E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 16 Ιουνιου 2012

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος, λόγω της θετικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Άρη από το ζώδιο της Παρθένου και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, για να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη δεσμό, προσπάθησε να εκδηλωθείς περισσότερο και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Καλό θα είναι επίσης να έρθεις σε επαφή με παλιούς γνωστούς και φίλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα υπάρχει αρκετή ένταση. Μπορείς να τα φέρεις όμως όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, αν είσαι συγκεντρωμένος και να δεν τεμπελιάζεις. Κάποια ανησυχία ή σύγχυση που θα νιώσεις, θα είναι προσωρινή. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.




Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και πολύ καλές. Θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε άγχωναν και καθυστερούσαν την εξέλιξη σου. Η Σελήνη από το ζώδιό σου, σου χαρίζει όλες τις ευεργετικές τις ιδιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, φρόντισε να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους. Κάποια παράπονα και γκρίνιες εκ μέρους του συντρόφου σου είναι λογικά, μιας και η απουσία σου το τελευταίο διάστημα είναι έντονη. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, μην αφήνεις την τύχη σου στα χέρια άλλων, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι είναι αυτό που αναζητάς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που θα είναι έντονος, λόγω κάποιων καθυστερήσεων και αναβολών. Διεκπεραίωσε με πιο αποτελεσματικό τρόπο κληρονομικά θέματα, που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα προσπάθησε να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το αλατοπίπερο της κάθε σχέσης είναι τα παράπονα, φίλε Δίδυμε, γι’ αυτό μην αντιδράς όταν ο σύντροφός σου σου λέει ότι του λείπεις και ότι δεν περνάς αρκετό χρόνο μαζί του. Δώσε του να καταλάβει τις έννοιες σου και κάνε ό,τι μπορείς για να τον ευχαριστήσεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, προσέξτε λίγο παραπάνω, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Ερμής με τον Δία από το ζώδιό σας, σας παραπλανά και μπορεί να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, οι πολλές υποχρεώσεις αλλά και ο φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά στο τέλος της ημέρας θα νοιώσεις δικαιωμένος. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Τις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις αντιμετωπίσεις με αρκετή προσοχή.




Καρκίνος
22/6-22/7

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά, αγαπητέ Καρκίνε, και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Επίσης, η μέρα είναι ιδανική για να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσες διαφωνίες και αν έχεις με το σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε, μην ξεχνάς ότι σε συμβουλεύει για το καλό σου. Οι προθέσεις του, αν μη τι άλλο, πρέπει να είναι αναμφίβολες, γι’ αυτό σταμάτα να τον αντιμετωπίσεις αρνητικά. Εάν πάλι δεν έχεις κάποιο ταίρι αυτήν την περίοδο, η μέρα είναι καλή για να φροντίσεις το σπίτι σου και να χαλαρώσεις με τους φίλους σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, προσπάθησε σήμερα να βάλεις σε τάξη σημαντικές εκκρεμότητες στη δουλειά σου, αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις και κολλάς σε λεπτομέρειες, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σε αποσυντονίσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.



Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, κάποια πράγματα που είχες υπολογίσει ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις νέους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Λέων, θα αισθάνεσαι εγκλωβισμένος, με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο εριστικός απέναντι στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είσαι βέβαιος για αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι. Εάν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι συνεργασίες που θα κάνεις σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου, φίλε Λέοντα, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την προώθηση των ιδεών σου. Εάν νιώθεις πιεσμένος για κάποιο ζήτημα που δεν έχει ακόμη τελειώσει, μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.




Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, διοχέτευσε την ενεργητικότητα και την επιθετικότητα, που θα σε διακατέχει την σημερινή ημέρα, στον ερωτικό τομέα και πέρνα όμορφα με το σύντροφό σου, μακριά από ανταγωνισμούς. Εάν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η συμπαράσταση που θα έχεις από τους δικούς σου ανθρώπους θα σε διασκεδάσει και θα σε ηρεμήσει. Μήπως πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την συγκεκριμένη κατάσταση;

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, η ευελιξία και η διπλωματικότητα είναι τα στοιχεία εκείνα που θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας αυτά που σε απασχολούν. Φρόντισε να επεκτείνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενο σου, γιατί οι απαιτήσεις της δουλειάς σου αυξάνονται αισθητά και θα σου χρειαστούν στην πορεία. Στα οικονομικά μπορείς να έχεις άνοδο, αρκεί να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, μίλα σήμερα με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί χρήσιμη, σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και χωρίς συναισθηματισμούς, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου και έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να περάσουν χωρίς να κάνεις κάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές σήμερα, φίλε Ζυγέ. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έχεις την άνοδο που θέλεις, αλλά που πρώτα πρέπει να έχεις ελέγξει πολύ καλά την αποδοτικότητα τους και εάν μπορείς να τις ακολουθήσεις. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες, που υπήρχαν στο παρελθόν.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε απομακρύνουν από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο φόρτος που θα έχεις σήμερα στη δουλειά, θα σε κάνει να αναζητήσεις στιγμές ψυχικής ισορροπίας και αρμονίας στην αγκαλιά του συντρόφου σου, ο οποίος θα σε χαλαρώσει και θα σου φτιάξει τη διάθεση με την συμπαράστασή του. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, αναζητήστε την παρέα φιλικών σας προσώπων για να ανανεωθείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με λιγότερο συναισθηματισμό και περισσότερη λογική, για να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αν κάνεις μια σχετική οικονομία.




Τοξότης
23/11-21/12

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα, αγαπητέ Τοξότη. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό αυτήν το Σάββατο και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά, αλλά μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, η συμπαράσταση που θα έχεις σήμερα από το σύντροφό σου θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά του. Η ρομαντική διάθεση θα είναι αυτή που θα φτιάξει τη διάθεση και των δύο και θα σας προσφέρει ένα πολύ όμορφο βράδυ. Εάν πάλι η συντροφιά σου είναι η μοναξιά, κάνε κάτι για να την αποχωριστείς και μην περιμένεις με σταυρωμένα τα χέρια να βρεθεί το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, φίλε Τοξότη. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και μπορεί να πέσεις εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Στα οικονομικά, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εάν αισθάνεσαι ότι στη σχέση σου κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, φίλε Αιγόκερε, φρόντισε να κουβεντιάσεις ουσιαστικά με το σύντροφό σου και να βρεις τις πιο σωστές λύσεις και για τους δύο. Με το να παραδίδεις τα όπλα, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάψτε να τρώγεστε με τα ρούχα σας και απολαύστε την ελευθερία που σας προσφέρει η μοναξιά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, έχεις πολύ άγχος. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Με το να τρελαίνεσαι, το μόνο που βγάζεις είναι να χαλάς τη διάθεσή σου και εν τέλει, να μην κάνεις τη δουλειά σου όπως θα έπρεπε. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποια γεγονότα που θα περιπλέξουν ορισμένες καταστάσεις. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και να κοιτάς μακριά. Εάν υπερισχύσει η λογική σου, θα βρεις σωτήριες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όλα τα προβλήματα επικοινωνίας που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, μπορούν να λυθούν αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του, για όλα όσα σε απασχολούν. Αν παραμένεις κρυψίνους, τότε οι εξελίξεις θα σε δυσκολέψουν περισσότερο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι ή δραστηριότητα, που θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, φρόντισε σήμερα να διατηρήσεις μια καλή ψυχολογική κατάσταση, μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες στον επαγγελματικό τομέα και προσπάθησε να είσαι περισσότερο ευέλικτος στα προβληματικά θέματα που θα παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.



Ιχθείς
20/2,20/3

Μία περίεργη ημέρα ξεκινάει για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα σε γεμίσει ανασφάλειες, σχετικά με την πορεία των οικονομικών σου. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής, μην κάνεις άσκοπες αγορές και σε καμία περίπτωση να μην επιχειρήσεις παράτολμες επενδύσεις, με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σκληρή συμπεριφορά που έχεις καμιά φορά απέναντι στο σύντροφό σου, δεν βοηθάει ούτε εσένα να εκφραστείς σωστά, αλλά ούτε και τον ίδιο να σε κατανοήσει, όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήξεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να είσαι ήρεμος και χαλαρός όταν εξωτερικεύεσαι, για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι αδέσμευτοι, ανοίξτε την ατζέντα σας και τηλεφωνήστε σε γνωστούς και φίλους, για να βγείτε και να περάσετε καλά αυτό το Σαββατιάτικο βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο και η επικοινωνία μεταξύ σας πλέον αποκαθίσταται. Τώρα μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου και να έχεις την συμπαράστασή τους. Στα οικονομικά, προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος στα έξοδά σου.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger