E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Hobbit Motel: Διαμονή για μια νύχτα σαν… Χόμπιτ!

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

perierga.gr - Hobbit Motel: Διαμονή για μια νύχτα σαν... Χόμπιτ!

O Τόλκιν ξεκίνησε να γράφει το «Χόμπιτ» στο τέλος της δεκαετίας του 1920, εμπνευσμένος από την εξής φράση: «Σε μια τρύπα στο έδαφος ζούσε ένα χόμπιτ»! Ακριβώς η ίδια φράση ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες του πρωτότυπου «Hobbit Motel» στη Νέα Ζηλανδία, το οποίο βρίσκεται μέσα στο Woodlyn Park.
Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε μέσα στην πλαγιά ενός καταπράσινου λόφου και αποτελείται από μικρά δωμάτια χωμένα στο έδαφος, που μοιάζουν να έχουν έρθει κατευθείνα από τη Μέση Γη του Τόλκιν. Και το σημαντικότερο; Δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ζήσει έστω για λίγο σαν… χόμπιτ!
perierga.gr - Hobbit Motel: Διαμονή για μια νύχτα σαν... Χόμπιτ!
«Μην ανησυχείτε αν δεν είστε πολύ ψηλοί και με τριχωτά πόδια! Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο  Hobbit Motel», λέει ο ιδιοκτήτης. Στην πραγματικότητα, είναι το ιδανικό μέρος όπου μπορείτε να ζήσετε μια αξεπέραστη εμπειρία!
perierga.gr - Hobbit Motel: Διαμονή για μια νύχτα σαν... Χόμπιτ!
Επιπλέον, στο Woodlyn Park οι δραστηριότητες δεν έχουν τέλος, συμπεριλαμβανομένων διάφορων σπορ στην κοντινή λίμνη αλλά και διαδρομές στο δάσος. Όσο για τις τιμές; Δεν ξεπερνούν τα 170 δολάρια το ζευγάρι. Πολύ λογικές, νομίζω, για να ζήσετε έστω για μια νύχτα σαν χόμπιτ, τρώγοντας έξι γεύματα τη μέρα!









http://perierga.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger