλύτερα να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου κάπου αλλού και να επιστρέψεις αργά το βράδυ στην αγκαλιά του αγαπημένου σου; Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάπως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την κατάσταση και να σταματήσεις να γκρινιάζεις χωρίς να κάνεις τίποτα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα ανοιχτούν και άλλες υποχρεώσεις, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς.





Υδροχόος
20/1-19/2

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σου, αγαπητέ Υδροχόε. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος. Πρέπει να αποφύγεις τις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις στη σχέση και να προσπαθήσεις να φέρεις στην επιφάνεια τις ερωτικές διαθέσεις, τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην προβληματίζεσαι από τη στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί το σύμπαν πολύ σύντομα σου επιφυλάσσει κάτι καλό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου και δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου και να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του και η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Δίας με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, σε επηρεάζει άμεσα και θολώνει την σκέψη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου, φίλε Ιχθύ. Βάλε πρόγραμμα, για να περάσετε και οι δύο καλά και αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτεις στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, που θα σε βάλει σε σκέψεις. Πρόσεξε να μην υποκύψεις στις προκλήσεις του, πριν πρώτα εξετάσεις τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Ιχθείς, θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα στα επαγγελματικά. Μην έχεις ανασφάλειες, λοιπόν, για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα, χάρη στην σωστή σου κρίση. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που, πριν αποδεχτείς, πρέπει να εξετάσεις με προσοχή. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger