E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Playmate εστειλε γυμνη φωτο της σε 80χρονο οδοντιατρο

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα να έχεις γυμνές φωτογραφίες στο κινητό σου όταν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις που θα την στείλεις κατά λάθος. Όπως συνέβη στην Τζένι Μακάρθι, πρώην Playmate, πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρει και νυν παρουσιάστρια και best seller συγγραφέας.
«Ξυπνάει μια μέρα ο Έβαν (σ.σ. ο 10χρονος γιος της που πάσχει από αυτισμό) με πονόδοντο. Έρχεται και μου δείχνει το στόμα του, που είχε όντως κάτι περίεργο μέσα. Οπότε το βγάζω μια φωτογραφία και ετοιμάζομαι να το στείλω στον οδοντίατρό μας. Μόνο που κατά λάθος του στέλνω μαι από τις γυμνές φωτογραφίες που είχα βγάλει για τον Μπρίαν (σ.σ. Μπρίαν Ουρτσλάτσερ, σταρ του NFL). Και ο καημένος ο γιατρός πρέπει να είναι γύρω στα 80».

Έτσι περιέγραψε το αστείο αυτό περιστατικό στον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν η 40χρονη πλέον Τζένι. Η οποία δεν διευκρίνισε τι ακριβώς έδειχνε στην φωτό και σε τι πόζα.

Πάντως, ότι και να ήταν, ο γιατρός πρέπει να έμεινα ευχαριστημένος από την πρωινή αυτή έκπληξη, αφού η Μακάρθι έχει -όπως βλέπετε- 20 χρόνια εμπειριά στο ποζάρισμα.
 

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger